Şimdi Ara

toshiba 50' smart led tv -- 1399 tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
569
Cevap
24
Favori
24.401
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tv resmi distribütör garantilimi arkadaslar? 5 yil garanti sartlarinda distribütör garantili olmasi gerektigi yaziyor 5 yil garanti yapan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % 5 indirim kodlarını nasıl edindiniz.
    doğum günü için artık vermiyormuş gittigidiyor.
    bende tv alacağım ama indirim bekliyorum yada arıyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim
  • ps4 ile kullanan var mı ekran boyutuna oranla fiyatı çok cazip ps4 oyun deneyimini yorumlayan olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uygunhan

% 5 indirim kodlarını nasıl edindiniz.
    doğum günü için artık vermiyormuş gittigidiyor.
    bende tv alacağım ama indirim bekliyorum yada arıyorum.
    yardımcı olursanız sevinirim

sms gönderiyor gg reklam almak istiyormusnuz diye ozaman tanımlıyor.
  • AC@DC kullanıcısına yanıt
    hocam şuan size nasıl teşekkür etsem az valalhi mesajlarda atmışlar görmedim gerçekten çok teşekkür ederim
  • bişey degil
  • Yurtiçi ekol şubesi ile kargolan dı diyor arym yok perşembe günü aldım hala gelmedi msj atıyrm cvp yok ne ypcz

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Yurtiçi ekol şubesi ile kargolan dı diyor arym yok perşembe günü aldım hala gelmedi msj atıyrm cvp yok ne ypcz

Orada yazan kod ile buradan takip ediniz.

http://kurumsal.horoz.com.tr/web_2008/Web_KURUMSAL/_genel/frmGenelSorgu.aspx?lng=tr

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzd

quote:

Orijinalden alıntı: serkanTEAC

Yurtiçi ekol şubesi ile kargolan dı diyor arym yok perşembe günü aldım hala gelmedi msj atıyrm cvp yok ne ypcz

Orada yazan kod ile buradan takip ediniz.

http://kurumsal.horoz.com.tr/web_2008/Web_KURUMSAL/_genel/frmGenelSorgu.aspx?lng=tr

Sağolasın kardeşim şimdi oldu yurtiçi niye yazmışlar anlamadım

• Kargosu gelen arkadaşlar, görüşlerini paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: recep1905

üç metre uzaklıktan rahat izleniyor bazen diyorum daha büyüğü lazım

her zaman en büyüğü en iyisidir
    duvardan duvara olsa bile
  • satın alanlar arkadaşlar

görüntü kalitesinden memmun musunuz? parlaklığının düşük olduğu söylentisi var

smartta çok bir beklentimiz yok ama örneğin tarayıcısından youtube a girince düzgün çalışıyor mu.

bir de usb hdd ile mkv film izlediğinizde bu formatları açabiliyor mu?

bilgilendirirseniz memnun oluruz, teşekkürler
  • beklediğimiz gg %5 kuponu geldi arkadaşlar haberiniz olsun.

quote:

Kampanya 27 Nisan 2015 tarihinde 12:00 - 23:59 saatleri arasında geçerli olacaktır.

GittiGidiyor.com'da geçerli tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişinizde anında %5 indirim kazanabilirsiniz. Sepet toplamının 5.000 TL'ye kadar olan alışverişlerinizde geçerlidir.

İndirim kampanyasından her bir kullanıcı, üye hesabından en fazla 1 kez yararlanabilir. Kullanıcı, 27 Nisan 2015 tarihinde 12:00 - 23:59 saat aralığı dahil herhangi bir zamanda işlemin iptal edilmesini talep ettiğinde indirim hakkını kaybedecek ve indirim tekrar tanımlanmayacaktır.

Kampanya başka indirim kampanyaları ile birleştirilmez.

Kampanya, 16-30 Nisan İş Bankası MaxiPuan kampanyası ile birlikte kullanılabilir.

Kurumsal üyeler bu kampanyadan faydalanamaz.

Kampanyanın geçerli olmadığı kategoriler; "Mücevher, Takı, Saat (Diğer Mücevher, Takı - Erkek Mücevher, Takı - Mücevher, Değerli Taş - Ziynet ve Külçe Altın - Pırlanta kategorisinde yer alan ürünler için), "Emlak", ve "Otomobil ve Motosiklet" (Otomobil, Motosiklet kategorilerinde yer alan araç satışları için)'dir.

GittiGidiyor her zaman, önceden herhangi bir bildirimde bulunmaksızın kampanyayı iptal etme, katılım koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Katılım koşullarını siteden takip etmek kullanıcının sorumluluğundadır.

• Baktim TV tükendi yazmislar.sanirim stok yok baska

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Baktim TV tükendi yazmislar.sanirim stok yok baska

Anlık yok gözükmüştür size şuan yeniledim var stokda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

Baktim TV tükendi yazmislar.sanirim stok yok baska

tükenmedi
    şu an alınabiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatuKır -- 27 Nisan 2015; 13:04:23 >
  • Arkadaslar yok mu tv yi canli goren biri, bir yorum yapsa cok guzel olacak gercekten goruntusu camur gibi ise ya da cok vasat ise almayacagim acayip ikilemde kaldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • %5 indirim başlamış

• Kalın çerçeve haricinde falsosu yok gibi duruyor. Orta kalite bir HD uydu alıcı ile mis gibi Toshiba kalitesi yaşanır. Playstation ve XBOX yeni nesil cihazlar ile oyun falan kastırmıyorsanız bence HZ muhabbetine fazla takılmayın. SD ve HD yayınları rahat izletir bu TV.
  • o kadar bilgi verdik, hala daha tv yi canlı gören yok mu diye soran var

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.