Şimdi Ara

toshiba 42x3000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Tv.ler hakkında çok ahkam kesmeyi sevmiyorum ama bu tv ile ilgili incelemelerde bir tutarsızlık var.. O yüzden bence mümkünse başka bir seriye bakın..

Edit: imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TriNeO -- 10 Ekim 2007; 13:32:20 >
  • ben dun 42x3030 a baktim... baktigim yerde akliniza gelebilecek butun lcd plasma modelleri vardi (turkiyede degil burasi)
    tvlerin hepsinda (samsung ve sharplar haric) dijital HD uydu goruntusu vardi.
    2 saatten fazla zaman harcadiktan sonra soyleyebilecegim goruntu netligi olarak kesinlikle philips 9 serisi tvlerden geri degil ayni ayarda ancak philipslerde goruntuler biraz daha canli renklerdeydi ama cok az... ikisi yanyana olmasa fark edilmez kesinlikle. samsung m serisinde de siyahlar philips ve toshibaya gore cok daha iyiydi... ama toshiba 42x3030'i oldukca basarili buldum muhtemelen 42x3000 ile ayni paneli kullaniyorlar ama x3030 ile baglanti farkliliklari sebebiyle ayriliyorlar ondan tam emin degilim o konuda birisi aydinlatirsa sevinirim...
    birde turkiye de Toshiba Z serisi ne zaman gelicek o belli mi bir de fiyati?

neyse baktigim onca tv icerisinde en canli renklere sahip tv samsung 40F gibi geldi... (42" lerin uzerine pek bakmadim onlari dusunursek sharplar cok hosuma gitti)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Philips 55pus8007 vs TCL 55p635
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.