Bildirim
[Torrent Sorunu]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
akk den oluyor bendede öyle hemen aştın diyor -
5 Günde Adil Kullanım Kotasını nasıl doldursun onunla alakası yok bazı torrentlerde sıkıntı olabiliyor baska torrentle dene eger aynı sorun varsa modemi resetlemenı onerırım -
Hocam onlar internet hızıyla veya akk ile ilgili değil seed edilme oranıyla ilgili. Eğer bir dosya ne kadar fazla kişi tarafından gönderilirse yani seed edilirse sen o kadar hızlı indirirsin. Ama hiçbir zaman interner hızını geçemezsin. Örneğin 8 mbps internet ile 4 mb/sn hızında indiremezsin. Ama çaresi var internette trackerler bulunuyor onları kullanabilirsin. Örneğin ben Gta 4 indirirken hızım 100 kb/sn idi tracker ekleyin 850 kb/sn oldu. Bu arada indirirsen sen de seed etmeyi unutma -
Sorun halloldu sanırım sabah karşı nedense indirme hızı bir anda arttı 1mb yani normal haline geldi sebebi neydi anlamadım :D
TTNET gece az kullanan olur diye mi kısıyo acaba yaparmı yapar ttnet bu :D -
Bilemiyorum belki de gece kullanan çoktu Şaka bir yana benim internet de öyle oluyor hele saat akşam 8'den sonra kesiliyor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
-
oyun siteye eklenir eklenmez indirmeye çalışmışsan ondan kaynaklı olabilir. oyun ilk eklendiğinde seeder (gönderen) az, leecher (indiren, sömüren) çok olur. Bu yüzden yavaş iner. Bir süre sonra özellikle seedboxlar indirmeyi tamamlayıp sadece göndermeye başlayınca hız uçar. Torrent indirirken seed-leech oranını kontrol edin. Ve indirdikten sonra siz de gönderip seed edin. leech (ing:sülük, asalak) olarak kalmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 6 Temmuz 2015; 14:43:23 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X