Şimdi Ara

Toshiba 65U6763DG Almalımıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda Toshiba 65U6763DG ile ilgili konu bulamadım, gözümden kaçtıysa affola.

TV ler hakkında çok bilgim yok. 65 inc, bilindik marka ve uygun fiyatlı olsun diyerekten 4.200 TL ye bu TVyi bulabildim. https://www.incehesap.com/toshiba-65u6763dg-65-inc-165-cm-ultra-hd-uydulu-smart-led-tv-fiyati-41610/

Bu model hakkında düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Yine bu fiyat aralığında başka bir TV tavsiyelerinede açığım.

Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SehRıdo -- 1 Mart 2019; 16:22:4 >

• Ben bir hafta önce satın aldım. Satın almadan önce tereddütlerim vardı çünkü ürüne dair herhangi bir inceleme yoktu. Google araştırması ile yabancı ülkelerde ki yorumları okudum ve satın almaya karar verdim ve hiç pişman değilim .
    TV de hdr yok fakat 4k deneyimi oldukça iyi ses tarafında ise 24 watt ses çıkışı var ve gerçekten yeterli buldum gerçi ben Logitech z906 ile izliyorum filmlerde ve 65 inç TV ve Logitech ile gerçekten sinemada hissi yaşıyorum. Devasa bir ekran ve gerçekten gayet başarılı bir paneli var. Ayrıca 50 Hz olması dusundurmustu beni fakat PS4 ile gayet akıcı görüntü alıyorum sözün özü 4200 TL bütçe ile 65 inç boyutta başka TV yok ve fiyat performans göz önüne alınca gerçekten kalmayacak fırsat.
    Fakat şuan incehesap stoklarında yok diğer satıcılarda 5999 TL ye satıyor . Ben 4200 TL ye satın aldım 50 TL ye kurulum ücreti ödedim

• @kahweci_x Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Smart özelliği performansı nasıl sizce? Çeşitli siteler üzerinde video açma kabiliyeti falan iyimi

Biz sadece TV, flashtan film ve internet üzerindeki videolar için kullanacağız. Bunun için HDR çokta önemli değil sanırım ?

İncehesap kendi sitesinde stok yok diyor şuan ama g.g. üzerinde 4.250 ye var, ilanı güncellemeyimi unuttular acaba. Herhalükarda banada bu fiyattan kaçırılmaması gereken bir fırsatmış gibi gelmeye başladı.

Yerel Vestel Servisini aradığımda TV yi duvara monte ettirmeyeceksek kurulum ücretsiz denmişti, bakalım göreceğiz.
  • Evet stok bitti. Bu ürün Vestel üretimi ihracat fazlasıymış, yine aynı şekilde Vestel üretimi Hitachilerde bu fiyattan acaba kalite aynımıdır. Birde ihracat ürünlerini vestel biraz daha kaliteli üretmişmidirki yoksa toshiba görünümlü vestelmi alıyoruz. Hepten kafam karıştı.
  • SehRıdo S kullanıcısına yanıt
    Hocam cihaz vestelin ihraç fazlası olduğu için vestel servis geldiğinde barkod sorgulaması yapıyor ve 50 tl ücret çıkıyor. telefon ile bilgi aldığınızda karşı taraf bu noktayı kaçırıyor 40 inç üzeri ücretsiz diyor fakat kurulum kesinlikle ücretli fakat ücret öyle afaki bir ücret değil.
    Gelelim smart özelliğine smart özelliği benim için yeterli. netflix ve youtube performansı beklentilerimiz üzerinde her iki uygulamaya da kumandadan tek tuşla erişim kolaylığı var. Youtube da 4k videoları zevkle ve hayranlıkla izliyorum gerçekten renk ve görüntü kalitesi muazzam. Netflix de takip ettiğim bir kaç dizi var ve netflix performansı da oldukça başarılı... en azından ben herhangi bir sorun yaşamadım. beinsport uygulaması ile de bir kaç maç özeti izledim fakat uygulamada bir eksiklik var bir özeti izledikten sonra geri tuşu ile bir önceki menüye dönüp diğer özetlerin olduğu menüye geçemedim uygulamadan tamamen çıkıp tekrar başlatmam gerekti uygulama güncellenirse sorun ortadan kalkar diye düsünüyorum.
    Cihazın en son güncellemesi 2017 de yayınlanmış ve üzerinde o yazılım ile geliyor ve şuanda da yayınlanmış yeni bir güncelleme olmadığı için bu sorun devam ediyor fakat düzeltilebilir olarak görüyorum ben. Açıkçası çokta umursamadım.
    Onun haricinde ben TV yayınlarını teledünya ile aldığım için cihazın uydu performansını test edemedim.

• Değerli yorumlarınız için teşekkürler. Ben karar verene kadar neyazıkki stok bitti. Vestel bu ürünü Toshiba standartlarına göre özene bezene üretmiştir diyerekten paramı şimdilik Hitachi ya da Vestel bir TV ye vermeyip bir süre stok bekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.