Şimdi Ara

Torrent Hızım Bir anda düşüyorrrr YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

uTORRENT 3.1.3 kullanıyorum, torrenti attığım zamanlar hızı 300/400 kb'lerde... ama sonra bir anda düşüyor ve 9.7kb civarlarında sabit olarak indiriliyor, farklı torrentleride denedim hep aynı şey oluyor. Yardımlarınız bekliyorum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvoLutioN87 -- 2 Nisan 2012; 4:08:21 >

• hocam kafayı yedirtti benimde aynı şekilde 10 kb'i geçmiyo deli oldum. Downgrade denedim ama sorunu çözmedi. Downgrade yapıpda sorunu çözülenler varmış bence bi downgrade'i dene çünkü bende güncelleme olmadan önce sıkıntı yoktu tekrar güncelleyip dönünce yemedi :D Ayrıca overloaded cache diye bi durum varmış http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=89780 adam silin şöyle şöyle yapın felan demiş çözüm sağlanmış gibi gözüküyo u torrentin forumunda birazda saydırmış işte 19.dan itibaren bakarsan çözüm yolunu görebilirsin ben uğraşmamaya karar verdim ama. U torrent'e sağlam küfürler edip artık bırakıyorum dedim. Çünkü bu kadar g** kalkışıda fazla arkadaş. qbittorrent'e geçiyorum sanada aynını tavsiye ederim üstad. Ama illa diretcem diyosan u torrent'e downgrade yapıp eskiden sorunsuz kullandığın bi sürüme dönmeyi dene ilk olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

hocam kafayı yedirtti benimde aynı şekilde 10 kb'i geçmiyo deli oldum. Downgrade denedim ama sorunu çözmedi. Downgrade yapıpda sorunu çözülenler varmış bence bi downgrade'i dene çünkü bende güncelleme olmadan önce sıkıntı yoktu tekrar güncelleyip dönünce yemedi :D Ayrıca overloaded cache diye bi durum varmış http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=89780 adam silin şöyle şöyle yapın felan demiş çözüm sağlanmış gibi gözüküyo u torrentin forumunda birazda saydırmış işte 19.dan itibaren bakarsan çözüm yolunu görebilirsin ben uğraşmamaya karar verdim ama. U torrent'e sağlam küfürler edip artık bırakıyorum dedim. Çünkü bu kadar g** kalkışıda fazla arkadaş. qbittorrent'e geçiyorum sanada aynını tavsiye ederim üstad. Ama illa diretcem diyosan u torrent'e downgrade yapıp eskiden sorunsuz kullandığın bi sürüme dönmeyi dene ilk olarak.

Arkadaşın bahsettiği sorun ile senin önerdiğin link çözümü ne alaka anlamış değilim, baştan sona okudum arkadaşın sorunu ile uzaktan yakından alakası yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: alterforbes

quote:

Orijinalden alıntı: sombre06

hocam kafayı yedirtti benimde aynı şekilde 10 kb'i geçmiyo deli oldum. Downgrade denedim ama sorunu çözmedi. Downgrade yapıpda sorunu çözülenler varmış bence bi downgrade'i dene çünkü bende güncelleme olmadan önce sıkıntı yoktu tekrar güncelleyip dönünce yemedi :D Ayrıca overloaded cache diye bi durum varmış http://forum.utorrent.com/viewtopic.php?id=89780 adam silin şöyle şöyle yapın felan demiş çözüm sağlanmış gibi gözüküyo u torrentin forumunda birazda saydırmış işte 19.dan itibaren bakarsan çözüm yolunu görebilirsin ben uğraşmamaya karar verdim ama. U torrent'e sağlam küfürler edip artık bırakıyorum dedim. Çünkü bu kadar g** kalkışıda fazla arkadaş. qbittorrent'e geçiyorum sanada aynını tavsiye ederim üstad. Ama illa diretcem diyosan u torrent'e downgrade yapıp eskiden sorunsuz kullandığın bi sürüme dönmeyi dene ilk olarak.

Arkadaşın bahsettiği sorun ile senin önerdiğin link çözümü ne alaka anlamış değilim, baştan sona okudum arkadaşın sorunu ile uzaktan yakından alakası yok.

Bende garanti bi çözüm öneremedim farkındaysan. Belki işine yarayabilir diye paylaştım sadece. Linkteki olay sanırım u torrentin cachesinin büyük kapasiteli torrentler yüzünden dolduğu ve indirme hızını kıstığı yönündeydi. Bu linki verdiğim sıralarda benim torrentimde paylaşımı sağlam olan torrentlerde bile 10/kbs yi geçmiyodu. Belki yardımcı olur diye paylaşılmış bi link yani.

• bu ara genel bir sorun gibi 5mbs ile inerken 1 mbs ye inip cikiyor
  • hız düştüğünde kontrol edin eğer disk overloaded hatası veriyorsa çözümü var. bu dediğiniz disk overloaded hatası olduğu zaman olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İndirme hızım 16mbps ve sürekli 400kb/s e kadar düşüyor normalde 1.6 da sabit durması gerekirken sürekli inip çıkıyor bunun çözümü utorrente gelip en sağ alttaki yeşil kutunun içindeki tik işaretine tıklayıp kendinize en yakın konumu seçinbenim denizli yanı greece yunanistan yakın onu seçip testi başlat diyip test bitince kaydet ve çık derseniz en iyi ayarlara getirir bu dediklerimi yaptıktan sonra indirilen torrentinizin üstüne sağ tıklayıp izleyicileri güncelle demeniz yeter bide arka planda çalışan program varsa kapatın indirme hızı düştükce izleyicileri güncelleyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.