Şimdi Ara

Toshiba 42EL67ZG Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim pc sorun olmaz:) Amd X2 3800+ , 2GB DDR RAM var... Valla kararsızım ... Sonuçta odanın girişine monte edilecek ve oda tam kapının yanında :) PC ekranını halka açmayı düşünmüorum o yüsden büük bi ihtimalle sinema sistemi alcam
  • Durum basit. Alet progressive scan yapıyor. Hatta 720p filan destekliyor ama
    Yapamadığı
    1080P yayın formatını gösteremiyor.
    1080P yayın formatı
    720P yayın formatı

1080i alıp progressive tarama yapabilir, Pal'i 480p/480i/576p/576i/720p alayını Progressive tarayabilir.

Ama iş 1080P yayın formatına gelince kara ekran.
    Gayet basit. Alet komple progressive olsun farketmiyor. 1080P yok işte
  • Ah sen bide bunu toshiba yetkilerine anlatsan:) ürünü Allah'tan açmadım.. Açmış olsam iade edemicektim
  • aynı şey philips tede var paneller 1080p olmasına rağmen cihazlar 1080i kadar destek veriyorlar yani panelinin 1080p olduğunu söylediklerinde yalan söylememiş oluyorlar bildiğim kadarıyla işlemcinin 1080p desteklememesi insanları bu şekilde kandırıyorlar full hd muhabbeti falan birde sony nin 40v2500 diye bir modeli var şu an piyasadaki en ucuz 1080p lcd tv o sanırım .
  • Peki acaba, gerçek tam HD olan bir panel ile, 1366x768 olup ta gerçek HD yayını downscaling yapan panelin görüntüsü ebat aynı olursa mı daha iyi olur.
    Çünki gerçek 1080p paneller zaten çözünürlük olarak en az 37" ten başlıyor sanırım.
  • Panelin 1080p olması eğer kullanamıyorsan sana hiçbir avantaj sağlamayacaktır.. Sadece kullanamayacağın bir ürüne para ödemiş olacaksın
  • sorumu tersten sorayım sanırım daha iyi anlaşılır.
    PS3 te HDMI bağlantı ile 1366x768 televizyonuma bağladığımda TV min verebileceği en yüksek görüntü kalitesini mi alırım
    yoksa Downscale sinyal olduğu için bozulma mı yaşarım bilen varmı tabii teorik olarak..
  • Bildiğim kadarıyla oyunlarda TV ne göre seçmen için bir seçenek var 720p yada 1080p şeklinde.. 1080p seçersen downscale etmesi lazım yoksa 720p seçince direk veriyor diye biliyorum ama blu ray filmlerde sadece 1080p oluyor ve mecburen 720p ye downscale ediyor diye biliyorum
  • Eger televizyonunuz 720p/1080i destekliyor ise, oyunlarda sorun yasamayacaksınız. Şuan yurtdışında oyunlar ile ilgili yaşanan sorun, 720p maksimum çözünürlüğü olan oyunların eski nesil sadece 1080i destekleyen HDTV lerde upscale yapmayım, direk 480p ye düşürmesi. Bluray konusunda ise durum şu şekilde : Cihazda bulunan bluray, filmleri 1080i/1080p formatlarında gösterebiliyor. Siz PS3 menüsünde 720p ye ayarladıgınız da, görüntüyü 480p de gösteriyor. Bluray filmlerde 720p ye downscale yapma sorunu var. Sony bu sorunu kabul etti ve firmware update ile çözüleceğini söledi.
  • peki arkadaslar b i ve p olayi cok asiri fark eden bi seymi ve ne kadar zamanda bu farki anlayabilecegimiz yayinlara yada oyunlara kavusacagiz
  • Onbes kardes ...
    Kurdugun PC sistemi banada cok mantıklı geliyor.Bu konudaki tecrube ve onerilerini biraz açarmısın? Cook faydalı olucak
  • bu başlıkta anlatmıştım,
    bir bak derim.
    http://forum.donanimhaber.com/m_9017236/tm.htm
    selamlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.