Şimdi Ara

Tosbik YGS Matematik Denemesi 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Çoğunuzun bildiği üzere tosbik uygulaması her hafta bir genel YGS Matematik denemesi yapıyor. Bu akşam saat 20:30 da yeni deneme daha var. Haber vermek istedim, hepinizi beklerim.

Geçen denemenin sorularını merak edenler için, bu haftanın soruları bence daha da kaliteli.

https://drive.google.com/file/d/0B9oGRlZLKgaVc1VSanUxd21RMjQ/view?usp=sharing

Konuyu üstte tutarsanız ayrıca sevinirim,

Tosbik YGS Matematik Denemesi 2

Sınavlarınızda başarılar!

Not: tosbik adminiyim.

• Ygsden uzak bir deneme olmuş. Konuyu da bir zahmet sen üstte tut, reklamını da mı biz yapacağız?
  • Hocam en sonki ygs sos denemesinde ben ilk kez sinaviniza girdim.Sinavda baskalarinin cozemeyip sordugu sorular soruldu.Bunda da mi oyle olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    :) merak etme, bizim reklama ihtiyacımız yok, zaten ücretsiz tutuyoruz, ben reklam için değil de, herkes faydalansın diye bu şekil dedim.
  • Onları uygulamadan seçtik, bu soruları bir hocamız hazırladı, soruların çözümleri yok, bir denemenin maliyeti yaklaşık 200 tl oluyor, bir denemeyi hocamız kendi ücretsiz verdi, çözümleri de isteyemeyiz. Sınavdan sonra soruların tartışıldığı bir mesaj açıyoruz, o mesaj içinde yapamadıklarınızı sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemoo -- 24 Aralık 2016; 15:7:51 >
  • erdemoo E kullanıcısına yanıt
    Hocam tesekkur ederim cevapladiginiz icin.Dogru yoldasiniz bir seyler yapmaya calisiyorsunuz.Ins. her sey iyi gider sizin icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    hocam bu maliyet neden 200 tl oluyor ki aç önüne 7-8 tane kitabı çatır çutur hazırla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Matematik Deneme Önerisi
    geçen yıl açıldı
    Fem Simetri Matematik 1
    9 yıl önce açıldı
    Tyt matematik deneme önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Benim zamanım yok, parayı başka işlerden kazanıyorum, ama telif hakkı diye birşey var. Biz başkasının sorusunu koysak, direk dava ediliriz.
    E sonuçta koydunuz? ilk denemenize girmiştim milletin paylaştığı sorularla deneme yapmışsınız. Oradaki sorular ne oluyor peki?
  • pieceofme kullanıcısına yanıt
    Şu şekilde, biz platform sağlayıcıyız.

Soruları sil derlerse sileriz, ama biz kendimiz koyamayız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.