Şimdi Ara

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
12.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • konu hortlamış sanırım ama madem öyle bir kaç bişeyler yazarım

bu forumun tofaş hakkındaki görüşlerine hastayım.

yok 110 u geçmez yok 120 yi geçmez felan.Geçen gün ulustan dönerken bir abim 160 ı görmüştü.araça ekstra birşeyde yoktu.

Jant sis farı karartılmış camlar geniş lastikler biraz yere pısık birde egzoz Araç 2000 veya 2001 olması lazım.

En son 1.4 ie kapagı taktıracam felan diyordu ne oldu bilmiyorum

Buna ek olarak

En son ön konsolun titrediğini kapının açılmak üzere olduğunu ve kapının altından deli gibi rüzgar geldiğini hissettim

• Brodway de 120den sonra frenler tutmamıştı ben kullandığımda. İstanbul silivri yolunda oldugumdan yokus yukarı yere geldiğimde hız 120nin altına dusunce fren tuttu. Tofaşlarda boyle bişeye rastlamadım. Sert kullanmayı severim. Her arabayı da denerim . Ama harbiden tehlikeli. Ben şahsen 1.6 ie ile 155 km/h gordum. Araç basık ve yapılıydı. 4. vitesteydi. Devri hatırlamıyorum. Şahinin 5. vitesi, şuan ki otomobillerin 6. vitesi gibi az yakmak için kullanılıyor .
  • broadway

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bberko

broadway

1.4 Broadway
    1.6 Kuş.

Nasıl oluyor da Broadway diyorsunuz?

Beygir olarakta Kuş daha yüksek. Kalkışta alamasa bile hızlandıktan sonra şamara boğar
  • şahin gibi arabalarla 130-140 km/h yapmak Jackass için güzel bir fikir.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan 3 -- 3 Mart 2013; 13:40:41 >
  • hangisi geçer bilmemde sonucu görene kadar benim içim geçer kesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: bberko

broadway

1.4 Broadway
    1.6 Kuş.

Nasıl oluyor da Broadway diyorsunuz?

Beygir olarakta Kuş daha yüksek. Kalkışta alamasa bile hızlandıktan sonra şamara boğar

hocam bende tofaşcıyım ama test ettim iki aracıda benim kullandığım araçlarda sonuç böyle.
  • Manzaralısından,

Yüksek hızda Şahin mi Broadway mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: laptop arası köfte

şöyle bir otomobilin nasıl hızlı gidemeyeceğini kabulleniyorsanız ve o otomobili ezmiyorsanız,tofaşlarıda öyle kabul edin ve ezmeyin.

mevzu boyut falan değil,anladınız siz...

Bu ufak arabaların adı nedir hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 94broadway

yüksek hızda (100 den sonra) ikisinden hangisi geçer 1.4 72 hp broadway 1.6 87 hp şahin mi

kamil koçla ankaradan istanbula gelirken sakaryada otobanın düm düz oldugu yerde otobüs 120le gidiyodu önümüzdede şahin vardı normal giderken şahin önümüzde birden spin atmaya başladı içindede aile vardı şoför frene zamanında asıldı ve burun buruna kaldı şahinle..
    yani şahin 100 den sonra yolda kalmayı başarabilirse brodwayle kapışır ama zor
  • lastiğin içinde bir takım miller varmışsağ önlastikte bu millerden biri kırılmıştı. ön iki lastiğide değiştirmektense kısa vadede arka ve ön lastiklerin yerini değiştirttim. keskin virajlarda ve kirli tozlu asfaltta broadwayimin arksını hafif sağa sola atığını hissediyordum üstelik bu 50-60 gibi ortalma hılzarda oluyordu. bir keresinde önümde giden bir vectra (1994 olmalı) kapışmak için gaza yükledim. 150yi gördüğümde müthiş bir güvensizlik hissi. ve lastik sorunu + yerden yükseklik ve olağan arkadan atma nın baş gösterdiğini hissettim. uzunlamasına bir sağa virah-jda brodwayı yola sığdırmakta güçlük çekiyordum.

bu tip araçların yüksek hıza yüksek hızdan benim kastım 150-160 üstü uygun olmadığı aşikar. şahin belki yere daha yakın olduğundan daha avantajlı olabilir fakat bu demek değildir ki şahin yüksek hıza uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Halleluja

1.6 karbüratörlü şahinler 68 beygirdir, sizin söylediğiniz şahin enjeksiyonlu modeldir, ayrıca broadwayin 1.4 RNI 80 hp motoruda bulunmakta(97 kasa sonrası)
    Cahil ama bilgisi varmış gibi zanneden lafınız size şuanda %100 uyuyor, internetten teknik veri okuyup gelip yazmakla bu işler yürümüyor, kullanmak bilmek gerekiyor.
    1.4 broadway 1.6 şahine(enjeksiyonlu bile olsa) plakasını okutur, bu muhabbeti forumlarda o alır bu alır demeye gerek yok, bulun2 araba kalksınlar bakalım ne olacak.

off sağlam kapatmış
  • Şahin ile broadway arasında kalsam her ikisinin de bir çok modelini kullanmış biri olarak broadway derdim.

Broadway renonun yanlışlıkla ürettiği nadir modern çizgilere sahip, döneminin kaliteli iç mekanına sahip araçlarındandır. Konfor olarak olmasa da tasarım olarak döneminin öncü çizgilerin sahip, kalite olarak üste yakın düzeyde bir araçtı. Özellikle R9 GTE serisinin gösterge paneli, ön göğüs kısmı kalite abidesidir reno için. Daha önceki r9lar ve daha sonraki r9lar aynı kalitede değil malesef. Ya gösterge panelinden ki ibre çubukları dahil ya da direksiyon vb kısımlarda çalma yoluna gidilmiştir. Kuş serisiyse ie lerle modern çizgiye sahip bir içe kavuşmuştur. Konfor olaraksa kuşlar ve özellikle slxler fersah fersah önündedir r9 ailesinin.

Dediğim gibi alacak olsam R9 GTE alırım. Jantlar yeter

Ayrıca 1982de yılın aracı seçilmiştir. Yol tutuş ve konfor alanında o yıl ki değerlendirmenin en yüksek puanını almıştır.

http://www.caroftheyear.org/previous-winners/1982_1/coty

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 2 Mart 2013; 12:27:57 >

• faça şahin
  • Bence şahin Uzun yollarda filan çok iyi ama şahin çok sağlam değil Broadway en azında şahinden daha sağlam
  • Bu arada Renault 14 modelini incelesin R9 hayranları. Tam bir R12yle R9 ara dönem aracı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respect_vti

quote:

Orijinalden alıntı: yeasen

o arabalar 100'ü geçiyor mu?

Geçiyor eskiden babamın şahini vardı 145 yapmıştım bikere

90lı yıllarda babam doğan s ile otobanda 160 yapıyordu ben o zamanlar dünyanın en mutlu çocuğu oluyordum sanki uçuyor gibiydi

şimdi 160

• Scooter tarzi motorlar veya kurye motorlari otobanda daha hizli gider ve bahsi gecen araclardan daha guvenlidirler bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 2 Mart 2013; 13:26:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arabalarla 120 km yi geçince bagajdan teyzeler çıkıp helvanızı kavuruyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.