Şimdi Ara

Toshiba 40MX 119 Aldım yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Satellite
    İşlemci Intel® Centrino™ mobil teknolojisi, Intel® Pentium® M işlemci 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.73 GHz ( Sonoma )Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR RAM
    Harddisk 60 GB
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Edition
    CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (Double Layer) Sürücü
    compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM
    Max Okuma Hızı : 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Max Yazama Hızı : 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
    Grafik Kart Mobile Intel® 915GM Express chipset Max. 128 MB DDR RAM
    Ekran 15.4 " WXGA TFT Ekran
    Dahili Video Mod Max Çözünürlük : 1,280 x 800 Max.Renk : 16.7 milyon
    Harici Video Mod Max. Çözünürlük : 2,048 x 1,536 Max. Renk : 16.7 milyon 100 Hz
    Ses Toshiba Bass Enhanced Sound System Realtec 250, 16-bit stereo, MIDI support
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios --
    Genişleme Özellikleri 2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA )
    Kablolu İletişim Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11b/g)
    Arabirimler 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x headphone (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 6-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)

Yüklü yazılımlar Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™, Microsoft® Office OneNote™ 2003, InterVideo® WinDVD Creator 2 Platinum, InterVideo® WinDVD

Batarya Teknoloji : lithium-ion Max. süre 3:16 (Mobile Mark™)Saat
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 365 x 275 x 29,5 / 37,5 Ağırlık: 3,00 kg
    Güvenlik Klavye Kilidi, BIOS Şifresi, Kablolu Kilit, Wireless LAN switch, Sistem Password
    Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptor, USB disket sürücü, 512 MB bellek, 1,024 MB bellek, Secure Digital™ ( SD™ ) Card II

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerçelik -- 24 Ocak 2006 11:52:07 >

• Hayırlı olsun kardeş....Fiyatını da yazmış olsaydın yorum yapardık...ekran kartını paylaşımsız alsaymışın güzel olcakmış.Oyun oynamayan birisi isen o da sorun deil...İyi günlerde kullan...Darısı başımıza..Karar bile veremedik dahaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: K_Storm

Hayırlı olsun kardeş....Fiyatını da yazmış olsaydın yorum yapardık...ekran kartını paylaşımsız alsaymışın güzel olcakmış.Oyun oynamayan birisi isen o da sorun deil...İyi günlerde kullan...Darısı başımıza..Karar bile veremedik dahaa

teşekkürler cihaz 1299 usd + kdv fakat kdv sini vermedim o yönden iyi oldu ,malesef bilgisayarlarda hiç oyun oynamam o yönden iyiyim kendi kararımca tam istediğim özelliklerde bir cihaz aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canerçelik -- 24 Ocak 2006 11:52:33 >
  • +1
  • yorum yaparsa diğer notebook alan veya alacak arkadaşlar sevinirim
  • arkadaşım hayırlı olsun öncelikle,
    m70-122'ye neden bakmadın acaba ekran daha kaliteli konfig. aynı fiyatta aynı:)
  • m40x 119 undan ekranı çok güzel !!! m70 122 nin fiyatı 1299 usd + kdv =1532 usd benim bi karar vermem gerekiyordu m40x i alırsam kdv vermeyecektim m40x bana 10x150? ytl ye mal oldu usd karşılığı 1235 yani mx70-122 yi almadığım içinde 235 usd cebime kaldı böyle bir şans işte siz olsaydınız ne yapardınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım önce hayırlı olsun bende aynı makinayı aldım fakat benimkinin ekran kartı paylaşımsız ve 128,ayrıca tam olarak 2 milyara aldım.gerçekten memnunum çok güzel makina.
  • hayırlı uğurlu olsun..4200 rpm mi hdd ? yoksa 5400 rpm mi?
    quote:

Orjinalden alıntı: canerçelik

1299 usd (kdv vermedim)

Satellite
    İşlemci Intel® Centrino™ mobil teknolojisi, Intel® Pentium® M işlemci 740, Intel® PRO/Wireless 2200BG network bağlantısı ve Intel® 915PM chipset 1.73 GHz ( Sonoma )Front Side Bus : 533 MHz 2. ön bellek : 2 MB
    Memory Standard : 512 MB, Maximum : 2,048 MB
    Teknoloji : DDR RAM
    Harddisk 60 GB
    İşletim Sistemi Microsoft® Windows® XP Home Edition
    CR-ROM&Floppy DVD Super Multi (Double Layer) Sürücü
    compatibility : CD-ROM, CD-R, CD-RW, DVD-ROM, DVD-R, DVD-RW, DVD+R, DVD+RW, DVD-RAM
    Max Okuma Hızı : 24x CD-ROM, 8x DVD-ROM/ Max Yazama Hızı : 24x CD-R, 4x CD-RW, 10x HS CD-RW, 10x US CD-RW, 8x DVD-R, 4x DVD-RW, 8x DVD+R, 2.4x DVD+R (Double Layer), 4x DVD+RW, 3x DVD-RAM
    Grafik Kart Mobile Intel® 915GM Express chipset Max. 128 MB DDR RAM
    Ekran 15.4 " WXGA TFT Ekran
    Dahili Video Mod Max Çözünürlük : 1,280 x 800 Max.Renk : 16.7 milyon
    Harici Video Mod Max. Çözünürlük : 2,048 x 1,536 Max. Renk : 16.7 milyon 100 Hz
    Ses Toshiba Bass Enhanced Sound System Realtec 250, 16-bit stereo, MIDI support
    Klavye 86 tuş, 2 xWindows® tuşu, 13 x fonksiyon tuşu, 1 x Euro tuşu, 6 x kolay erişim tuşu
    Bios --
    Genişleme Özellikleri 2 x memory slot, PC Card slot for 1x Type II card 8 ( PCMCIA )
    Kablolu İletişim Ethernet LAN 10/100 Base-TX
    V.90 modem (V.92 ready) 56 Kbps data (V.90)
    Kablosuz İletişim Wireless LAN (802.11b/g)
    Arabirimler 1 x DC-in, 1 x external monitor, 1 x RJ-11, 1 x RJ-45, 1 x TV-out (s-video), 1 x i.LINK® (IEEE 1394), 1 x built-in speaker, 1 x headphone (stereo), 3 x USB 2.0, 1 x 6-in-1 Bridge Media slot (supports SD™ Card, SmartMedia™, Memory Stick®, Memory Stick Pro™, MultiMedia Card™, xD-Picture Card™)

Yüklü yazılımlar Toshiba utilities and drivers, Kullanım kılavuzu, Toshiba ConfigFree™, Microsoft® Office OneNote™ 2003, InterVideo® WinDVD Creator 2 Platinum, InterVideo® WinDVD

Batarya Teknoloji : lithium-ion Max. süre 3:16 (Mobile Mark™)Saat
    Ağırlık&Ölçüler En x Boy x Yükseklik: 365 x 275 x 29,5 / 37,5 Ağırlık: 3,00 kg
    Güvenlik Klavye Kilidi, BIOS Şifresi, Kablolu Kilit, Wireless LAN switch, Sistem Password
    Diğer donanımlar AC Adaptör Opsiyonel Aksesuarlar: Pil, pil şarj ünitesi, AC adaptor, USB disket sürücü, 512 MB bellek, 1,024 MB bellek, Secure Digital™ ( SD™ ) Card II

• ammada sorun ediyorsunuz bu rpm olayını.4200 rpm üstelik ram de 333 mhz.Şimdi bazıları çıkıp diyecek ''hıı fiyatının neden ucuz olduğu anlaşıldı'' diye
    Nedir yani bi noteebook tur en nihayetinde.Bende aldım bu noteebooktan memnunum.Ama fabrika çıkışı 4200 se ne yapılabilinirki üzerinde 5400 geldide biz istemeyizmi dedik.Ram de aynı şekilde.Haa bi eksiğini daha söyleyeyim kızıl öteside yok.Kızıl ötedide ne zaman lazım olacak bilmiyorum daha lazım olmadı.
    Bi şekilde hesbınıza uygun buldunuzmu rpm sine mhzsine bakmamalısınız.Yoksa noteebook almak gerçekten çok zorlaşıyor.Hepsinin olduğu noteebooklara parayetmiyor elimizdeki paraya hepsini vermiyorlar falan filan...
  • Arkadaşım tam hatırlamıyorum ama aklımda yanlış kalmadıysa 5400 dü
  • ercan_wrc selam.Senin noteebook un m40x-119 olduğuna eminmisin standart özelliklerden farklı şeyler söylüyorsun da hep.Örneğin sana daha öncede sormuştum hatırlarsan remin 533 olmasına istinaden sende üzerinde geldi demiştin.Bu topikte de az yukarda ekran kartının paylaşımsız olduğunu yazmışsın.son olarakta hdd nin 5400 olduğunu söylüyorsun.Bnedeki m40x-119 ve diğer bir çok arkadaşın sahip olduğu m40x-119 lar hep aynı özellikler de.
    Ekran kartı intel 915 paylaşımlı ram i 512 mb 333 mhz ve hdd side 4200 rpm

Ben gerçekten çıkamadım işin içinden rica etsem msn ye eklermisin beni şu konuları bi açıklayabilirmisin.Teşekkür eder saygılarımı sunarım.

• msn i yazmayı unutmuşum legendym@hotmail.com
  • pardon arkadaşım 4200 müş gittim baktım ama ekran kartın 128 paylaşımsız zaten ramden yemesi lazım dimi ben bakıyorum rami kullanmıyor zaten ben teknosadan aldım orada satan adamda dedi 128(paylaşımsız)diye ok istersen yinede msn ni kaydederim belki sorunlarda yardımcı olabiliriz ok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.