Şimdi Ara

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konuyu ben açtım Broadwayle ankara aydın arasında 170 yapıyor benzinli olduğunda 180.000 binde 4 kişi bagaj full dolu araba dolu olunca gayet güvenli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bakomat

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

quote:

quote:

quote:

yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.

ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.

şahin arkadan itişli mi?
    ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum
    bi yorum da ben yapammı 120 den sonra cessna uçak moduna girebilir herikisi de

sorunu anlayamadım.neyi ilkdefa duyuyorsun?

şahin arkadan itişli mi
    onu ilk defa duydum dedim

evet,arkadan itişli.

arkasındaki difransiyel 100 metre öteden belli eder kendini...

valla çok şaşırdım ben bu sistemi üst sınıf yarış spor tarzı otolara koyuyolar diye biliyodum bişey daha öğrendim eyvalla patron

Zaten sokakta Apaçiler Şahinlerle yarış yapıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

yüksek hızlarda önden çekişli araçlar virajda daha avantajlıdır.bu yönden broadway diyorum.

ama iki araçta yüksek hızlara uygun araçlar değildir.bu araçlar ile güvenli hız limiti en fazla 120 dir.

şahin arkadan itişli mi?
    ilk defa duyuyorum merso sadece sor modellerine yerleştiriyor bu sistemi diye biliyorum

şahin arkadan itişli mi

evet,arkadan itişli.

valla çok şaşırdım ben bu sistemi üst sınıf yarış spor tarzı otolara koyuyolar diye biliyodum bişey daha öğrendim eyvalla patron

çocuk ilk defa bişeyler öğrendi şahin hakkında.kırmayın hevesini

• Her iki aracı da kullandım araçların bakımı aynı temizlikte ise,
    Kalkışlarda kısa mesafelerde broadway önden çekişli olduğu için avantajlıdır ancak iş uzun yola gelince şahin broadway i eker gider. Her iki aracın da fren tertibatı çok eski olduğu için 120km/h i geçmemekta fayda vardır. Arkadaşlar 87 Beygır 1600cc motor bulunan bir araçla 72 Beygir 1400cc motor bulunan bir aracı kıyaslamak ve broadwa her türlü koşulda alır demek ne kadar doğrudur bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: TUFANER

Her iki aracı da kullandım araçların bakımı aynı temizlikte ise,
    Kalkışlarda kısa mesafelerde broadway önden çekişli olduğu için avantajlıdır ancak iş uzun yola gelince şahin broadway i eker gider. Her iki aracın da fren tertibatı çok eski olduğu için 120km/h i geçmemekta fayda vardır. Arkadaşlar 87 Beygır 1600cc motor bulunan bir araçla 72 Beygir 1400cc motor bulunan bir aracı kıyaslamak ve broadwa her türlü koşulda alır demek ne kadar doğrudur bilemiyorum

Uzun yolda şahin broadwayi eker gidermi, yerim onun 1600 ünü, gelmiş geçmiş en berbat motor performansına sahip araçlardan biridir kuş serisi.
  • Şu tip konular açılınca çöp gibi etrafı kirletecek yorum yapanlara gün doğuyor. Doğru düzgün birşey bilinmediğinden fanatikler birbirlerini aşağılamakla kalıyor sadece. Herkes eksper, herkes pilot.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Şu tip konular açılınca çöp gibi etrafı kirletecek yorum yapanlara gün doğuyor. Doğru düzgün birşey bilinmediğinden fanatikler birbirlerini aşağılamakla kalıyor sadece. Herkes eksper, herkes pilot.

Birgün şahininden inip broadway veya fairwaye binersen yazdıklarımı sindirebilirsin.
  • Ben genelleme yaptım. Senle alakalı hiçbir şey geçmedi mesajımda. Neden üstüne aldın? Sen sindir önce yazılanları. O dediğin arabaların kralı olan 1,7 flash kullandım 2 sene. Flash söz konusu araçlarla karşılaştırılamaz bile. Sen o fanatik üslübunla milleti yemeye devam et!
  • samara alır
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Ben genelleme yaptım. Senle alakalı hiçbir şey geçmedi mesajımda. Neden üstüne aldın? Sen sindir önce yazılanları. O dediğin arabaların kralı olan 1,7 flash kullandım 2 sene. Flash söz konusu araçlarla karşılaştırılamaz bile. Sen o fanatik üslübunla milleti yemeye devam et!

Abicim boşver hiç anlatma.Anlamazlarda zaten.Doğan slx ie nin yolda duruşu bi broadwaye göre 2 kat daha iyidir 2 kat daha rahattır.0-100 bilememde hiç bi broadway sağlam bi slx ie ye 100 den sonra yaklaşamaz onu bilirim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tarîhçî

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şahin arkadan itişli mi?

şahin arkadan itişli mi

evet,arkadan itişli.

çocuk ilk defa bişeyler öğrendi şahin hakkında.kırmayın hevesini

ibrahim , patron dedik diye çocuk mocuk diye konuşmaya gerek yok iyi niyetimle söyledim teşekkürümü ettim.
    senin de yapman gereken ricanı edip çekilmek...

• Kimseyle polemiğe girmeden genelleme bilgi vermek istiyorum yazdıklarımı cahil ama bilgisi varmış gibi ahkam kesen arkadaşlar bir zahmet okursa belki birşeyler öğrenirler, bu iki aracı kıyaslamak için

1-Motor hacimleri ve beygir güçlerine (72HP ve 87HP)
    2-Araçların ağırlıklarına (aşağı yukarı aynı kilodalar çok olsa aralarında 60kg ya var ya yok broadway 850kg olması gerek şahinde 900kg civarı)
    3-Transmisyon oranlarına (şanzuman dişli oranları)

kabaca bu üç unsur araçların kısa mesafe ve uzun yoldaki durumlarını belirler uzun yolda ben broadwayla şahini sollarım ekerim diyenler ya desteksiz sallıyor ya da solladıkları şahinlerin şoförleri şoför değil aklın ve bilimin doğrusu tekdir.
  • 1.6 karbüratörlü şahinler 68 beygirdir, sizin söylediğiniz şahin enjeksiyonlu modeldir, ayrıca broadwayin 1.4 RNI 80 hp motoruda bulunmakta(97 kasa sonrası)
    Cahil ama bilgisi varmış gibi zanneden lafınız size şuanda %100 uyuyor, internetten teknik veri okuyup gelip yazmakla bu işler yürümüyor, kullanmak bilmek gerekiyor.
    1.4 broadway 1.6 şahine(enjeksiyonlu bile olsa) plakasını okutur, bu muhabbeti forumlarda o alır bu alır demeye gerek yok, bulun2 araba kalksınlar bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E1FC651D -- 2 Aralık 2011; 19:30:53 >
  • kullandığımız arabayı bizden iyimi bileceksin.hangi şahin 68 hp miş göster bakalım.düz motorlar yani karbüratörlüler 75, 97 sonrasıda 86 hp dir bilmeyen yok.
  • Tamam kardeşim kaç beygirse kaç beygir, sen kullandın ben kullanmadım öyle sanıyorsun, konu sahibide bulsun 2 aracı denesin, bu muhabbet uzayıp gidecek
  • 97 rn 72 hp 790kg 5. viteste 6500 devirde 190 km/h
    kuşlar kaç kilo bilmiyorum :)
  • MErhaba ben yenıyım bizde broadway değilde aynı r9 spring var ben 100e çıktım kuru direksiyon onlar amcam 120ye çıktı,arkadaşı 140 falan yapmış ben yoktum motor açmak için
    kullanış sanki havallanıyor hissi biraz veriyor bikere doğan slx e bindim 125km/h araba uçak gibi artık banamı öyle geldi hatta bi çukur geldi ön sağ lastik girdi araba nasıl yalpaladı uçucaktı nerdeyse lastik havası azdı heralde arka sağsol sağ sol sonra topladı.ön çeker oldugu için broadvay kalkışta geçer şahin birde ntaplayamıyo gibi sanki.hararet sonunu yok springde çok var o sorun ama içerden fan düğmesini aç ohh.:D
  • Şahin model aracım var. Normalde hız yapmayı seven birisi olsam bile. Kendi hayatımı tehklikeye atacak hareketler yapmam.. Ha arada agresif yapımdan dolayı bastığım olmuştur ama hep tedirgin oldum. Çünkü bu araçların 4 teker 1 motordan başka bir şeyi yok. Allah göstermesin en ufak bi kazada bile darma duman oluyorlar. Kasaları çok hafif ve arkadan itişli oldukları için, kontrol etmesi gerçekten zor oluyor. Daha önce hiç arkadan itişli araba kullanmamış birisi bu araçları rahat kullanacağını sanmıyorum. Ayrıca 100ü geçtikten sonra direksiyon hakimiyeti çok zor oluyor.. Bu araçları hız ve gösteriş için almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

Broadway 5. vites 300 devirde tam 90
    Şahin 5. vites 3000 devirde 95 civarı yapar.

Broadway şahin ve doğanı, 1.6 karbüratör ve enjeksiyonlu farketmez her türlü tokatlar, hem kalkış hem rolling, hem son hızda.
    İkiside yüksek hıza çıkılmayacak arabalardır, çok tehlikelidir, altları yüksektir.

şahin dediğimiz araba 120 den sonra kabine öyle bir titreşim verir koltuklar sallanmaya başlar,
    hidrolik direksiyonlu modelleri ölüm makinasıdır, hızlandıkça sertleşeceğine YUMUŞAR.
    broadwaylerde 3500 den sonra 2. boğazı açılan weber karbüratör bulunur.

Sen heralde balansi bozuk alti kayik hasat bir tofasa bindin ve broadwayi oyle bir tofasla kiyasliyorsun. yok 120 den sonra kabin horon tepiyormusta yok son hizda broadway alirmista yok hd direksiyon olum makinasiymis ta.. Broadway kalkista ataktir sonucta onden cekis ve 800 kilo araba ama geri kalanini kuyruklu salliyorsun asli astari yok. Sen enjektorluyu gec 200 basan 1,6 karburatorluler var. r9 da weber varda karburatorlu tofasta geber karburator mu var. 1,6 tofasin karburatorunu incele oyle yaz. sifir bilgin var kusura bakma.

• Ha birde 68 hp yazmissinki bilgisizligin felaket derecede tescillendi. R9 tofasi gecerse sirtlan da aslani yener demektir son kelime budur
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.