Şimdi Ara

[Torrent Sorunu]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Torrentten oyun indircektim normalde 800-1000 kps indirirken şimdi nedense 150-250 oluyo. AKK aştığımı düşünmüyorum daha ay başı sayılır. Normalde 800kps ile indirdiğim oyun şimde 300 zor oluyo nedenini bilen yada çözüm yolu olan varmı ?

• sinkolon kullanıcısına yanıt
    akk den oluyor bendede öyle hemen aştın diyor
  • 5 Günde Adil Kullanım Kotasını nasıl doldursun onunla alakası yok bazı torrentlerde sıkıntı olabiliyor baska torrentle dene eger aynı sorun varsa modemi resetlemenı onerırım
  • Hocam onlar internet hızıyla veya akk ile ilgili değil seed edilme oranıyla ilgili. Eğer bir dosya ne kadar fazla kişi tarafından gönderilirse yani seed edilirse sen o kadar hızlı indirirsin. Ama hiçbir zaman interner hızını geçemezsin. Örneğin 8 mbps internet ile 4 mb/sn hızında indiremezsin. Ama çaresi var internette trackerler bulunuyor onları kullanabilirsin. Örneğin ben Gta 4 indirirken hızım 100 kb/sn idi tracker ekleyin 850 kb/sn oldu. Bu arada indirirsen sen de seed etmeyi unutma
  • Sorun halloldu sanırım sabah karşı nedense indirme hızı bir anda arttı 1mb yani normal haline geldi sebebi neydi anlamadım :D
    TTNET gece az kullanan olur diye mi kısıyo acaba yaparmı yapar ttnet bu :D
  • Bilemiyorum belki de gece kullanan çoktu Şaka bir yana benim internet de öyle oluyor hele saat akşam 8'den sonra kesiliyor ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım
  • oyun siteye eklenir eklenmez indirmeye çalışmışsan ondan kaynaklı olabilir. oyun ilk eklendiğinde seeder (gönderen) az, leecher (indiren, sömüren) çok olur. Bu yüzden yavaş iner. Bir süre sonra özellikle seedboxlar indirmeyi tamamlayıp sadece göndermeye başlayınca hız uçar. Torrent indirirken seed-leech oranını kontrol edin. Ve indirdikten sonra siz de gönderip seed edin. leech (ing:sülük, asalak) olarak kalmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 6 Temmuz 2015; 14:43:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline torrent sorunu
    8 yıl önce açıldı
    idm ile film indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    YouTube Upload Problemi?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.