Bildirim
Torrent Mavi-Ekran
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bilgisayarınıza başlangıçta disk hata denetimi yaptırın ve daha sonra tüm driverlarınızın güncel olduğundan emin olun. Büyük oranda sorun çözülecektir. -
Kullanmış olduğunuz torrent yazılımının uyumluluk modunu WindowsXP SP2 veya WindowsXP SP3 olarak seçip çalıştırmayı deneyin.
Sorun devam edecek olursa bu sefer Ethernet ve(ya) Wireless sürücülerini güncelleyiniz. -
Sağolun sorunu halletım.Uyumluluk ve sürücü güncellemesi yaptım oldu.Eyvallah -
Hayır olmadı gene hata verdi Pöf :S -
Ramler gitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim iyi hoş diyorsunda laptop daha 1 senesini tamamlamadı.Normal sitelerden indirirken mavi ekran hatası vermıyorda torrenten indirirken mavi ekran verıyor.Ramla ne alakası var,Antivirusun böyle bir sorun yol açacagını düşünmüyorum.Çünkü 10 gün oncede film olsun program olsun bittorentı kullanıyordum.Fakat şimdi artık ne olduysa kullanamamaya başladım.Az çok ta bilgisayardan anladıgımı düşünüyorum hani bariz gözüken bir olay yok bence.Genelde sorunu sürücü güncellemesi olmadıgı ıcın cıktıgını soylemısler.Ben suruculerı guncelledıgımı düşünüyorum eger gozumden bir şey kacmadıysa.Direk cozum olarak format at dıyebılırsınız ama şuan bilgisayar mühendisliği okuyorum ve visual studio lazım pc'me onu indirmeye çalışıyorum,yeniden formatla ugrasamam proje yapmam lazım.Önerilerinizi beklıyorum.Şu işi halledelım arkadaşlar,şimdiden teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kulaklık cızırtı sorunu
- video tdr failure
- over current have been detected on your usb device
- disk yönetimi konsol görünümü güncel olmadığı için işlem tamamlanamadı
- laptopa su döküldü açılmıyor
- telefonum şarj olmuyor
- udf dosyası nasıl açılır
- oem açılımı
- mavi ekran hatası
- iso dosyası nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X