Şimdi Ara

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samara hepsini tokatlar dermişim. İntihara mı meyletmiş arakdaşın. O arabalarla 100ü geçmeyin. Şahini freni tutmaz zaten. Broadway de çok güven vermez. İz genişliği daha dardır. Motor olarak 1.4 olmasına rağmen şahinden iyidir. Samaranın vites oranları geniştir. 95-100 gibi 5'e atılır. Kadranda işaretlidir tavsiye edilen vites yerleri. 3'ü de zaten gelişmiş araçlar değil bir de yaşlılar. Çok tehlikeli. Hadi 150 bastın diyelim. Önüne bişey, çukur filan gelse duramazsın. Manevra yapsan uçarsın. Yapmayın etmeyin. İmkan yok diye alınır ama 120 filan aman diyim.

• ikisinde de olursun.
  • Şahin daha ağır ve yere yakın duruyor. Kullanmadım ama ben şahin kısaca tofaş diyorum. Ama 0 100 de broadway süpürür
  • Arkadaşlar fazla küçümsemeyin, aman bu araçlarla 100 e çıkılmaz demeyin, 30 yıl boyunca bu ülke bu araçları kullandı evet çok kazalar oldu ölenler oldu, ama adam gibi kullanıyorsanız, yolları yarış pisti olarak görmüyorsanız bir tehlikeleri yok.
  • Bakımlı şahin ve broadway 150-160 km yi rahat görür tabi benzinde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Arkadaşlar fazla küçümsemeyin, aman bu araçlarla 100 e çıkılmaz demeyin, 30 yıl boyunca bu ülke bu araçları kullandı evet çok kazalar oldu ölenler oldu, ama adam gibi kullanıyorsanız, yolları yarış pisti olarak görmüyorsanız bir tehlikeleri yok.

+1986
  • quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

Orijinalden alıntı: bakomat

quote:

yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.

ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.

şahin arkadan itişli mi?
    ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum
    bi yorum da ben yapammı 120 den sonra cessna uçak moduna girebilir herikisi de

sorunu anlayamadım.neyi ilkdefa duyuyorsun?

şahin arkadan itişli mi
    onu ilk defa duydum dedim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.

ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.

şahin arkadan itişli mi?
    ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum

şahin arkadan itişli mi

evet,arkadan itişli.

arkasındaki difransiyel 100 metre öteden belli eder kendini...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şahin arkadan itişli mi?

şahin arkadan itişli mi

evet,arkadan itişli.

arkasındaki difransiyel 100 metre öteden belli eder kendini...

valla çok şaşırdım ben bu sistemi üst sınıf yarış spor tarzı otolara koyuyolar diye biliyodum bişey daha öğrendim eyvalla patron

• 2si ile yüksek hıza çıkılmaz. Brodway uçuşa geçebilir onunla hiç çıkılmazç
  • fazla yüksek hıza çıkarlarsa kesinlikle yanlarından bu araç geçer XD

http://www.webrehberi.net/upload/82388.jpg
  • brodwayla off road yapılır anca

şahin asvalt aracı .
  • Bizde 67.000 km'de tüpsüz-orjinal 1.4 karbüratörlü Şahin var Aile aracıdır.
    Bakım ve pasta cila işlemlerini düzenli olarak yaptrıyoruz.
    Eski teknoloji olan ve güvenlik zaafı bulunan araçlarımızın kısa süreli durumlar hariç yüksek hızda kullanılmamasını bende şiddetle desteklemekteyim.
    En rahat sürüş modu olarak 5.Vites 85-90 km/s hız tavsiye ederim.Hem az yakar hemde güvenlidir.
    Broadway seridir bizim araç biraz hantal kalıyor yanında;malum arkadan itişli olduğundan.Ama sürüş ve konfor olarak tofaş daha iyidir broadway'a nazaran.
    Tüm arkadaşlara kazasız ve cezasız sürüşler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G Man

fazla yüksek hıza çıkarlarsa kesinlikle yanlarından bu araç geçer XD

http://www.webrehberi.net/upload/82388.jpg

Yüksek araba.Virajda devrilme riski var
  • Hangisinin geçtiğini görmek için helikopter çekimi gerek çünkü iki araçta 120 den sonra yerde durmaz.

Not : canlı olarak yakın akrabamın doğanla yerden göğe yükselişini görmüş biriyim :)
  • Yüksek hızda bu araçlar için tavsiyem Fatiha. Daha önce hiç olmadığı kadar ihtiyacınız olacaktır.
  • şahinimizle lpgde 160ı geçemezdim, benzinle 180 yapardım o direksiyonu tutmak kontrol etmek ne kadar zor olurdu hey gidi günler şimdiki arabalarda bas 160 ne sarsılma var ne zorluk
  • Şahin ve asfaltta yuvarlanan odunun hiçbi farkı yok ya o arabayla hız yapılır mı
  • arabasına benzin koduklarım ya arabaları niye küçümsüyorsunuz bizdeki bütçe itibari ile bunlara biniyoruz neymiş bu arabalara 100ü geçiyormuymuş adamı zorla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalkhanas -- 28 Kasım 2011; 4:52:18 >
  • Valla bizim Brodway le 160 yapmistim bir kac kere. Kaput bildigin eski camasir makinesi hani sikmaya gecince sallanir ya ha iste oyle sallaniyodu. Ama dag bayir cavir bana msin demezdi. Simdi Astra var vuramiyoruz daga bayira ama o da bu hizlarda bana misin demiyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.