Şimdi Ara

TOSHIBA 32C3005P LCD TV DÜŞÜNCELERİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TOSHIBA 32C3005P LCD TV ALMAK İSTİYORUM.ARADIĞIM FİYAT ARALIĞI 1-1200 YTL ARASI SİZCE BU LCD TV NASIL ALINIRMI.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/TOSHIBA/32C3005P-p-17457-c-10.htm

• Valla Arkadaşım benim tek düşüncem var oda toshiba LCD tlevizyonda tek bir beklentim yok konusunda alma der verim
  • Aşağıda bir arkadaşın yorumu var. Ayrıca arama bölümüne 32c3005 yazarak daha önce bu cihaz ile ilgili yazılanları da okuyabilirsiniz. Yalnız, birisi bir ara electroworld de 990 YTL olduğunu belirtmişti.

quote:

Orjinalden alıntı: talkie77

Merhaba arkaaşlar ben de artık Toshibalandım.Hafta sonu Teknosadan 1500 ytl(375 YTl para puan hediyeli)ye 8 taksitle TOSHIBA 32C3005 32'' HD READY LCD aldım.Televizyon bana 1125 liraya gelmiş oldu.Uydu yayını Dvd ve bilgisayar bağlantısınan gayet memnunum.
  • bence alabileceğin enkötü ürün ben senin yerinde olsam sony,samsung,philipsten vazgeçmem
  • 32wl68 bulmaya çalış..piyasada özellikle de son ya da teşhir bir ürünü çok cazip bir fiyata bulabilirsin.1300 olsun 100 hz olsun
  • ARKADAŞIM:İLLAKİ TOSHIBA ALACAĞIM DERSEN BİLEMEM AL.!!!ANCAK BİR GERÇEK VAR BU FİYATLARA AMAN,DERİM,O FİYATLARA SAMSUNG VAR ÇOK İYİ CİHAZLARI YAAAA.HEM ESTETİK.HEM KALİTE.HEM GARA NTİ LÜTFEN BİRDAHA BAK.TEŞEKKÜRLER.
    quote:

Orjinalden alıntı: serdar34

ARKADAŞLAR TOSHIBA 32C3005P LCD TV ALMAK İSTİYORUM.ARADIĞIM FİYAT ARALIĞI 1-1200 YTL ARASI SİZCE BU LCD TV NASIL ALINIRMI.

http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV/TOSHIBA/32C3005P-p-17457-c-10.htm

• valla arkadaşım LG32LC42 modelini aldım sonunda teknosada falan fiyatı 1.500 ytl vatanda kampanya yapmıslar aynı televizyonu 12 taksitli 1.300 e aldım bu fiyata alınabilcek en iyi tv bu bence çok modele baktım bu performansa bu fiyata baska lcd yok on panel korumasıda çok iyi elinizi vurdugunuzda dağılma parmak izi olmuyor samsunglarda falan aynı şeyi yaptıgınızla goruntu gidip geliyor parmak izi oluyor kısacası toshiba notebook yapar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.