Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    vista yüklü bir a100-599'um var. herşey mükemmel fakat harddisk devamlı işlem yapıyor kendi çapında (seslerden anlaşılıyor). bilgisayarın performansını hissedilir biçimde etkilemiyor olsa da sizce harddiskin devamlı işlem yapması normal midir ? öte yandan, hiç bir yükleme yapmadığım halde ne zaman bilgisayarımı açsam C sürücüsün dolduğunu görüyorum. böyle giderse 1 aya kadar yer kalmayacak harddiskte. yardımlarınızı bekliyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kanber13

Arkadaşlar; benim notebookta Vista Eng. Toshiba TR ile görüştüm, oem lisans olduğu için Eng--->TR ye geçiş olmuyor. ( Kesin bilgi... )
    XP driverlarıda yakında toshiba download bölümüne koyulacakmış...

demek driverleri yakında download bçlümüne koyacaklarmış...bu oldukça güzel bir haber.bende vistayı yeniden kurdum driverlerin download bölümüne upload edilmesini bekleyecem artık yada xp kurmuş süper bi arkadaşımızın çıkıp ve driverleri buraya upload etmesini bekleyecem(bekleyecez)

bende toshiba tr'ye mail attım driverler ile ilgili.bence xp kurmak isteyipte driver sıkıntısı çeken arkadaşlarda mail atsın ortak derdimizi dile getirelim...mail adresi info@toshiba.com.tr

• slm arkadaşlar bende yakında a100 599 almayı düşünüyorum toshiba için birbirinden güzel yorumlar yapılmış eksi taraflarınıda anlatmış arkadşlarım ama kullanan arkadaşlarıma oruyorum son olarak tavsiye edrlermi....
  • ederim eder al tabi yaw ben çok memnunum
    quote:

Orjinalden alıntı: sado24

slm arkadaşlar bende yakında a100 599 almayı düşünüyorum toshiba için birbirinden güzel yorumlar yapılmış eksi taraflarınıda anlatmış arkadşlarım ama kullanan arkadaşlarıma oruyorum son olarak tavsiye edrlermi....
  • arkadaşlar şu readyboost olayını nasıl yapabiliriz?
  • bende a100-003 var flash bellek taktım 2gblık özelliklerden ready boost sekmesine gidince zaten readyboost uyumlu olup olmadığını görebiliyorsun.eğer uyumluysa direk açıyorsun.öyle kullanıyorum ben şuan.
  • Ben ederım ... ama benım vista devamlı hata verıp duruyor:)
    office de acıkken kapatıyrum cat hata mesajı cıkıyor. Bazı sayfalarda kendı kendıne explorer hataya dusuyor.bunun dısında cok ıyı bır cıhaz.
    quote:

Orjinalden alıntı: sado24

slm arkadaşlar bende yakında a100 599 almayı düşünüyorum toshiba için birbirinden güzel yorumlar yapılmış eksi taraflarınıda anlatmış arkadşlarım ama kullanan arkadaşlarıma oruyorum son olarak tavsiye edrlermi....
  • merhaba arkadaslar bende bi A100-599 kullanıcısıyım yaklasik 5 hafta oldu bi sorun yok gibi hafif bi tıkırtı geliyo sanki bilgisardan ama sessiz bir ortamda duyuluyo herhalde normaldir bazende sarkılarda hoparlor cızırdıyo ya sarkı orjinal degil yada benim hoparlorde problem bide ilk zamanlar xp yükledim deneme amaclı driverlari yoktu sonra bi daha deneyeyim dedim ama boot agent engel oldu yüklemedi vistabootpro ile vistayı kaldırdım ama gene xp yi yukleyemedim vista aslında guzel ama bazı programları calıstırmıyo ....has stopped diyo kapatıyo herhalde orjinal programlar olmadıgından ekran kartını update ettim forceware v101... falandı değişiklik goze carpcak sekilde idi bilmiyorum sizde yaptız mı xp yükleme sorununu bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim arkadaslar gerekli updateler oldugunda da bildirirseniz sevinirim iyi gunler
  •  TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ

bu da benden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knightcop -- 27 Mart 2007; 2:19:21 >
  • device managerdan ekran kartını update edersen graphics de 4.6 oluyo
  • yada ben forceware v101 i indirip yukledim ondan yukseldi rami arttirmak lazim simdi onunda degismesi icin :) birinde gordum en dusuk performance 5.8 idi artık o kadar ne yaptıysa :)
  • yada ben forceware v101.41 indirmiştim ondan da olabilir
  • arkadaşlar wireless kullananların acil yardımına ihtiyacım var.Bende de a100-003 var aynı wireless chipseti kullanılıyor.vatandan daha 2 gün önce aldım fakat eve gelip wireless bağlandığımda bir süre sonra kopmalar belirdi.kopmaların süresi değişiyor bazen saatler sonra bazen de 1-2 dakika içinde. Ayrıca wireless kalitesi %60'dan iyiye çıkmıyor.internette birkaç kişide daha aynı problemin yaşandığını okudum.eğer siz böyle sorunlar yaşamıyorsanız gidip değiştirmek istiyorum bilgisayarı vatandan.acil yardımınıza ihtiyacım var.
  • Bendede genelde %60 civarında duruyor.Ama arada sırada %100 e çıktığıda oluyor.Değişiyor yani.

Kopma olayına gelince;ara sıra bendede oluyor.Günde 1 sefer mesela.Örneğin modemi ben hiç kapatmam;gece yatmadan evvel internette surf yapmışımdır ama sabah kalkıp bilgisayarı açtığımda hat gözükmesine rağmen sanki internet bağlantısı yokmuş gibi oluyor;sayfaya bağlanılamıyor.Wireless ı açıp kapatıyorum (modem üzerindeki) sorun haloluyor.

Bence değiştirmenizi gerektirecek bir sorun yok ama yinede siz bilirsiniz.
  • Wirelessdaki sorun kullanılan modemden kaynaklanıyordur belkide.
    Vistada 3ds Max kullanan var mı? Max 7 kullanıyorum. Programdan çıkarken herseferinde bir hata mesajı veriyor. Max 6 yı kurdum denedim. Onda da sorun oluştu. Aynı hata mesajı deil ama, düzgün çalışmadı yani. Acaba Max Vistayla uyumlu deil mi? Belki Graphic mode dandır dedim. Hani software, veya Direct3d seçiliyor ya. Software i seçince çalıştı. Vista DirectX 10 kullanıyor. Bu mudur yani mevzu, fikri olan var mı?
  • İlk olarak A100-599 hakkındaki izlenimlerini bizlerle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Cumartesi yi pazara bağlayan gece, eve giren hırsızlar tarafından notebookum, cep tel ve usb belleğim çalındı. Maddi boyutundan çok, işimle ilgili tüm çalışmalarımında gitmesi bu olayın en üzücü tarafı. Notebook umu çantasına koyup çaldıkları için, son 1 yıldır kullanmakta oldugum not defterım, yedekleme için bellek dısında kullandıgım cd de ucup gitti. Umarım kimsenin başına bu olaylar gelmez.

Aybaşında yeni bir notebook almayı planlıyorum. Çalınan notebook um HP oldugu için (nx6110 çok memnundum), ilk önce HP nin ürünlerini inceledim. Aynı anda da forumda kullanıcı yorumlarını okumaya başladım. Sitesinde beğendiğim Pavilion dv6000 ve dv2000 serilerini kullanan arkadasların yorumlarını ve yasadıkları sıkıntıları okuyunca direk olarak bu urunlerden vazgectim. nx serileri arasında benı en cok tatmın eden nx9420 oldu fakat fıyatını yuksek buldum. Sonucta HP yi listemden cıkarttım. Dell leri kasası yüzünden, f/p ürünü olarak gösterilen ASUS F3Jc den de yine burda kullanan arkadasların yorumları yuzunden lıstemden cıkardım.

Aradıgım özellikler dogrultusunda (Core 2 duo işlemci, nvidia ekran kartı 7400 yada 7600, tek slot da 1gb yada slotlar dolu 2gb, vista calıstırabılecek, kasa rengi&dizaynı) A100-599 şuan almayı dusundugum tek model konumunda. Ayrıca önermek istediğiniz ürünler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Başlığı baştan sona okudum ve 1-2 arkadasımızın dısında ciddi sorun yasanmadıgını gordum. Genel anlamda ürün ile ilgili izlenimler olumlu ama kullanıcı sayısının az olması, ürünün yakın zamanda çıkmış olması vb. durumlardan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca alternatif olarak ilk başta düşündüğüm diğer ürünlerin başlık sayfaları almış başını gitmiş.

A100-599 ile ilgili sormak istediğim bazı sorularım var, umarım yardımcı olursunuz.

- 1GB ramin Vista icin yeterli olmadıgı çoğunlukla söylenmiş. Ek 1gb ram alan arkadaslar hangi marka ve model ram aldılar ? Uyumsuzluk gibi bir sıkıntı olmasını istemem.

- İşlemcinin fsbsi 667 ama sistemdeki ramler 533. Bu konulara uzak bir insanım, bir arkadasımızın CPU-Z den verdiği ss de, işlemci hızını 900 kusurlu olarak gordum. Bunun sebebi, notebook un pil ile calısırken hızları dusurup, güç sarfiyatı azaltmak mı ? Şebekeye baglı oldugunda işlemci 2.0 ghz olarak mı gozukecektir ? Ayrıca fsb ile ram frekansı farklı ıken aynı degere nasıl ulasılıyor ? Notebook u aldıktan sonra takılı olan 1gblık 533 modulu satıp, yerine 2*1gb 667mhz ram almamı onerırmısınız ? Performans konusunda bır artıs olur mu ? Ayrıca notebook anakartla uyumsuzluk olabılır mı ?

- çoğunlukla notebook u internet, office ve arasıra autocad için kullanacagım. Oyun oynamayı dusunmuyorum ama oynarsam da W3 FT, Medieval 2 TW veya Blitzkrieg 2 oynayabilirim. High detail gibi önceliklerim yoktur, go 7600 bu oyunlar ıcın yeterlı olacakmıdır ?

- Teknosa nın sitesinde çanta hediyeli 1499$+KDV lik bir fiyattan satılıyor. Burdan almamı önerirmisiniz ? Daha uygun satan yerler varmı acaba ?

• quote:

Orjinalden alıntı: DubLanC

İlk olarak A100-599 hakkındaki izlenimlerini bizlerle paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim. Cumartesi yi pazara bağlayan gece, eve giren hırsızlar tarafından notebookum, cep tel ve usb belleğim çalındı. Maddi boyutundan çok, işimle ilgili tüm çalışmalarımında gitmesi bu olayın en üzücü tarafı. Notebook umu çantasına koyup çaldıkları için, son 1 yıldır kullanmakta oldugum not defterım, yedekleme için bellek dısında kullandıgım cd de ucup gitti. Umarım kimsenin başına bu olaylar gelmez.

Aybaşında yeni bir notebook almayı planlıyorum. Çalınan notebook um HP oldugu için (nx6110 çok memnundum), ilk önce HP nin ürünlerini inceledim. Aynı anda da forumda kullanıcı yorumlarını okumaya başladım. Sitesinde beğendiğim Pavilion dv6000 ve dv2000 serilerini kullanan arkadasların yorumlarını ve yasadıkları sıkıntıları okuyunca direk olarak bu urunlerden vazgectim. nx serileri arasında benı en cok tatmın eden nx9420 oldu fakat fıyatını yuksek buldum. Sonucta HP yi listemden cıkarttım. Dell leri kasası yüzünden, f/p ürünü olarak gösterilen ASUS F3Jc den de yine burda kullanan arkadasların yorumları yuzunden lıstemden cıkardım.

Aradıgım özellikler dogrultusunda (Core 2 duo işlemci, nvidia ekran kartı 7400 yada 7600, tek slot da 1gb yada slotlar dolu 2gb, vista calıstırabılecek, kasa rengi&dizaynı) A100-599 şuan almayı dusundugum tek model konumunda. Ayrıca önermek istediğiniz ürünler varsa yardımlarınızı bekliyorum.

Başlığı baştan sona okudum ve 1-2 arkadasımızın dısında ciddi sorun yasanmadıgını gordum. Genel anlamda ürün ile ilgili izlenimler olumlu ama kullanıcı sayısının az olması, ürünün yakın zamanda çıkmış olması vb. durumlardan da kaynaklanıyor olabilir. Ayrıca alternatif olarak ilk başta düşündüğüm diğer ürünlerin başlık sayfaları almış başını gitmiş.

A100-599 ile ilgili sormak istediğim bazı sorularım var, umarım yardımcı olursunuz.

- 1GB ramin Vista icin yeterli olmadıgı çoğunlukla söylenmiş. Ek 1gb ram alan arkadaslar hangi marka ve model ram aldılar ? Uyumsuzluk gibi bir sıkıntı olmasını istemem.

- İşlemcinin fsbsi 667 ama sistemdeki ramler 533. Bu konulara uzak bir insanım, bir arkadasımızın CPU-Z den verdiği ss de, işlemci hızını 900 kusurlu olarak gordum. Bunun sebebi, notebook un pil ile calısırken hızları dusurup, güç sarfiyatı azaltmak mı ? Şebekeye baglı oldugunda işlemci 2.0 ghz olarak mı gozukecektir ? Ayrıca fsb ile ram frekansı farklı ıken aynı degere nasıl ulasılıyor ? Notebook u aldıktan sonra takılı olan 1gblık 533 modulu satıp, yerine 2*1gb 667mhz ram almamı onerırmısınız ? Performans konusunda bır artıs olur mu ? Ayrıca notebook anakartla uyumsuzluk olabılır mı ?

- çoğunlukla notebook u internet, office ve arasıra autocad için kullanacagım. Oyun oynamayı dusunmuyorum ama oynarsam da W3 FT, Medieval 2 TW veya Blitzkrieg 2 oynayabilirim. High detail gibi önceliklerim yoktur, go 7600 bu oyunlar ıcın yeterlı olacakmıdır ?

- Teknosa nın sitesinde çanta hediyeli 1499$+KDV lik bir fiyattan satılıyor. Burdan almamı önerirmisiniz ? Daha uygun satan yerler varmı acaba ?

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Umarım bir daha asla böyle bir olay yaşamazsınız.Ne yazıkki son birkaç yılda bu tür hırsızlık olayları çok arttı.Polisin elindeki hemen hemen tüm yetkileri almaları bizi daha Avrupalı yapmadı;daha hırsız yaptı...

1.sorunuzun cevabı:
    1 gb ram vista için yeterlidir.İşletim sistemini sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya yetiyor.Vista bu 1 gb ramın 550-600 mb ını kullanıyor.Ram ekletilmesinin sebebi Vista altından oyun oynamak isteyen arkadaşların (ve benim) bu 1 gb ramin oyunlarda yetersiz kalmasından kaynaklanıyor.Zaten 1 gb ın yarısını vista alınca oyunada pek bişey kalmıyor.Eğer oyun oynayacaksanız ram takviyesi yapmanızı öneririm.1 gb ram oldukça yeterli.Ben 512 Kingston ekledim oyunları çok rahat ve akıcı (genelde en yüksek detayda) oynayabiliyorum.
    Uyumsuzluk olayına gelince.533 mhz lik bir ramin yanına 667 mhz lik bir ram takarsanız %90 uyumsuzluk olmuyor ancak sistem yüksek mhz değerine sahip rami düşük mhz değerin sahip ramin hızına indirerek bu dengeyi sağlıyor.Yani iki ramda 533 mhz de çalışır.
    Fakat uygulamada 533 mhz lik bir ramle 667 mhz lik bir ram arasında kullanıcının hissedebileceği bir performans artışı olmuyor.Farkı hissedemezsiniz bile.Ama ilerde isterseniz her 2 slotuda 667 mhz lik bir ramle kullanabilirsiniz.Laptop buna destek veriyor.

2. soru
    Laptopun işlemci hızı örneğin güç menüsünde "performance" modunda iseniz cpu hızı her zaman 2.0 ı göstermez.Bunun anlamı şu;örneğin bir word belgesine tıkladığınızda o anda işlemci 2.00 ghz e çıkar ve belgenin açılış süresi atıyorum 7-8 saniyeden 2 saniyeye düşer.Ama sürekli 2.0 ghz de durmaz.Bu elektrik sarfiyatı açısındanda olumlu bi durum.
    Ama örneğin "power saver" modunda iseniz sistem işlemcinin maximum çalışma hızını 900 mhz e çeker.Bu sayede işlemci siz ne yaparsanız yapın 900 mhz i geçmez.Buda ek batarya ömrü ve güç tasarrufu demek.
    Fakat bir oyun oynarken sistem performans modundayken sürekli 2.0 ghz de işlem yapar.
    Yani özetle işlemci gücünü gerektiği yerde kullanır.Sizin gördüğünüz screenshots da masa üstünde idle konumda alındığı için 900 mhz görmektesiniz.

3.soru
    Go 7600 şuan için alınabilir en iyi ekran kartlarından bir tanesi.THG da bir karşılaştırma yapılmıştı (linki bulabilirsem veririm).Orada Go7600-x1600-x1700 marka kartların 3dmark03-05-06 testlerinden hemen hemen aynı puanlar aldıklarını görürsünüz.Yani bu 3 ü aynı kartlardır.

Son soru:
    Ben teknosadan aldım;sebep,aldığınızdan itibaren 1 ay içerisinde bir sorun olduğunda birebir değişim imkanı,satıcıyla anlaştığınız takdirde Teknosadan çıkmadan evvel laptopu deneme ve eğer varsa bir tek bile ölü piksel olsa dahi hemen başka bir kutu açtırabilme imkanınız.Fakat şunu belirteyim bu söylediklerim bazen şubeden şubeye değişebiliyor.Siz almadan evvel satıcıyla anlaşın.Teknosa biraz pahalıya satıyor olabilir ama şahsen benim içimin rahat olması daha önemli.

Bunun dışında peşin alacaksanız çok daha indirimle alma olanağınız olan yerler var.(Teknosa peşin yada taksitli aynı fiyata satıyor.)

• 1499/12 bence iyi fiyat.ben uc yerden fiyat aldim (teknosa ya bakmadim malesef) pesin 1699, 1670 ve 1600+KDV. XP su anda problemsiz calisiyor. XP de iki cekirdek de tam gorunuyo. bunun yaninda wireless upgrade ini nereden yapabilirim bilen arkadaslar bildirirse sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: A100-599

Öncelikle çok çok geçmiş olsun.Umarım bir daha asla böyle bir olay yaşamazsınız.Ne yazıkki son birkaç yılda bu tür hırsızlık olayları çok arttı.Polisin elindeki hemen hemen tüm yetkileri almaları bizi daha Avrupalı yapmadı;daha hırsız yaptı...

1.sorunuzun cevabı:
    1 gb ram vista için yeterlidir.İşletim sistemini sorunsuz bir şekilde çalıştırmaya yetiyor.Vista bu 1 gb ramın 550-600 mb ını kullanıyor.Ram ekletilmesinin sebebi Vista altından oyun oynamak isteyen arkadaşların (ve benim) bu 1 gb ramin oyunlarda yetersiz kalmasından kaynaklanıyor.Zaten 1 gb ın yarısını vista alınca oyunada pek bişey kalmıyor.Eğer oyun oynayacaksanız ram takviyesi yapmanızı öneririm.1 gb ram oldukça yeterli.Ben 512 Kingston ekledim oyunları çok rahat ve akıcı (genelde en yüksek detayda) oynayabiliyorum.
    Uyumsuzluk olayına gelince.533 mhz lik bir ramin yanına 667 mhz lik bir ram takarsanız %90 uyumsuzluk olmuyor ancak sistem yüksek mhz değerine sahip rami düşük mhz değerin sahip ramin hızına indirerek bu dengeyi sağlıyor.Yani iki ramda 533 mhz de çalışır.
    Fakat uygulamada 533 mhz lik bir ramle 667 mhz lik bir ram arasında kullanıcının hissedebileceği bir performans artışı olmuyor.Farkı hissedemezsiniz bile.Ama ilerde isterseniz her 2 slotuda 667 mhz lik bir ramle kullanabilirsiniz.Laptop buna destek veriyor.

2. soru
    Laptopun işlemci hızı örneğin güç menüsünde "performance" modunda iseniz cpu hızı her zaman 2.0 ı göstermez.Bunun anlamı şu;örneğin bir word belgesine tıkladığınızda o anda işlemci 2.00 ghz e çıkar ve belgenin açılış süresi atıyorum 7-8 saniyeden 2 saniyeye düşer.Ama sürekli 2.0 ghz de durmaz.Bu elektrik sarfiyatı açısındanda olumlu bi durum.
    Ama örneğin "power saver" modunda iseniz sistem işlemcinin maximum çalışma hızını 900 mhz e çeker.Bu sayede işlemci siz ne yaparsanız yapın 900 mhz i geçmez.Buda ek batarya ömrü ve güç tasarrufu demek.
    Fakat bir oyun oynarken sistem performans modundayken sürekli 2.0 ghz de işlem yapar.
    Yani özetle işlemci gücünü gerektiği yerde kullanır.Sizin gördüğünüz screenshots da masa üstünde idle konumda alındığı için 900 mhz görmektesiniz.

3.soru
    Go 7600 şuan için alınabilir en iyi ekran kartlarından bir tanesi.THG da bir karşılaştırma yapılmıştı (linki bulabilirsem veririm).Orada Go7600-x1600-x1700 marka kartların 3dmark03-05-06 testlerinden hemen hemen aynı puanlar aldıklarını görürsünüz.Yani bu 3 ü aynı kartlardır.

Son soru:
    Ben teknosadan aldım;sebep,aldığınızdan itibaren 1 ay içerisinde bir sorun olduğunda birebir değişim imkanı,satıcıyla anlaştığınız takdirde Teknosadan çıkmadan evvel laptopu deneme ve eğer varsa bir tek bile ölü piksel olsa dahi hemen başka bir kutu açtırabilme imkanınız.Fakat şunu belirteyim bu söylediklerim bazen şubeden şubeye değişebiliyor.Siz almadan evvel satıcıyla anlaşın.Teknosa biraz pahalıya satıyor olabilir ama şahsen benim içimin rahat olması daha önemli.

Bunun dışında peşin alacaksanız çok daha indirimle alma olanağınız olan yerler var.(Teknosa peşin yada taksitli aynı fiyata satıyor.)

Çok teşekkür ederim.

Aldıktan bir sure sonra en azından 1gb ram takvıyesı dusunuyorum. Kızkardesımin de 4-5 ay once kendıne almıs oldugu bır Toshiba notebook vardı. Eger onda bosta slot varsa, uyumluysa, bu cıhazdakını ona takıp, kendıme de 2*1 667mhz alabilirim, Bugun ayakustude olsa İstinye Teknosaya ugradım. 599 yoktu ama 847 ve 906 modellerini gorme sansım oldu. Kasalar hepsinde aynı galıba, gayet hosuma da gıttı. Vista üzerinde Office 2003&2004, MS Project ve Autocad kurulumu ve kullanımında herhangi bir sorun yasanabılır mı ?

• A100-599 isimli arkadaşım cevabın için öncelikle çok teşekkür ederim.Ben bugün bir gidip sorayım dedim vatan'a ve şaşırtıcı bir şekilde 1-2 saat içinde değişim için onay çıktı, yenisi test ettirdim, wireless'ını ve eve geldi.şu an 12 saatlik şarja koydum.çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum.şok edici bir olayla karşılaştım bu da eskisinde toshiba yazısının üstünde jelatin bulunmamasıydı.fakat yeni laptopta jelatin bulunuyor.bu sefer quality seal'ın yeni açıldığını gözlerimle gördüm fakat önceki seferde görmemiştim. gayet eminim ki önce bana sattıkları makine başka birinden bana dönen makine.bu yüzden hemen değiştirme kararı çıkardılar diye tahmin ediyorum.
    son olarak a100-599 isimli arkadaşım bana kullandığın internet bağlantı ayarlarını anlatırsan çok sevinirim.ne tür ip ayarı kullanıyorsun.?

DubLanC arkadaşım bence de fiyatı iyi fakat teknosa konusunda pek emin olamam çünkü müşteri hizmetlerine önem vermiye, malları satana kadar anlayışı içinde olduklarını ben dahil herkes biliyor. eğer cardfinansın bulunuyorsa vatan computer'a bakabilirsin fakat quality seal'ın ilk defa açıldığına emin ol, test et ve wireless'a bağlat sonra al.

saygılarımla..

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.