evet hkkaten bu adamlar bjk macında oynamamıstı. kaynak mı istiyorsun bir de hocam :) bjk nin işi orada gerçekten zor. insallah chelsea macındaki gibi bir skor cıkar.
6sındaki maç için oynamıycak diyor sanırım konuyu açan arkadaş... ama maça daha 1 haftadan fazla var nası böyle bişey öğrendi onu soruyorum bende
hayır hocam, bu adamlar ilk maçta oynamadı demek istemiş sanırım. Bu hafta Liverpool-Arsenal maçını izlerken farkettim ben de ilk maçta oynamadıklarını.
quote:
Orjinalden alıntı: Bekapa
6sındaki maç için oynamıycak diyor sanırım konuyu açan arkadaş... ama maça daha 1 haftadan fazla var nası böyle bişey öğrendi onu soruyorum bende
pennant ve mascherano oynamadımı??? traore'yle hamman oynadı heralde onların yerine
quote:
Orjinalden alıntı: eleanor
hayır hocam, bu adamlar ilk maçta oynamadı demek istemiş sanırım. Bu hafta Liverpool-Arsenal maçını izlerken farkettim ben de ilk maçta oynamadıklarını.
6sındaki maçta yoklar
kaynak :mackolik
Pennant 10 hafta yok.Torres Ars. maçında sakatlandı 3 hafta yok.Mascherano zaten çok formsuz.Alonso'da neredeyse hep sakat
OLSA NE YAZAR[/center]
explore olsa bişeyler yazaar elbet boru değil saydığımız futbolcular
quote:
Orjinalden alıntı: everwake
explore olsa bişeyler yazaar elbet boru değil saydığımız futbolcular
Keşke olsalardı Şimdi yenersek bir sürü mazeret bulurlar o yoktu bu yoktu yedek takımdı falan
quote:
Orjinalden alıntı: tosunpasa3
Keşke olsalardı Şimdi yenersek bir sürü mazeret bulurlar o yoktu bu yoktu yedek takımdı falan
Inter maçında siz yaparken sorun yoktu değil mi?
As oyuncuların ikinci maçta da oynamıyacak olmalarına sevindim. Ama onların oynamıyacak olmaları Liverpool'un Liverpool olduğu gerçeğini değiştirmez.
İnşalah BJK ilk maçtaki gibi etkili bir oyunla Liverpool'u kilitleyip 3 puanı olmazsa 1 puanı alacaktır.
3 puan çok zor da 1 puan alabiliriz belki. bu da en azından UEFA için bir rakibimizi saf dışı etmek demek... çok zor maç olacak 4 gün öncesinde de Fenerbahçe maçı var,zor bir hafta bizi bekliyor...
Ilk golü yersek, isimiz biter... Dua edinki ilk golü biz atalim.
şu an için liverpoolun en formda futbolcuları Yossi Benayoun ve Ryan Babel zaten babel ilk maçta liverpoolun en iyisiydi bence bu maçta bu adamlara dikkat etmeli beşiktaş
istanbuldaki gibi çok çok yürekten ve çok koşup mücadele edersek puan veya puanlar alabiliriz..
yoksa liverpool bizden çok üstün doğal olarak..bu açığı ancak koşup mücadele edersek kapatabilriiz yoksa ben hiç ümitli değilim..