Şimdi Ara

Şahin mi ? Renault Brotway mı ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
31.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 94 yılında 0 km aldığımız bir şahinim var. Beni tek üzdüğü yönü yakıtı. Oda 17 senedir benzinli kullandığımız için. Tüpte ne kadar yakar onuda bilmiyorum. Yok hararet yapar, yok 2 ile bayır çıkarsın gibi sözler tamamen hikaye. Şimdiye kadar bayırlara kaçla girdiysem o vitesle çıkmışımdır. Fakat işin içine lpg girince nasıl olur bilemiyeceğim. Broadway önden çekiş ve yakıt açısından avantajlı ama uzun yollada koltukları adama batıyor resmen. Limitleri bilip aracını ona göre kullanırsan iki araçta güvenlik açısından sıkıntı çıkarmaz. Hangisinin temizini bulursan al geç.
  • Şahinde motor denen birşey yok, uzun süre broadway kullandım, şahin işkence gibi geliyordu, araba ne kalkabiliyor, ne uzayabiliyor, ne solayabiliyor.
  • 1 broadway, 2 samara 3....., 186 şahin diyorum.
  • Selam. Ikısıne de binilmez diyen arkadaslar olmus. Yalnız şuna dikkat ederimki 5000 tl ile bu kadar ucuz parçalı ve piyasası rahat araç bulamazsınız.
    Broadway yakar , şahin ondan daha çok yakar , taunus diyenler olmuş ; taunus ondan da çok yakar.
    Bu iki araç arasında seçim yapmak istek meselesidir. Araca sadece bakımlarını yapıp bineyim , az yaksın rahat rahat gezeyim diyorsanız broadway almalısınız. Yok ben aracımı evladım gibi göreyim , jantıydı şuyuydu buyuydu onu güzelleştirmeye uğraşayım , onla zaman geçirmeyi seveyim derseniz şahin alın.
    Güvenlik konusuna değinen arkadaslar olmuş. Bu bütçe ile güvenlik beklentimizin düşük olması gerek doğal olarak. Sonuçta 90 küsür model bir bmw e36 bile euro ncap terslerinden 2 yıldız almış. ( Ki bu araç hala 15bin bütçelidir.)
    Şahine hergün biyeri bozuluyor diyenler olmuş , abartmayın. 90 küsür model araç illa ki parça isteyecek ve bizde şahin kullanıyoruz , hergün bozulma , hararet yapma gibi şeyler sözkonusu bile değildir..

• şahin görünce korkar oldum. o yüzden broadway.
  • İkisinide kullanmış biri olarak düşüncemi aktarıyorum,öncelikle model onemli ,son kasa broadway ile ilk kasa aynı değil, tabiki şahin içinde bu böyle model onemli ,ama her koşulda BROADWAY
  • Tempra Cat biraz pahalı ama değer arkaya da bir rüzgarlık ;)
  • İkisini de hatta tüm tofaş serilerini kullanmış biri olarak şunu söyleyebilrim. Bu arabalar 100 yıl geçsede nesli tükenmeyecektir. Babadan oğula oğuldan emmoğluna geçen bir hastalıktır. Özelikle Akdeniz bölgesinde sanırsam yerli mercedes muamalesi görmektedir. Saygıda kusur edeni döverler bu iklimde yaşayanlar tarafından. Şaka bir yana Kalkışta hantal olmalarını saymazsak, çok yakıt tükettiğini saymazsak, Sanayiyi evimizin arka bahçesi görmezsek, Onu her zaman kabullenebiliriz. Şu an R9 Broşum var, şunu diyebilirim, için dar olduğunu, koltuğunun berbat olduğunu yol sesini ananonim bir türkü sayarsak ışıklarda Son model arabalara boyunun ölçüsünü verdiğim anlarda benim en iyi arakadaşım olduğunu ıspatlamış bir şeydir. Onu çok seviyorum. Var mı la bana kırmızı ışıkta artislenen, alırım anahtarını.
  • Daha ekonomik olan Renault 9.
    Şahin'e Lada Samara Sedan ve Renault 19 Europa sedan alternatif olurmu?
    Düşünülebilir.R19 daha iyidir.

Yerli Araç Kullan TÜRKİYE Kazansın.Bizim İnsanımız KAZANSIN.
    http://otolist.blogspot.com
    http://otorama.blogspot.com
    http://panorama24.blogspot.com

• Şahin s var bende de gaytet güzel yakıtıda konforuda maşallah cok mennunum parçalarıda heryerde peynır ekmek gibi satılıyor. Tamponu 45 lira :))
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.