Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AC@DC

Bugün kargo suresi doldu yarin son suresi var orada verilmese satis iptal olcak

Kargo gönderildi diye mesaj gelmeden ürün kapımdaydı.Haberiniz olsun
  • bugun kargo numarasını girmesi için son 6 saati var extrada süre verdim halde böyle kargo sorunu yaşayacağımı bilseydim almazdım bu tvyi.
  • Arkadaşlar, ürünü alıp kurdurup deneyen varmı ? Benimki geldi ama gelip kurmalarını bekliyorum. Gelmeyen arkadaşlar herhalde stok var gösterip size sattılar ama stok bitmiş olabilir.
  • Tv geldi beyler evde şuan horoz sağolsun aksatmadı servisi de aradım yarın gelip kuracaklar. Hadi bakalım başlıyor macera akşamda garantiyi işleyeceğim web sitesinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tv de geldi bugün akşama kurduracağız inş. tv den çok bir şey beklemiyorum ama umarım hayal kırıklığına uğramam.
  • 100tl indirim geldi tv kalmadı
  • 2 mayısa kaldı horoz kargo nedir ya

• horoz kargo iyidir ön yargılı olmayın. Evlendiğimde eve aldığım bütün beyaz eşyalarım tv, buzdolabı, çamaşır & bulaşık makinesi hepsi horoz kargoyla geldi. Hiç birinde en ufak deforme kırık vs sorunlar yaşamadım.
  • Hocam ben MH'yi aradım, akşam 8'e kadar teslimat yaptıklarını söyledi yada artık oyalamak için mi söyledi bilmiyorum.
  • 27 sinde ellerindeydi ürün o gün belki çıkabilirdi yola çıkmadı 28 inde hiçbir işlem yapılmadı 29 unda yola çıktı dedim bu horoz 5 mayısıda geçirir diye 2 mayıs cumarteside dağıtmazlarsa 4 mayısa kalıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

27 sinde ellerindeydi ürün o gün belki çıkabilirdi yola çıkmadı 28 inde hiçbir işlem yapılmadı 29 unda yola çıktı dedim bu horoz 5 mayısıda geçirir diye 2 mayıs cumarteside dağıtmazlarsa 4 mayısa kalıyor.

27 sinde fatura kesilmiş 28 inde ulaştı bana.Dengesiz bir sistemleri var sanırım.Bir de il nedir benim İstanbul.Garanti uzatma için kuruluma gerek yok bu arada sadece tv seri no ve fatura fotoğrafı istiyorlar sisteme yükledikten 5 dk sonrada mesaj geldi uzatma işleminiz onaylanmıştır diye.Genelde bahtsızımdır bu işlerde ama işler tıkırında gitti.
  • Arkadaşlar konuya açıklık getireyim.Toshiba Müşteri Hizmetlerini aradım. Kurulum için servis şart değilmiş. Fatura ve garanti belgesi olduktan sonra kendimiz açıp kurulum yapabilirmişiz.
  • Banada kutuyu sakin açmayın sıkıntı çıkarsa sorumlu siz olursnuz dediler
    Kargo da kirik dökük vs..

• Arkadaslar tv yi telefondan wifi ye bağlamak istedim telefonu görüyor bağlantı hatası veriyor neden varmı deneyen ?
    Birde kablosuz görüntü vermek için modem sartmi telefona bağlayıp diğer telefondan aktaramzmiyiz

• Kutuyu açıp baktım şimdi teşhir mi gönderdiler diye neyse ki düzgün. Kumanda da çift ir var sebebini bilen var mı?

Arkadaşım seri No' su benimkinde 60T00099 gibi bir numara belki yardımcı olur.

Birde kitapçığı okudum da usb için fat 16-32 yazıyor hiç usb hdd bağlayan var mı ntfs formatlı?

• Kampanya değişmiş.

01 Mayıs 2015 – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında satın alınacak tüm ürünlerimizdeki standart garantimizi 5 yıla çıkarıyoruz!

Bu henüz garantiyi etkinleştirmeyenleri etkilermi acaba 5 mayıs diyorlardı ama.

@grimser
    Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 30 Nisan 2015; 23:57:47 >
  • Bu tv yi toshiba nın kendi sitesinde bulamıyorum arkadaşlar 50" var ancak 55" yok :S Ayrıca ürüne 50 hz demiş bazı arkadaşlar media markta 100 hz amr değeri vermişhttp://www.turkcealtyazi.org/viewtopic.php?p=231928 şu linke gör 100 hz olarak görünüyor var mı bilgisi olan ?
  • Servis kurmuş tv yi şuan bir problem yok çok şükür akşama bir inceleme yapacağım.

• tv için genel bir konu açtım beyler

bilgi & sorun paylaşımı için beklerim

http://forum.donanimhaber.com/m_105350664/f_//tm.htm#105350664
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.