Ssangyong Torres 4x4 1.5 GDI aracı almayı düşünüyorum. Uzun yıllar binmek için araç arıyorum yani satma sıkıntım yok. Aracın iyi ya da kötü yanları nelerdir? Sorun yaşadınız mı? Arıza verdi mi? Servis ağlarını genelde beğenmiyorlar bu konuda tecrübeniz oldu mu? Yakıtı fazla olduğu söyleniyor ortalama ne kadar yakıyor ve yaktığı yakıta göre performansı nasıl? Benim için en önemli özelliklerden biri yalıtım. Yalıtım konusunda genelde iyi şeyler söylüyorlar. Yalıtımı genel olarak nasıl değerlendirsiniz? Arabayla uzun zaman geçiren arkadaşlardan bu konularda fikir almak istiyorum. Araca sahip olan arkadaşlar deneyimlerini paylaşabilir mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Torres 4x4 1.5 GDI Turbo (2. sayfa)

-
-
Hayır, ama sonradan taktırılan bir donanım.
Navigasyon var.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şehiriçinde araca binenler bu elektrikli mi diyor inanın, 110 km ye kadar ses yalıtımı iyi, 110 km üzeri dik hatları ve yüksekliği sebebiyle rüzgar sesi oluşuyor,ama Volvo xc60'ı da kullandım 4 ay, onda da durum aynı,daha iyi anlatmak için için örneği verdim.
Ben vag grubu ve psa grubu olsun birçok araç kullandım, servislerine tanık oldum.Ama inanın Torres ile servise gidince ilk defa kapımı açıp,hoş geldiniz diyerek karşılayan personele tanık oldum ve çok şaşırdım.Ekran güncellemesi için gitmiştim yarım saatte halloldu.Youtuba bakarsanız citroen vb araçları olan kişiler serviste bir güncelleme dahi yaptıramadan günü rezil olan insanlar var.
İstanbul şehiriçi 9 lt (kişiden kişiye çok değişen bir durum olsa da benimki böyle)
Şehirdışı 6 -6,5litre (Ankara-İstanbul,İstanbul -Muğla vb.)
İç malzeme kalitesi,ferahlık,donanım..çok tatmin edici.
Hiçbir arıza,hata,vb durum ile karşılaşmadım
Not:15 bin km lik deneyim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
almayı düşünüyorum
umarım ocakta coşmaz fiyatı
-
Elektrikli olanlarda var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar,
4*4 modelini kullanıyorum. 3500 km de şuan. şehir içinde sabah ve akşam trafiğinde kullanıyorum. Her benzin aldığımda sıfırlıyorum. Depo bitinceye kadar 10.3 L/100 km ortalama ile tamamlanıyor. Uzun yolda henüz kullanmadım.
-
Merhaba,
Bende 4*4 modeli var, yeni aldım. İlk günlerde çok rahatsız edici uyarılar geliyordu. Ne uyarısı olduğunu bir türlü anlayamamıştım. Ayarları kurcaladıktan sonra bu uyarının yollardaki hız limitleri ile ilgili olduğunu buldum. Ayarlardan iptal ettim. Şu an rahatsız edici bu ses gelmiyor.
-
Ayarlardan adımlarını söyleyebilir misiniz acaba ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
fiyatlar değişmedi.
aracın direksiyonu biraz daha sade olsaydı ve ekran bi tık daha büyük olsaydı bu fiyat aralığında bu araç çok ciddi satış rakamlarına ulaşabilirdi ülkemizde.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
selamlar, 4*4 modeli için kış lastiği tavsiyesi olan var mıdır? bir de ppf kaplatmayı düşünüyorum Ankarada yaptırmış olan, tavsiyesi olan var mı acaba?
-
Selamlar,
Bu araç radarımda, memnun musunuz? Satış deneyimi yaşayan oldu mu? Çok fazla kilometre yaptığım için 2 yılda bir araç değiştirmek zorunda kalıyorum.
Bulunduğum şehirde çok fazla trafik yok ama sürekli rampa çıktığım için 40 km/h altı süratler için ortalama 8.0 litre yakıyor 1.3 megane. Yakıt tüketimi bu değerlerden çok fazla olur mu?
Teşekkürler, esenlikler.
-
Hocam ortalama 40 km ile 8 lt den fazla görmezsiniz emin olun, ekran değerlerini gönderirim size
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEVENİNTEORİ -- 11 Ocak 2025; 11:39:19 >
goodyear,continental,Michelin
Selam cevap için teşekkür ederim,
Sorun ortalamadan ziyade güzergahın rampa olması, evin yolu, işin yolu hep rampa. Yoksa uzun yolda Allah için megane da tutumlu bir araç. Kullanım türüne bağlı olarak 120-130 km/h için 5.5-6 lt/100 km ile gezilir. Rampaya vurduğunuz anda aracı +15 litre, biraz gaza dokunursanız 29 litrelerde.
Sanırım bu cihaz için de 1-2 litre ilave edilmesi gerekiyor.
-
Diyarbakır Bayii 4x4 2024 model için 1990 fiyat Denizli Bayii 4x2 2024 model için 1900 tl fiyat
Daha uyguna fiyat alan oldu mu ?
-
Bunlar dip fiyatlar, daha aşağısı yok zaten hocam, gücünüz yetiyorsa alın geçin,yoksa 2023 modellere ilanlardan 1800 lü tl lere alabilirsiniz az km li.
4*4 Torres 2700 km oldu yakit karma 10 Lt gibi 15-20 bin km den sonra 1.5-2 lt dusse iyi. Ama araç tank gibi kullanirken guven veriyor uzun yolda yüksek hızda Hızı hissetmyorsun tavsiye ederim.
4*4 aldim 2700 km oldu henuz sehir disi 6 .5 litreleri görmedim su an karma 10-11 lt gibi. 2 litre dusse güzel olur düşmesede araba güzel güven veriyor. yakıtına değer
Araçta devamlı oten bı uyarı sesi var güncelleme geldi mi yoksa kapanma yeri varmıdır torres benzinli sı için soruyor um
Direksiyonda sol kısımda “mode” yazan düğme ve yanında iki şerit arasında direksiyon sembolü olan düğme var. O iki şerit arasında direksiyon sembolü olan düğmeye uzun süre basın. Ekranda şerit sembolünün değiştiğini göreceksiniz. O zaman şerit uyarıları ve müdahale kapanıyor. Ama araca her binişte uzun basmak gerek o düğmeye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X