Şimdi Ara

Torque ile sroking botla oyuna girmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna torque ile girerken sroking botu da açıyorum yani ikisiyle birlikte giriyorum ancak oyuna sroking bot ile girdiğim zaman oyun hata veriyor ve oyuna bir türlü giremiyorum.Ama botsuz denediğimde girebiliyorum.Birçok kez botla girmeyi denedim ama giremedim.Acaba botla girerken başka yapmadığım bişey mi yapmam gerek?Nedenini bilen varsa yazabilir mi?Şimdiden teşekkür ediyorum.İyi günler..

• toque botlarla çalışmıyor
    (Bildiğim kadarıyla böyle ama teknoloji bu çok hızlı gelişiyor)
  • Önce torgue den gircen ama swap to cliente basmıcan sonra botu aççan sonra swap to client yapçan ayarlar geliyor girince
  • quote:

Orjinalden alıntı: oTToman_ARMY

Önce torgue den gircen ama swap to cliente basmıcan sonra botu aççan sonra swap to client yapçan ayarlar geliyor girince

Teşekkür ederim yardımından dolayı..

@Ophiafagus
    Sana da teşekkür ederim görüşünü bildirdiğin için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 30 Haziran 2009; 20:50:31 >
  • torque nedir beyler?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HellSinG_AlucarD

torque nedir beyler?

Oyuna girmek için saniyede 5 kere falan deniyor sen server , id ve pw yazıyorsun ve o denemeye başlıyor herhangi bir client açmadan.Oyuna girdiğin zaman orda o serverda bulunan charın ya da charların gözüküyor charı seçip programda bulunan swap to cliente tıklıyorsun ve de o client açıp direk charına giriyor.Olay bu yani..

Başka bir konuya da aynı mesajı atmıştım ordan alıntı yaptım..
  • torque den girince 5-10 dk sonra gönderme hatası verio neden acaba yardım edermisiniz
  • Torqe yi AgBot la kullanırsın oda Torque yi patch leyerek onu da araşatır link vermiyim hemen ceza puanı geliyorrr
  • torque gönderme hatası veriyor ne yapmam gerekiyor
  • @DemonLife09
    O konuda herhangi bir bilgim yok..
  • Sroking nasıl birşeydir? Kasma hızı town falan? Denemek istiyorum da
  • quote:

Orjinalden alıntı: AurorAbeam

Sroking nasıl birşeydir? Kasma hızı town falan? Denemek istiyorum da

Kasma hızı güzel..Town falan derken ne demek istediğini tam anlayamadım yani mesela çantan full olduğu zaman town çekiyor , okun bittiğinde , potların azaldığında , silahın kırıldığında falan kendin ayarlıyorsun herşeyi işte o yapıyor diğer botlarla aynı yani tek farkı beleş olması..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maveran -- 1 Temmuz 2009; 18:02:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maveran

quote:

Kasma hızı güzel..Town falan derken ne demek istediğini tam anlayamadım yani mesela çantan full olduğu zaman town çekiyor , okun bittiğinde , potların azaldığında , silahın kırıldığında falan kendin ayarlıyorsun herşeyi işte o yapıyor diğer botlarla aynı yani tek farkı beleş olması..

Town derken kastettiğim şuydu; şehirde davranışı nasıl? Yani istediklerimizi alması. Ayrıca şehirde sorun çıkarıyor mu?

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Maveran

quote:

Town derken kastettiğim şuydu; şehirde davranışı nasıl? Yani istediklerimizi alması. Ayrıca şehirde sorun çıkarıyor mu?

Şehirde herhangi bir sorun çıkarmıyor,istediklerimizi de alıyor yani onda da bir problem yok..

• quote:

Orjinalden alıntı: DemonLife09

torque gönderme hatası veriyor ne yapmam gerekiyor

Çok basit silkroad dosyasındaki ! işareti bulunan dosyayı silceksin sorun kalkıyorb]
  • joymax en kısa sürede torquecuları banlayacağını söyledi dikkat edin!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufoslash

joymax en kısa sürede torquecuları banlayacağını söyledi dikkat edin!

Uyardığın için teşekkür ederiz.Ben de zaten bu aralar eskisi kadar sık kullanmıyorum yani daha doğrusu pek oyuna girmiyorum ama Joymax'ın da öyle dediği kadar büyük bir ban yapacağını zannetmiyorum..Belki her zamanki banladığı oyuncu sayısandan daha fazla ban yapabilir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.