Şimdi Ara

Tosbiha Qosmio G30 - 148 Bozuk grafikler ve windows acilmior

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba benim Toshiba qosmio g30-148 marka laptopum var , bilgisayarı acınca ilk qosmio yazısından sonra grafikler eklenti resimlerdeki gibi bozuluyor , windows normal olarak başlamiyo , sadece güvenli kipte başlatabiliyorum ordada arka plan grafikleri bozuk , bir de , bilgisayarıma sag tıklayıp özellikler diyince rundll32 windows tarafindan bulunamıyor hatasi veriyo , format atmayı denedim ama , oralarda da yine ekran aynı eklentideki gibi bozuk , yazılar kayık , yinede devam ettim format atmak icin ama , geçerli bi hard disk yok diye orda hata veriyo. Ama güvenli kipte actigimda hard disklere ulaşabiliyorum , yani hard disklik bi problem olmadıgnı düşünüyorum . Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qenzo0 -- 28 Mayıs 2009; 18:29:52 >

• biosa girdigim zaman yine aynı böle bozuk karakterler gözüküyo
  • bizim soruna bi çözümü olan kimseler yok heralde
  • Bios sıfırlanabilyor mu bunda ?

Garantiliyse servise götür bence..
    Değilse biosu sıfırlamayı dene...

Bence sorun Anakartta....
    Ekran kartı da olabilir tabii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mayıs 2009; 21:38:17 >
  • garantisi yok işte sorun orda bitti garanti , bios nasıl sıfırlanır hiç bir fikrim yok:(
  • masaüstünde bios pilini çıkarıp yapıyoruz ama laptop nasıl olur bilmiyorum.
    bilen biri yazar.

Ayrıca bios sıfırlamak çözecekmiş gibi de durmuyor...
    onun servis görmesi lazım gibi...
    sen de fazla anlamıyorsan...
    programlık bi durum olsa biosu bozamazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 28 Mayıs 2009; 22:03:59 >
  • ya dandik bi servise verdim de , adamlarda bulamadılar once anakart dediler sonra ekran kartı karar veremediler , bende geri aldim , ölece yatio evde makine
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendi servisini bul.

Biosa girdin mi hiç ?
    Biosta da bozuk mu görüntüler ?
    laptoplarda genelde F2 ile giriliyor galiba...başta o marka yazısı görününce ard arda bir kaç kere F2 tuşuna bas...biosa gir bi...Orada da görüntü bozuksa yapacak bişey yok...

Ama orada normalse biosu default ayarlara getir...format atmayı dene !!!
  • sen bunu nerden aldın gotür oraya halletsinler ne burada uğraşıyorsun ? garanti belgesi yokmu bunun 2. elmi ne ?
  • En yüksek ihtimal ekran kartından geçen bendede böyle birşey olmuştu renkler abuk sabuk ,gözü çok yoruyor, grafikler kayıyor ekran kartını değiştirdim kurtuldum , ama senin o ilk açılıştaki harf kaymaları bende olmamıştı
  • hocam bi servise götürdüm toshiba servisine önce 2.5 milyar anakarti degişçek dediler , sonra yok dediler ekran kartı , onlarında ne pok yedigi belli deil. bende aldım geri.
    dedim buraya bi yazım belki bilen vardır die fikir aliym dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qenzo0

hocam bi servise götürdüm toshiba servisine önce 2.5 milyar anakarti degişçek dediler , sonra yok dediler ekran kartı , onlarında ne pok yedigi belli deil. bende aldım geri.

bios güncelleştirmeyi denedinmi hiç ?
  • serviste denememişlermidir sence ?? , bios güncellemesi indirip bi deniyim bakim güvenli moddayken nolcak
  • quote:

hocam bi servise götürdüm toshiba servisine önce 2.5 milyar anakarti degişçek dediler , sonra yok dediler ekran kartı , onlarında ne pok yedigi belli deil. bende aldım geri.

2.5 milyara anakart değişecek...
    vursaydın yumruğu direkt...aparkat ... nasıl severse artık...

Geçen de arkadaşın birinin laptop anakartını değiştirmişler eskişehirde...100 lira istiyorlar anakart o kadar eder mi diye soruyordu...Ben de eder dedim, kazıklanmıyorsun dedim...

Seninkiler resmen kafa bulmuş.... E hani olur da verirsen 2500 Lira akşama alem yapacaklardı herhalde...

• bios update yüklenmio
  • quote:

bios update yüklenmio

geçmiş olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.