Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kurulum için teknik servis çağırmak şartmı bazı ürünlerde kurulum gerekiyorsa ücretsiz servisi çağırın aksi halde garanti geçerliliği biter diye belirtiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu yurtiçi - ekol olayı bende de var. horozu arayıp nasıl öğreniyoruz beyler?

bir de tv yi biz kursak garanti için sorun çıkarırlar mı hakikaten

inşallah 5 yıl garanti olayını yakalarız.
  • grimser G kullanıcısına yanıt
    MH'yi aradım. Yetkili, bana bir mesaj gelip gelmediğini sordu. Ve kargolar sistemimize 24 saatte düşüyor dedi. Size mesaj yoluyla takip numarası gelecek dedi. Ne kadar doğru bilmiyorum.
  • http://kurumsal.horoz.com.tr/web_2008/Web_KURUMSAL/_genel/frmGenelSorgu.aspx?lng=tr

Ekol yurtiçi yazan kod la burdan sorgulama yapın arkadaslar

• Garanti işini hallettim 2020 yılına kadar garantili artık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanTEAC S kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam,

11 gibi denemiştim, kargo bulunamadı diyordu. Şu an sisteme girilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lwernull

Kurulum için teknik servis çağırmak şartmı bazı ürünlerde kurulum gerekiyorsa ücretsiz servisi çağırın aksi halde garanti geçerliliği biter diye belirtiliyor.

gerekiyor hocam adamların ağız kokusunu çekmezdim sanki bana hayır işi yapıyorlar
  • sağol alper kardeşim

horoz'dan baktım şimdi, olası teslim tarihi yarın ki inşallah da yarın gelir sonra 1 mayıs derken gecikir de gecikir
  • Madem Alan kimse yorum yapmamış ben yapayım biraz.1300 aldım memnunmusun derseniz bence ne beklediğinize bağlı.Ben alırken 3d zaten istemiyordum,Smarttada öle aman aman birşey beklemiyordum.Ha çalıştırdınızmı derseniz çocuklar youtubesinden çizgi film seyrediyorlar benim için yeterli.Bulutlanma ve ölü piksel çıkmadı.Çerçevesi çok dikkatle incelersen dandik.İlk açtığında koku yaptı 1 gün sonra yok koku.Birisi soluk demiş ya modları kullanmayı bilmiyor ya da b.k atıyor.Bir sürü mod var dinamik, standart, hollywood, oyun gibi.GM Discovery ile uzaktan bağlantı denedim tvyi telefon gördü ama bağlantı kesildi diyor,kalıyor.LG Lb580 serisinde de aynısı olmuştu gerçi bir kere bağlanabilmiştim ona.MHL desteği ve WİDİ desteği var benim elimdeki notebook ve telefonun desteği yok deneyemedim.10Metrelik bir HDMI vardı onu bağladım 4 metreden yazıyorum.1080 youtube videoları,Teledünya HD kanallarda denedim oldukça güzel,Bayern-Dortmund maçını HD izledim öle hızlı görüntülerde bir sıkıntı bulamadım.Bence parasını fazlasıyla hakeden bir TV,eksisi yokmu derseniz tabiiki var.

Bana göre Eksileri:
    Duvara monte ettim Tv biraz kalın olması sebebiyle 14cm önde tam olarak.Kendi ayağına çok güven olmaz çocuklar var evde.
    Plastik malzemesi piano black falan filan değil,Çerçeve yanlardan üstten 2cm alttan 3cm tam olarak(Bence sıkıntı değil)
    Smartı uygulamaya girerken en az 5-6sn bekliyor.Ağ bağlantısıyla alakalı değil.Sanırım işlemcisi tek çekirdekli gibi birşey.Açmıyormu açıyor youtube açtım saatlerce izledi çocuklar 1 kere takıldı o da sanırım internet bağlantısından dolayı.

Çöp diyen arkadaşlar beklentilerini gözden geçirsin ona göre konuşsun bunu almasaydım 55h6470 ve 55lb670 arasında kalmıştım.Bana sorarsanız ben memnunum.Ha bu arada cep telefonundan da kumanda edilebiliyor televizyon ama biraz yavaş mouse pad gibi birşeyi var gece gece deneyemedim.Servis 3,5saatte geldi kurdu.Hemen kurdurmak istemeyen arkadaşlar dikkat etsinler para alıyorlarmış sanırım çünkü hemen fatura tarihi soruyorlar.Saygılarımla...

• serrrkan kullanıcısına yanıt
    Bilgiler için teşekkürler bende servise kurdurayım diyorum daha fazla beklemek istemiyordum hemen kurmak istiyordum ama işi sağlama alalım.

• Hocam yazdıkların tam da benim beklentilerim hayırlı olsun öncelikle güle güle kullanın. Bende uyduyu bağlayıp tv izleyeceğim arada da youtube a girip video izlerim diyerek aldım sanırım bu kapsamda işime yarayacak. Kullanmadığım özelliklere para vermenin hiç bir manası yok. Yarına gelir inşallah

• 55pfk6309
    1900 tl ye geliyor

Media Markt Resmi online satış mağazası
    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-55pfk6309-12-140-cm-55-inc-smarttv-cif-163253257

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermunder -- 29 Nisan 2015; 23:31:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrkan
    Hemen kurdurmak istemeyen arkadaşlar dikkat etsinler para alıyorlarmış sanırım çünkü hemen fatura tarihi soruyorlar.Saygılarımla...

Hocam siz kuruluma para verdiniz mi?

Ücretsiz kurulum ise bunun süresi de 5 yıl garanti kampanyası süresiyle mi sınırlı?

Ben yazın kurdurmak için alıyorum aslında. Ücretliyse şimdiden kurulum yaptırırım, sonra kutuya kapatır koyarım.
  • Beklenti neyse fiyat odur arkadaşım.
    Pazar günü teknosada lg tv gördüm 55" kavisli oled tv. Öyle güzel bir televizyondu ki incelik sadelik ve en önemlisi görüntü kalitesi olarak. Etrafındadaki diğer 55" 60 70" olup ultra hd 4k tv ler o oled tv nin görüntü kalitesinde değildi. Zaten hedefim bu tv 2 3 yıl ihtiyacımı karşılasın sonrasında oled tv almak. O tv yi gördükten sonra inan şuan her hangi bir markanın 50" 55" mega ultra hd vs olması hiç ilgimi çekmiyor artık bu tv gibi 1500 tl altı olmadıkça. Yine de karar senin hayırlısı olsun

• Bugün kargo suresi doldu yarin son suresi var orada verilmese satis iptal olcak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

55pfk6309
    1900 tl ye geliyor

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/philips-55pfk6309-12-140-cm-55-inc-smarttv-cif-163253257

Yazın devreye girecek 4k tv yayınları nedeniyle bu indirimler oluyor gibi o yayınlar devreye girdiği zaman aldığımız bu tvler çöp olacak.hatta şuan TRT 4k test yayını yapıyormuş. Yoksa dolar kuru zirvede gezerken bu fiyatlar hayaldi bu zamanda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: ertemli

55pfk6309
    1900 tl ye geliyor

Yazın devreye girecek 4k tv yayınları nedeniyle bu indirimler oluyor gibi o yayınlar devreye girdiği zaman aldığımız bu tvler çöp olacak.hatta şuan TRT 4k test yayını yapıyormuş. Yoksa dolar kuru zirvede gezerken bu fiyatlar hayaldi bu zamanda.

tüm kanallar hd oldu da yazın hepsi 4k'ya geçecek... çöp oldu benim 47la660 led tv'm

• quote:

Orijinalden alıntı: favoriteteam

50inç 999tl ye başlık açtım ilgi duymadı kimse. toshiba yı gören zıplıyor. hiç test etmeden tv alacaksınız ya görüntü çamur gibiyse.

niye ilgi duysun ,Sunny marka için açarsan eğer ilgi duymaz kimse
    Sen toshibayla sunny i bir tuttun da SESLİ SESLİ GÜLDÜM yanii bu bil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 30 Nisan 2015; 3:59:34 >
  • 1 hafta içinde kurdurun yoksa ücret alıyorlarmış.Şikayetvarda bir sürü şikayet var bununla ilgili
  • quote:

Orijinalden alıntı: serrrkan

1 hafta içinde kurdurun yoksa ücret alıyorlarmış.Şikayetvarda bir sürü şikayet var bununla ilgili

Kurdurucam o kesin ama horoz dan ses yok teslim tarihi 30 u diyordu bide.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.