Şimdi Ara

TORPİL YAPILMADIĞINA İNANAN VAR MI CİDDEN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Torpil yapacaklarsa optikleri oynayarak veya soru çakarak yaparlar, yerleştirmede olduğunu sanmıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FunnyPerson F kullanıcısına yanıt
    Orasi oylede hocam da iste sonuclar gelince bakacagiz en son tip kac siralamayla kapatacak ornegin gecen sene kars tip 19600 galiba 15 bin tip kont.oldugunu dusunursek ya da 14 muydu neydi demkki 4k 5k kisi farkli alanlara kaymis demektir bu senede 17k(tam olarak bilmiyorum kontenjan kac k) tip kontenjani var desek en son tipin siralamasina bakarak bunu bilebiliriz
    Ama benim gorusum ilgi dahada artti gibi cunki her tipci eline kamera alip nasil tip kazndim diye video cekince ve bunun bi muhendislik videosu cekenden daha fazla ilgi cektigini de dusunursek ve ayni zamnda doktolar olarak pandemide vay efendim bittik yorulduk felan diyede ilgi odagi olunca biraz insanlar prestijde gormek isteyince ilgi bu snee artacagini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yaziya gülsem mi aglasam mi bilemedim ? tartismaya acik bir konu degil ki ne diyeyim ben simdi buna ? her nesil bunun ceremesini cekiyor. Yakin gelecekte de degisecek gibi durmuyor. Dilerim Z kusagi kardeslerim bu degisimi basarirlar muvaffak olurlar ne diyeyim ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.