Şimdi Ara

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: This Time

quote:

Orijinalden alıntı: İbrahimKıraslan

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

o arabalar 100'ü geçiyor mu?

aslında yazmayım yazmayım dedim ama yine rahat duramadım.

ben aslında bu tarz yorumlar gelmeden önce bir metin hazırlamış,sonra göndermekten vazgeçmiştim ama dediğim gibi forum ahalisi yine tahmin ettiğim gibi.aha o metnim:

şimdi birileri gelir,masasında pahalı araçlarının anahtarı bilgisayarının yanında parıldarken,nazik bir şekilde araçlar hakkında uyarıda ve yorumda bulunmak yerine,ezme moduna falanda girerler.bu sebepten dolayı konuyu açan arkadaşı şimdiden kafaya takma diye uyarıyorum.testi kırılmadan peşinen konuşalımda

dalga geçmek için sormuyorum

bir arkadaş o eski araçlar zaten yıllardır yıpranıyor birde lpg li olunca 100-120 yi geçmiyor dedi ben onun yalancısıyım

92 model 1.6 5vites şahinle 140 rahat yapıyorum hafif eğimli yolda ise 150 yi görüyor arç lpg'li fakat 130 dan sonra direksiyon titremeye başlıyor

• şahin alır kanx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: this-is-it

bende hangisi daha hızlı götürür diyer tarafa diye soruyorsun sandım

• Broadway mi Şahin mi?

Azrail alır bence
  • quote:

1997 model Beyaz Şayinle 160 yaptık da aynalar kapandı giderken. Frene bastım 2 kilometre sonra durduk

• quote:

Orijinalden alıntı: t€chn0l0gy

Hangisinin geçtiğini görmek için helikopter çekimi gerek çünkü iki araçta 120 den sonra yerde durmaz.

Not : canlı olarak yakın akrabamın doğanla yerden göğe yükselişini görmüş biriyim :)

hocam imzanıza bittim benimde hayalim o
  • küçümsemek istemem hiçbir aracı izmit körfez- istanbul yolunda otobanda yolun ortasında ters dönmüs renault flash görmüştük yüksek hızdan hafif de tatlı eğim vardı hızlı girince ters dönmüştü.Allah muhafaza hummer jeepte olsa sürat cinayettir-intihardır
  •  Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi
  • Dalga geçilecek bir mevzu yok eskiden birçoğumuz bizzat, değilse bile ailemiz bu tarz araçları illaki kullanılmıştır. Bizde de 1.4 RN Broadway vardı enjeksiyonsuzlardan, araçla ablam 170'i görmüştü ve uçuyoruz sanmıştım. Ne cahillikmiş.

Şimdi Volvo ile arabada başkası varsa 160'ı geçmiyorum. Konuya dönersek, broadway ağırlık avantajı ve aerodinamisiyle Şahin'i geçer diye tahmin ediyorum.

Şunu da hatırlatmak isterim: Aşağıdaki kazada Bmw 520'deki ailenin burnu bile kanamazken, Şahin'deki ailede kurtulan olmadı.

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: blogtr

quote:

kardeşim hava atar gibi olmasın o dediğin arabalarla şehir içi rahat 100 km ye çıkan birisiyim.

tehlikelimi evet insan gençken gazlamayı seviyo ileriki yaşlarda düzelirim inşallah.

bu arada teneke tofaşlardan 10 gömlek üstün araçlardır renault 9 lar

• Yıl 1994 falan 9 yaşındayım. Konya'nın Seydişehir yolunda bulunan Bulumya isimli piknik yerinden iki aile dönüyoruz. Bizim araç 1988 model 4 vites Şahin (yeni kasanın ilk çıkan hali, halen eski şanzımana sahip) , halamın eşinde ise 91 model renault 12 toros SW vardı. O zaman bu araçlar genç olduğu için kondisyonları da gayet iyi ve bakımlıydı. Stabilize yolda sarhoş kafaya bizim peder ve enişte kapışmaya başladılar. Şahinin kadranda 170i gördüğümüzü hatırlıyorum, hatta ön cama serçe çarpıp ölmüştü, sileceği takılmıştı hayvancağız. Sarhoş kafaya hangi akla hizmet çoluk çocuğun canını tehlikeye attıklarına babam şimdi hayret ediyor. Gençlik çılgınlığı olsa gerek :) Enişte zaten kanserden rahmetli oldu 15 sene evvel.

Zamanında bu araçlarda 120-130 yapmak gayet normal şeylerdi ve içinde yüksek hızla seyahat etmek o kadar da korkunç değildi. Şimdi araçlar 20 yaşını geçtiği için, bakımsızlıktan ve yan sanayi parça kullanımından ve metal yorgunluğundan ilk çıktıkları zamandaki kadar iyi gitmiyorlar kıçı başı ayrı oynuyor...

• beygir gucu yuksek olan aracın son hızı daha fazla olur. yuksek hızlarda da hızlanması daha fazla olur. İstisnalar dısında kural budur
  • Dikkatli olun yüksek hızlarda bazen türbülansa yakalanabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.