Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.402
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Is yerine falan giderde benim gibi salonda kullanacaklara yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bitti . Geçmiş olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: 422_322

tv almadan önce mutlaka teknosa mediamarkt gibi mağazalara gidip canlı canlı görüntüsüne bakılıp alınmalı.
    aradığınız televizyon mağazada yoksa bir üst modeline bakıp fikir edinmek lazım.

dün teknosa ve mediamarkt gezdim. hareketli sahnelerde birçok iyi denilebilecek televizyonda takılmalar oluyordu. bu televizyon var mı diye dolaştım ama bulamadım.
    ayrıca mağazadaki tvlerin sd görüntü kaliteleri ne kadar berbatmış . hiç bu kadar kötü beklemiyordum.

tv izlerken takılma olayına çok takıldığım için ona göre seçim yapacağım. bence herkesin bir beklentisi vardır. inceleyerek alınması daha isabetli olur.

iyi forumlar.

Şunu da ekleyim. Mağazada teknosa tişörtü giymiş samsung lg çalışanları o marka televizyonları gazlarlar. Dünyanın en iyi televizyonu odur onlara göre. Siz o Sdleri nasıl gördünüz oysa ki onlar 150 tllik hdmi kablolarla beslenirler eve geldiğinizde bir açarsınız çamur bir görüntü vardır. O mağazada gördüğünüz görüntüden çok uzaktır. Aldığınız içinde razı olursunuz buna. Panasonic gibi paneller maliyetli olduğu için pazardan çekildiler diye biliyorum. Eğer bu Toshibada eski toshibalardansa çekilmeden almak lazım. Yoksa dediğim gibi etraf vestel ve onun fasonları dolu.

Edit: Düşününsene 32 parasına 50 alıyorsunuz, Luxor parasına Toshiba alıyorsunuz. İhtiyacı olan arkadaşlara fırsattır. Bu gidince ne alacaksınız. Onu da düşünün.

sd görüntüsündeki çamuru çalışana da söyledim, lg 670v 652v ---8109 a yönlendirdi. tabi bunların da fiyatı yüksek. 47 inç düşünüyorum 670v veya sam48h6470 düşünüyorum. ha şartları zorlayacak tabi ki ama bile bile de o görüntüleri alamam.

tv-panel vs. çok detaylı bilgi sahibi değilim. gözüme hangisi hoş gelirse, fiyat olarak eleyip alacağım. yoksa modeller arasında kaybolup gidiyoruz.

6270 modelini de çok övdüler, izledim iyi sayılır fakat lg652v modeli daha iyi geldi gözüme.

• http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49lb620v-49-inc-124-cm-ekran-full-hd-3d-led-t-163548515

lg 49lb620 yi 1499 yapmış gittigidiyor - mediamarkt
    sizce hangisi
  • İyice kızıştı ortalık LG 49LB620V - 1424 TL + 100 Maxipuan
  • toshibayı alcaktım tam bitmiş lg alınırmı 49 inç olan
    bu 100 lira maxipuan için mesaj attım talebiniz alındı dedi gittigidiyorda 100 lira indirim gözüküyor fakat kullanılmıyor maxipuan olmuş mudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoyman95 -- 27 Nisan 2015; 20:13:39 >
  • lg nin iyatıda iyi ihtiyaçı olan onuda alabilir .kargo bilgisi bugün girmediler uzun sürüyormu kargo
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoyman95

toshibayı alcaktım tam bitmiş lg alınırmı 49 inç olan
    bu 100 lira maxipuan için mesaj attım talebiniz alındı dedi gittigidiyorda 100 lira indirim gözüküyor fakat kullanılmıyor maxipuan olmuş mudur

Kampanya bitiminden sonra 14 gün içinde yüklenecek puan, 21 mayısa kadar kullanman gerekecek.
  • MaST3rLY kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim mesaj geldi fakat mesajda başvurunuz alınmıştır diyor onaylanmıştır tarzı bir ibare yok şüphelendim öyle olunca
  • quote:

hocam teşekkür ederim mesaj geldi fakat mesajda başvurunuz alınmıştır diyor onaylanmıştır tarzı bir ibare yok şüphelendim öyle olunca

Mesajla üye olduysan sorun olmaz 2 hafta içinde puan yansır, varsa int. bankacılıgın ara ara bak derim.
  • MaST3rLY kullanıcısına yanıt
    mesajla olmuştukta müşteri hizmetleri aradım baya meşgul çaldı mediamarktta satıştan kaldırdı ürünü bir türlü alamadık yapcak birşey yok artık :D cevaplar için teşekkür ederim
  • 5Yıl garanti olayı için kayıt yaparken seri numarasını girince sistemde ve etikette DG modeli olarak görünüyor benim tv fakat etikette D yukarıda parantez içinde G yazıyor sizde durum nasıl.

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzzd -- 27 Nisan 2015; 22:02:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

İyice kızıştı ortalık LG 49LB620V - 1424 TL + 100 Maxipuan

Şu anda satışta mı? Ben göremedim.
  • quote:

mesajla olmuştukta müşteri hizmetleri aradım baya meşgul çaldı mediamarktta satıştan kaldırdı ürünü bir türlü alamadık yapcak birşey yok artık :D cevaplar için teşekkür ederim

Medi markt da hala satista hocam

• holapsp kullanıcısına yanıt
    baktım orda varda fiyat 1800
  • quote:

baktım orda varda fiyat 1800

Pardon.hocam ben toshiba icin diyorsun sandim

• Son alanlardan biri benim sanırım akşam üzeri aldım bir tane. Hayırlı olur inşallah

• quote:

Orijinalden alıntı: droll06

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: thuglife

Sanırım arkadaş bundan bahsediyor d4hi maxipuan'la 1,419 TL'ye geliyor.

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/lg-49lb620v-3d-uydu-alici-full-hd-led-tv-163347992

Link için teşekkürler.

İkisinin de +/- leri var. toshiba da dahili wifi + 5 yıl garanti ön planda. Lg de 3d ve dahili uydu alıcısı.

lg nin ips paneli var. monitörde ips çok farkediyor. tv de durum nasıldır acaba?. bende ikilemde kaldım

Ben toshiba almıştım, dahili Wifi ve 5 yıl garanti nedeniyle, sonra lg bu modeli gördüm ips panel olması ve dahili uydu alıcısı nedeniyle lg aldım.

Hatta mediamark 100 tl kadar daha uygun linktekini görünce son aldığımı da iptal edip onu alacaktım yemedi, 3d şifresini girdikten sonra ürün listelemeden kalktı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

ulan a 101 in seglerinden almistik

Aynen fiyat supermiş.
    YalnIz ben bu cihazı dün akşam rast gelip inceledim dış çerçeve falan vasat altı bir işçiliğe sahip. Plastiği falan uyduruk.
    Yine de toshiba :)
    Seg almıştım ben de senin gibi. Gayet iyi cihaz memnunum smartı uyduruk o ayrı mesele :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 28 Nisan 2015; 1:28:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

Orijinalden alıntı: 16asd208

ulan a 101 in seglerinden almistik

Aynen fiyat supermiş.
    YalnIz ben bu cihazı dün akşam rast gelip inceledim dış çerçeve falan vasat altı bir işçiliğe sahip. Plastiği falan uyduruk.
    Yine de toshiba :)
    Seg almıştım ben de senin gibi. Gayet iyi cihaz memnunum smartı uyduruk o ayrı mesele :))

bende mennunum seg den sadece kanallar cok gec aciliyor ama onun disinda gayet iyi

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.