Şimdi Ara

toshiba 37WL66 kullanan varmı varsa bi yardım etsin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • dostum hayırlı olsun bak artık klübümüzde varmış ordanda görüşlerimimzi deneyimlerimizi paylaşırız. sen almışsın artık ama almayanlarada şiddetle tavsiye ederim şu ana kadar (1 hafta oldu) beni hiç pişman etmedi renkleri görüntü kalitesi duruşu tasarımı kalitesi mükemmel

saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: mkafkas

aldım ama kardesinden...

http://forum.donanimhaber.com/m_11178505/tm.htm

• bende bugün 37wl66z modelinden aldım hadi hayırlısı inşallah güzel bir modeldir full hd olanını almadım çünki hem 500 ytl + kdv lik bi farkı vardı hemde tek farkı sanırım bu çözünürlük ve döner standının olmayışı diğer tüm özellikleri full hd denilen modeli ile aynı sanırım
    bu lcd lerin kurulumunu biz yaparsak garanti dışı kalıyormuş acaba varmı böyle bişi birde toshibanın servisi hakkında bilgisi olan varmı iyimidir acaba
    yarın inşllah kurup denicem merakla bekliyorum ürünü bi kampaya ile 2900 e 12 taksit ile aldım ama kampanya bu güne özel idi artık bu fiyattan alamicam oldukça uygun aldım sanırım
    bundan sonrada 3100 e 10 taksit vercekler yinede teknosadan uygun
    toshibacılar klubüüne bizde girdik bakalım

• Toshiba'nın yetkili servisleri hakkında birşey söyleyemem ama merkez servis ve müşteri danışma hatları tam bir fiyasko. Buradaki satıcıları ve temsilcileri görevlerini yapmıyor. Umarım kısa zamanda Türkiyede bir büro açıp, müşterilerini kurtarırlar.
  • dostum bende kurulumu kendim yaptım gerçi kurulum dediğimizde tv yi kutudan çıkarıp fişe takmak

toshiba müş. hzm. aradım durumu anlattım senin sorduğun soruyu sordum, eğer kurunca tv düzgün çalıştıysa garanti dışı kalma gibi bi durum yokmuş ama bozuk çıkarsa ne olacak bilmiyorum. görevli kızın söylediği "eğer teknik servis kurarsa anında müdahale edilir, değiştirilir" gibi şeylerdi ama garanti dışı kalma falan yok sanırım

saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

bende bugün 37wl66z modelinden aldım hadi hayırlısı inşallah güzel bir modeldir full hd olanını almadım çünki hem 500 ytl + kdv lik bi farkı vardı hemde tek farkı sanırım bu çözünürlük ve döner standının olmayışı diğer tüm özellikleri full hd denilen modeli ile aynı sanırım
    bu lcd lerin kurulumunu biz yaparsak garanti dışı kalıyormuş acaba varmı böyle bişi birde toshibanın servisi hakkında bilgisi olan varmı iyimidir acaba
    yarın inşllah kurup denicem merakla bekliyorum ürünü bi kampaya ile 2900 e 12 taksit ile aldım ama kampanya bu güne özel idi artık bu fiyattan alamicam oldukça uygun aldım sanırım
    bundan sonrada 3100 e 10 taksit vercekler yinede teknosadan uygun
    toshibacılar klubüüne bizde girdik bakalım

• evet tv yi aldım oldukçada memnunum kurulumu yani fişe takma olayını ne olur ne olmaz dedim servise yaptırdım
    bi sorun çıkmadı allaha şükür her yönüylede memnunum daha denemediğim bi çok şey var fakat ilk etapta oldukça tatmin edici bi lcd diyebilirim dvd ve hdmı kablo ile pc ye bağlantı yaptım görüntü masaüstü monitöründen farksız kumandası ile ilgili şüphelerim vardı ama her yerden çekiyor tam ters tarafa tutulduğunda bile çekme sorunu yok kısaca herkese tavsiye ederim
  • Arkadaşlar artık lütfen Toshiba ile ilgili konuları Toshiba başlığı altındaki topice açalım.
    Selamlar.
  • Konuy kapatılırsa iyi olur uzayıp gidicek
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.