Şimdi Ara

toshiba 37WL66 kullanan varmı varsa bi yardım etsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm. tv mi yeni aldım 3 gün oldu. ürünün içinden türkçe kullanma kılvuzu çıkmıyor. menüde bi sürü ayar var tek tek renklerişn doygunluk parlaklık vs.. ayarları yapılabiliyo. kullanan ve ayarlyan bi arkadaş varsa optimum ayarları bi söyleyiversin iyice kafam karıştı

ayrıca kumandasında dvd-vcr-tv- diye 3 mod var bu ne demek yani dvd yi falan bu kumandadan kontrol edebiliyomuyuz acaba, ediyorsak nasıl oluyor
    selam ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 20 Aralık 2006; 12:47:16 >

• Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende de 42'' olanı var. Kumandadaki o düğmeyi hangi konuma getirirsen o ürünü kullanabilirsin. Yani bu kumanda aynı zamanda Toshiba markalı Dvd'yide kumanda eder. Ayarlar tamamen sizin göz zevkinizle ilgili bir durum ama ben yinede kendi kullanıcı ayarlarımı vereyim. İyi seyirler.
    Sırasıyla

Arka ışık: 70
    Kontrast : 85
    Işık : 55
    Renk : 40
    Ton : 0
    Keskinlik :40
    Renk sıcaklığı :Warm
  • saol yardımın için.. bende philips dvd var bi işe yaramıcak demekki, peki vcr modu nedirki. goldmaster 40400cı modeli var uydunun arkasını altın uçlu scart ile vcr çıkışından bağladım bu damı işe yaramaz sence

edt: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reddlion111 -- 20 Aralık 2006; 14:04:34 >
  • vcr=video altın uçlu scartın işe yarayacağını düşünüyorum . Ben 42'' tv'de altın uçlu scartla görüntüde baya bir iyileşme sağladım. Sanırım bu 37'' de dahada belirgin olur. Ama şuna dikkat etmek lazım 8 YTL'yede altın uçlu scart var 60 YTL'yede. Kablo kalitesi önemli.
  • oncelikle tv'in hayırlı olsun,
    tv ayarların hakkında sana yardımcı olamayacagım ama kafama takılan sey, Türkçe kullanım kitapçığının olmaması. Türkiye'de satılan yabancı her ürünün Türkçe kullanım kitapçığı olması gerekir. Hatta yakın zamanda bununla ilgili kanunda ayarlamalarda yapıldı. Mümkünse bu olayı gerekli mercilere iletirsen bu konudaki duyarlılığımızı pekiştirmiş oluruz....

Saygılar
  • İçinden WL66/el66/DL66/67 Türkçe kullanım kılavuzu çıkıyor. Zaten artık türkçe kılavuz olmaz ise, ürünler gümrükten geçemiyor.

Ben 37WL66 sahiplerine birşey sormak istiyorum. TV'nin sesi tamamen kapalı iken, arka ışığı 85'ın altına düşürdüğümüzde, besleme trafo sesinde rahatsız edici bir artış olup olmadığını merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
  • 1. evet türkçe kullanma kılavuzu çıkıyomuş aldığım gün aceleden bakamamışım..

2. şimdi denedim rahatsız edici bi ses duyamadım, benden çok uzaktaki laptopumun fan sesi bile daha fazla(asus m6wr pentiumM)

3. 3 ten beri bilgisayarı tv ye bağlamaya çalışıyorum.. iki ucu erkek rs232 bulamadım denemediğim yolda kalmadı.. yandakis video çıkışından aldığım görüntü berbat. gittim carrefour dan bi kablo aldım ne olduğunu bile tam bilmiyorum, bi ucu hdmi a giriyo diğeri de dvi sanırım.. sonra ona bide çevirici aldım notebooka bağlamak için çalışmadı.. bunun en kaliteli ve ucuz yöntemi nedir meraktayım doğrusu..

4. belki size tuhaf gelir ama hoşuma gitmeyen bir tarafıda kumandası.. ergonomik değil ve resmen çekmiyor alet. yani tam karşısında (kitabına göre 30 bana göre sadece 5 derecelik) açı yakalarsanız tepki veriyor yoksa yalan. benim goldmaster uydu alıcımın kumanda neredeyse mutfaktan bile çalışacak..

5. şu tv-pc olayında yardımlarınızı bekliyorum

6. saygılar...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: master90

Ben 37WL66 sahiplerine birşey sormak istiyorum. TV'nin sesi tamamen kapalı iken, arka ışığı 85'ın altına düşürdüğümüzde, besleme trafo sesinde rahatsız edici bir artış olup olmadığını merak ediyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

Ben de 32wl66 kullanıyorum ve aynı sesi 90 altında alıyorum.Bu konuda bi başlık açmıştım;http://forum.donanimhaber.com/m_10667758/tm.htm
  • aklıma bir şeydaha takıldı: cihazın 2 tane scart girişi var bi tanesi s-video da destekliymiş ( ne oluyo tam bilemiyorum) sorun uyduyu hangi scart a, dvd yi hangi scarta bağlasam daha iyi görüntü alabilirim. receiver için philipsin altın uçlu scart to scart ından aldım, dvd için normal kendi içinden çıkan scartı kullanıyorum. tavsiyeniz nedir??

saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddlion111

3. 3 ten beri bilgisayarı tv ye bağlamaya çalışıyorum.. iki ucu erkek rs232 bulamadım denemediğim yolda kalmadı.. yandakis video çıkışından aldığım görüntü berbat. gittim carrefour dan bi kablo aldım ne olduğunu bile tam bilmiyorum, bi ucu hdmi a giriyo diğeri de dvi sanırım.. sonra ona bide çevirici aldım notebooka bağlamak için çalışmadı.. bunun en kaliteli ve ucuz yöntemi nedir meraktayım doğrusu..

5. şu tv-pc olayında yardımlarınızı bekliyorum

ben iki ucu erkek vga kablo ile bağlıyorum(notebook) . kaliteden memnunum..5 m lik kabloyu 15 ytl ye almıştım (markası felan yok, basit bir şey)
  • saol dostum yarın bakıcam doğubanka , ama vga çıkışı dvi çıkışa çevirmek mümkün değil heralde.. ben akşamüstü bi aparat aldım bi ucu erkek diğeri dvi ama çalışmadı maalesef
  • quote:

Orjinalden alıntı: reddlion111

aklıma bir şeydaha takıldı: cihazın 2 tane scart girişi var bi tanesi s-video da destekliymiş ( ne oluyo tam bilemiyorum) sorun uyduyu hangi scart a, dvd yi hangi scarta bağlasam daha iyi görüntü alabilirim. receiver için philipsin altın uçlu scart to scart ından aldım, dvd için normal kendi içinden çıkan scartı kullanıyorum. tavsiyeniz nedir??

saygılar

Selam, vga-dvı sadece analog olarak mümkün.
    s-video destekli scart ise dönüştürücü ile s-video sinyalini scart soketinden kabul edebilir demektir

eğer tv nin vga girişi var ise direk onu kullan en iyi basit ve kalitelisi senin durumunda
  • selamlar, sabah mecidiyeköyden iki ucu erkek vga kablosu aldım 5 mt 13 milyon tl..

şimdilik tatmin etti sayılır s-video hüsranından sonra görüntü gayet başarılı geliyor, tabii şimdilik.. sırada kablosuz klavye+ mouse almak var bu teknolojininde masrafları bitmek bilmiyor, bakalım ondan sonra ne takılacak kafama. yardımlaınız için herkese teşekkür ederim

saygılar
  • Hakikaten kumanda olayıçok dandik. Tam üstüne tutmak gerekiyor TV'ni yoksa almıyor...
  • Bendeki 42'' kumandası 170 derece açıdan bile aliyor. Hiç bir problem yok.
  • benim kumandada her yerden almıyor.tam üstüne tutmak lazım 37wl66 kullanıyıorum
  • Ya şimdi bi şey daha denedim. Emin olun yine banamısın demedi çalıştı kumanda. Tv'nin karşısındayım ve kumandayı arkaya duvara doğru tuttum yine çekti.
  • ekran büyükya ondandır

vga kablosunu almıştım.. söylediğim gibi kablosuz klavye+mouse setinide aldım. ligitech marka, ex110 biraz eski model sanırım ama fiyatı çok uygun geldi 64 ytl ye hızlı sistem 5 sene garantili satıyor. artık laptopumla alakam kalmadı. masada duruyor sadece açıp kapatmak için kullanıyorum. lcd tv nin görüntüsü netliği bence cok güzel. uydu yayınlarında elbette yüksek performans beklemeyin ama 2 gün önce high defination bi film indirdim gözlerime inanamadım. cars filminin orjinal dvd si vardı keza ondada renkler ve resimlerin keskinliği beklediğimin çok ötesindeyim. kumanda olayına çözüm bulamadık, sorularınız varsa yanıtlayabilirim.

saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: umit_1907

Ya şimdi bi şey daha denedim. Emin olun yine banamısın demedi çalıştı kumanda. Tv'nin karşısındayım ve kumandayı arkaya duvara doğru tuttum yine çekti.

• kardes ben de bayagı arastırdım lcd leri..kafayı sıyırmadan evvel senin modeli, gordum bugun işallah teknosadan alıcam ..alıcam da son olarak tavsiye ediyormusun?lutfen acıkca paylas goruslerini..kumanda olayını dert etmiyorum..onun dısında
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.