Şimdi Ara

Torrent 'Dosyaya yazılamadı. Sebep : Erişim Engellendi'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha önceden böyle bir problem yaşamıyordum. Bilgisayara format attım ve daha önceki formatlarımdan farklı olarak ccleaner kullandım. Sonrasında torrent yükledim ve birşey indirmek istediğim zaman bu şekilde hata almaya başladım.

Programda görünen hata ;

Torrent "Dosyaya yazılamadı. Sebep : Erişim Engellendi"

Bildirim olarak gelen hata ise ;

Torrent "Dosyaya yazılamadı. Sebep : Erişim Engellendi"

Kaspersky internet security kullanıyorum. Formattan öncede yüklüydü hiçbir sorun yaşamadım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 16 Mayıs 2024; 21:46:23 >

• Hangi program. Eğer disk yazma korumalıysa yazdırmayabilir. İndirmek istediğiniz yerin dosya erişim haklarına bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8B5C373B -- 16 Mayıs 2024; 21:49:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Farklı diske indirmek istediğimde yine aynı hatayı alıyorum hocam

• Impacto kullanıcısına yanıt

Başka bir programla denediniz mi? Mesela açık kaynak kodlu olan qBittorrent'e baksanız. Eğer başka programla oluyorsa kullandığınız program hatası olabilir. Bi de normal olarak dosya kopyalayıp yapıştır diyince sorun oluyor mu? Aklıma sadece bunlar geliyor.

• Normalde qbittorrent kullanıyorum. Hatadan sonra utorrentte denedim yine aynı problemi yaşıyorum. Diske steam üzerinden oyun vs. indirebiliyorum. Torrentle alakalı bir problem var. Güvenlik duvarı vs. herneyse ccleaner regeditte bu ayarı sildi sanırım düzeltemiyorum.

• Impacto kullanıcısına yanıt

Merhaba , Bence'de o dediğiniz programlar kalıcı tarz'da .torrent uzantılı dosyalara şüpheli dosya gözüyle bakıyor .

Keşke kurumsal iş yapmıyorsanız virüs programını kurmasaydınız hocam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.