Şimdi Ara

Şahin mi ? Renault Brotway mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
31.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu 2 araçdan hangisi daha iyi performans yol tutus ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Şahin mi Renault Broadway mi: Hangisi Daha İyi?

Karar vermekte zorlandığın iki klasik otomobil: Şahin ve Renault Broadway. Bu metin, her iki arabanın da özelliklerini, avantajlarını ve dezavantajlarını karşılaştırarak bilinçli bir karar vermene yardımcı olacak.

Özellikler

• Şahin: Tofaş tarafından üretilen, 1.6 litrelik bir motora sahip, arkadan itişli bir otomobil.
    • Broadway: Renault tarafından üretilen, 1.4 litrelik bir motora sahip, önden çekişli bir otomobil.

Avantajlar

Şahin:

• Güçlü Motor: 1.6 litrelik motoru, Broadway'den daha fazla güç sağlıyor.
    • Arka İtiş: Arkadan itiş düzeni, daha iyi yol tutuşu ve kontrol sunuyor.
    • Sağlam Gövde: Uzun yıllardır Türk yollarında kullanılan Şahin, sağlam bir gövdeye sahip.

Broadway:

• Daha Ekonomik: Broadway, Şahin'den daha düşük yakıt tüketimine sahip.
    • Önden Çekiş: Önden çekişli olması, kötü yol koşullarında daha iyi yol tutuşu sağlıyor.
    • Şık Tasarım: Broadway, daha modern ve şık bir tasarıma sahip.
    • RTE Seçeneği: Renault Broadway, "Grand Tourisme Evolution" (RTE) versiyonuyla, daha sportif bir sürüş deneyimi sunuyor.

Dezavantajlar

Şahin:

• Yakıt Tüketimi: Broadway'e kıyasla daha yüksek yakıt tüketimine sahip.
    • Konforsuz Süspansiyon: Şahin'in süspansiyon sistemi, Broadway'e göre daha sert.
    • Eski Teknoloji: Şahin, Broadway'den daha eski bir teknolojiye sahip.

Broadway:

• Daha Az Güç: 1.4 litrelik motoru, Şahin'den daha az güç üretiyor.
    • Dar İç Mekan: Broadway'in iç mekanı, Şahin'e göre daha dar.
    • Yüksek Bakım Maliyetleri: Renault Broadway'in bakım maliyetleri, Şahin'den daha yüksek olabilir.

Son Karar

Hangisinin senin için daha iyi bir seçim olduğuna karar vermek, ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı. * Daha güçlü bir motor, arkadan itiş ve sağlam bir gövde arıyorsan Şahin daha iyi bir seçenek olabilir. * Daha ekonomik, modern ve konforlu bir sürüş deneyimi istiyorsan Broadway senin için daha uygun olacaktır.

Her iki arabanın da kendine göre avantajları ve dezavantajları bulunuyor. Bilgilerim doğrultusunda, bilinçli bir karar vermene yardımcı olacak bir karşılaştırma yaptım.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • performans olarak broadway.her yerde şahine sol çekersin,özellikle de yokuşlarda :)

ama broadway hafif bir araçtır.zamanında çok kişinin başını yaktı,kuma kaptırmalar falan..

ama emin ol,her türlü kırmızı ışıkta,broadwayle ilk sen fırlarsın :) sonra geçerler tabi :)

eminim,tatmin edici bilgiler veren arkadaşlar olacaktır.ama bana sorarsan her yönden broadway derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizza

performans olarak broadway.her yerde şahine sol çekersin,özellikle de yokuşlarda :)

ama broadway hafif bir araçtır.zamanında çok kişinin başını yaktı,kuma kaptırmalar falan..

ama emin ol,her türlü kırmızı ışıkta,broadwayle ilk sen fırlarsın :) sonra geçerler tabi :)

eminim,tatmin edici bilgiler veren arkadaşlar olacaktır.ama bana sorarsan her yönden broadway derim.
    quote:

Orjinalden alıntı: denizza

performans olarak broadway.her yerde şahine sol çekersin,özellikle de yokuşlarda :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Orjinalden alıntı: denizza

Alıntıları Göster
    Broadway

• quote:

Orijinalden alıntı: Harimole

Broadway

Alıntıları Göster
    konfor ve rahatlıkta şahin, ataklık ve tasarrufta broadway...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harimole

Broadway

Alıntıları Göster
    ben şahin derim...en azından sen mi arabayı sürüyosun araba mı seni sürüyo bilirsin

broadway de canının yanma ihtimali daha yüksek...arkadaş tavsiyesi olarak kabul et bunu marka fanatikliğinden ziyade...ayrıca doğan alırsan bence daha konforludur spring'in muadili şahin,broadway'in muadili doğan dır kişisel görüşüm...

• quote:

Orijinalden alıntı: armi

ben şahin derim...en azından sen mi arabayı sürüyosun araba mı seni sürüyo bilirsin

broadway de canının yanma ihtimali daha yüksek...arkadaş tavsiyesi olarak kabul et bunu marka fanatikliğinden ziyade...ayrıca doğan alırsan bence daha konforludur spring'in muadili şahin,broadway'in muadili doğan dır kişisel görüşüm...

Alıntıları Göster
    şahin bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiesta mı Fusion mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi

Alıntıları Göster
    Şahsi fikrim ŞAHİN.. konfor ve de rahatlık bakımında,, ikisi arasında bir seçim yapmamız gerekirse şahin daha konforlu ve de rahattır..

önden çekişli olması sebebiyle,, yakıt tasarrufu açısından broadway daha az yakıt tüketir ve de daha ataktır..
    ama içeriye acayip derecede ses alır,, gaza basıp çekme halinde aşırı irkilme,, yüksek devirlerde kullanırken masaj koltuğunda oturuyormuşsun gibi titreme olur broadwayde..

tabii ki son tercih sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak06

Şahsi fikrim ŞAHİN.. konfor ve de rahatlık bakımında,, ikisi arasında bir seçim yapmamız gerekirse şahin daha konforlu ve de rahattır..

önden çekişli olması sebebiyle,, yakıt tasarrufu açısından broadway daha az yakıt tüketir ve de daha ataktır..
    ama içeriye acayip derecede ses alır,, gaza basıp çekme halinde aşırı irkilme,, yüksek devirlerde kullanırken masaj koltuğunda oturuyormuşsun gibi titreme olur broadwayde..

Alıntıları Göster
    Kesinlikle broadway

• quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Kesinlikle broadway

Alıntıları Göster
    broadwayı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alberto Ascari

broadwayı öneririm.

Alıntıları Göster
    gözü kapalı şahin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: forbest

gözü kapalı şahin derim

Alıntıları Göster
    şehir içi ağırlıklı kullanılacak ise brodway daha ziyade uzun yol içinse şahin. arada konfor ve boyut farkı var uzun boylu ve kilolu biri olarak brodway e sığmıyorum dersem abartmış olmam halen 96 şahin sahibiyim ve yaklaşık 60.000 km uzun yol yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SISU

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kudal

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremy

quote:

Orjinalden alıntı: kudal

+1

Alıntıları Göster
    hiçbiri

• quote:

Orijinalden alıntı: manyak06

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: manyak06

Diğerlerine katılıyorum
    Ama öyle içeri fazla ses almaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan1095

quote:

Orjinalden alıntı: manyak06

Diğerlerine katılıyorum
    Ama öyle içeri fazla ses almaz.

Alıntıları Göster
    daha önce şahin kullanmış bir kişi olarak şahini öneririm fakat.konforluk kışın kalorifer sıcaklığı ve rahatlıkta şahinin üstüne yoktur. hele bide kaloriferi vardır tıpkı soba gibi hiç üşümezsiniz.ama yakıtta sizi biraz üzer.ışıklarda brodway fırlar ama sonra arayı kapatır ve geçersiniz. bi komşumda vardı brodway aman allahım öyle sert bir gaz pedalı olamaz.basıyorum devir yükselmiyor az daha yüklenince birden çıkıyor ben ataklıktan ziyade konfor güvenlik ve ısıtmakonusunda kesinlikle ŞAHİNİ tek geçerim.şahindeki kalorifer doğanda bilem yok

• quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

daha önce şahin kullanmış bir kişi olarak şahini öneririm fakat.konforluk kışın kalorifer sıcaklığı ve rahatlıkta şahinin üstüne yoktur. hele bide kaloriferi vardır tıpkı soba gibi hiç üşümezsiniz.ama yakıtta sizi biraz üzer.ışıklarda brodway fırlar ama sonra arayı kapatır ve geçersiniz. bi komşumda vardı brodway aman allahım öyle sert bir gaz pedalı olamaz.basıyorum devir yükselmiyor az daha yüklenince birden çıkıyor ben ataklıktan ziyade konfor güvenlik ve ısıtmakonusunda kesinlikle ŞAHİNİ tek geçerim.şahindeki kalorifer doğanda bilem yok

Alıntıları Göster
    şahin derim ama eski modeller olduğu için en sağlam sorunsuz bulduğun hangisiyse onu al. direk markaya şartlandırma kendini.

• quote:

Orijinalden alıntı: necmi42

şahin derim ama eski modeller olduğu için en sağlam sorunsuz bulduğun hangisiyse onu al. direk markaya şartlandırma kendini.

Alıntıları Göster
    bir broadwayci olarak broadway derim.ancak burada yazılanlarada katılıyorum.güvenlik açısından tereddütlü bir araba.konfora gelince 2side aynı sınıftadır bence.birde sanırım broadway şahine göre daha az yakıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YGZ2018

bir broadwayci olarak broadway derim.ancak burada yazılanlarada katılıyorum.güvenlik açısından tereddütlü bir araba.konfora gelince 2side aynı sınıftadır bence.birde sanırım broadway şahine göre daha az yakıyor.

Alıntıları Göster
    BROADWAY de konforludur, daha sessizdir en azından hem de az yakar.Arabanın hafifliğininden güvensiz gibi bahsedilmiş ama Broadway düzyolda kesinlikle daha stabildir ve virajlarda da en azından Şahin kadar hatta daha iyidir.Bence aktif güvenlik açısından da Broadway.Yalnız koltuklarının dar olduğu görüşüne katılıyorum, ben de sığamazdım.6-7 yıl kullandığım aracımda hiç pas filan olmamıştı ama gördüğüm çoğu Şahin de pas (özellikle de bagaj kısmında) görüyorum.Broadway'den şaşmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: İlkerA.

BROADWAY de konforludur, daha sessizdir en azından hem de az yakar.Arabanın hafifliğininden güvensiz gibi bahsedilmiş ama Broadway düzyolda kesinlikle daha stabildir ve virajlarda da en azından Şahin kadar hatta daha iyidir.Bence aktif güvenlik açısından da Broadway.Yalnız koltuklarının dar olduğu görüşüne katılıyorum, ben de sığamazdım.6-7 yıl kullandığım aracımda hiç pas filan olmamıştı ama gördüğüm çoğu Şahin de pas (özellikle de bagaj kısmında) görüyorum.Broadway'den şaşmayın.

Alıntıları Göster
    Şahin Mercedes gibi kalır Broadway in yanında. Tabi ataklıkta ve yakıt ekonomisinde Broadway daha iyi. Tabi bu iki arabaya da LPG siz binmeyeceğinize göre ben Şahin, hatta biraz daha verip Doğan almanızı öneririm.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.