Şimdi Ara

TOSHİBA A100-599 KULLANICILARI DERNEĞİ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.658
Cevap
13
Favori
307.881
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BENİM ŞU ŞEKİLDE BİR SORUNUM VAR .KABLOSUZ AĞDAN İNTERNETE BAĞLANIRKEN IP Yİ otoMATİĞE GETİRİNCE BAĞLANAMIYORUM.ANCAK IP Mİ ELLE YAPILANDIRARAK BAĞLANABİLİYORUM SİZCE BU SORUNUN KAYNAĞI NEDİR CEVAP YAZARSANIZ SEVİNİRİM TEŞEKKÜRLER

Orjinalden alıntı: SITH123

Bazı ark.lar Ram leri arttırdıklarını yazmışlar. Toshibanın sitesinde A100-599 için 512MB+512MB olduğu yazıyor. Bu durumda, boş slot kalmıyor. Acaba tek slotta 1GB Ram olduğu halde satılmıyormu?. Ram i arttıranlar nasıl yaptıklarını yazabilirler mi?

A100-599 ların bazıları 512+512 bazıları tek 1 gb ramle geliyor.Ben Teknosadan aldım tek slot 1 gb ramle geldi.Konuşuldu bu konu,ilk 2-3 sayfaya bakıver.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee

2460 a nerden alıyosun soylede bende oradan alıyım

hocam Vatandan aldım kart finans ile..bana bankadan Vatandan bilgisayar aldıgımız taktirde %12 indirim yapılacak mesajı geldi dersen (gelmesede olur sadece geldimi diye soruyolar) %12 indirim ve 5 taksit yapıyolar
    bugün aldım bilgisayarı..
    tavsiye ederim..yaklasık 320-330 ytl indirim oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baknedicem -- 23 Mart 2007; 3:37:39 >
  • saolasın arkadasım ama bende dun aldım notebook u. bı tanıdıgın magazadan gelıs fıyatına aldım ben. turkce vistalı. bu arada sızlere bır sorum var bendekı notebook ta tek 1 gb ram mı yoksa 512+512 ram mı var bunu hangı programla gorebılırım?
  • CPU-z programı ile öğrenebilirsin.
  • arkadaslar biriniz xp driverlari hakkinda bilgi verirmisiniz ona gore alacagizda yani xp yi kurup rahat rahat calistiran var mi hic problem yasamadan
  • Gayet sorunsuz bir şekilde XP ile kullanmaktayım.Sistem için gerekli olan driverları sitesinden edinebilirsin...
  • Buda WindowsXP de aygıt yöneticisi
  • quote:

saolasın arkadasım ama bende dun aldım notebook u. bı tanıdıgın magazadan gelıs fıyatına aldım ben. turkce vistalı. bu arada sızlere bır sorum var bendekı notebook ta tek 1 gb ram mı yoksa 512+512 ram mı var bunu hangı programla gorebılırım?

Merhaba ne kadara aldınız?? Bu arada benim notebook'tada tek 1 gb varmış cpu-z ile baktım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniz -- 24 Mart 2007; 0:22:00 >
  • Herşey yarın belli olacak. Packard Bell MV-86 mı yoksa A100-599 mı üstün çıkacak, gözlerimizle de gördükten sonra kesin olarak karar vereceğim..
  • Herkese merhaba,yaklasik 12 saatlik bir a 100 599 kullanicisiyim.forumu, urunu aldiktan sonra okudum(!), neyse ki iyi ki almisim dedim.bir sorunum var; xp pro kurmak istiyorum beceremiyorum.Voodooworld basarmis.bana yardimci olabilir misiniz?Surumu nerden bulabilirim, bu isi nasil halledebilirim.
  • toshıbanın bu urun ıcın gecerlı olan olu pıxel polıtıkası nedır? bende 1 tane olu pıxel varda
  • arkadaşlar çekirdeklerden biri bendede 1.6 görünüyor.
    bi arkadaş bunu update ile çözülebileceğini söylemişti..
    nası yaptı bi açıklarsa çok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: baknedicem

arkadaşlar çekirdeklerden biri bendede 1.6 görünüyor.
    bi arkadaş bunu update ile çözülebileceğini söylemişti..
    nası yaptı bi açıklarsa çok sevinirim..

Bende de aynı sorun var. Bir arkadaş driver updatei ile çözmüş sorunu ama hangi driver olduğunu söylememiş. Kendisine mail attım, umarım cevap gelir.
  • merhaba arkadaşlar!
    bende 7 martta vatan bilgisayardan A100-599 aldım..bilgisayar hakkında izlenimlerini belirtmek isterim..
    öncelikle bilgisayardan genel olarak memnunum..ekran kalitesi çok iyi.performans beklentilerimi karşıladı.
    ancak bi kaç şeyden bahsedeceğim.
    1)benim bilgisayarda ekranın sağ ve sol taraflarındaki plastikler ile ekran camı arası hafif açık duruyor..çaprazdan bakıldığında yanan ledler gözüküyor..bu durum sizdede varmı?ve bu durum problem yaratırmı?vatan bilgisayara gittim A100-847 ye baktım bu açıklık ve ledler gözükmüyor.ayrıca vatan bilgisayar yetkilileri faturasıyla getirin bir bakalım dediler.bi kaç gün içerisinde götüreceğim.
    2)Fanın içerisinden hafif bir ses geliyor.Eğer labtabın yanında müziği hafif kısık sesle dinliyorsanız bu sesi duyuyorsunuz.bu durum sizdede varmı?
    3)Son olarak 2 gün önce bilgisayarı çalıştırdım bir süre sonra çalışır vaziyette ekran kapağını kapattım.(dolayısıyla bilgisayar uyku moduna girdi).2-3 dk sonra ekran kapağını tekrar kaldırdım bilgisayar uyku modundan çıkıp çalışmaya başladı fakat ekranın ledleri yanmasına rağmen ekrana görüntü gelmedi.(siyah ekran yani).sonrasında tekrar kapağı kapattım ve açtım.bu sefer ekranın ledleride yanmıyor ama bilgisayar çalışıyordu..son çare olarak açma/kapama düğmesine uzunca basarak bilgisayarı kapattım.Sonra bilgisayarı tekrar açtım bu sefer ekran normal şekilde açıldı..tekrar ekran kapağını kapattım ve açtım..ekran beklediğim gibi normal şekilde açıldı..MERAK ETTİĞİM bu durum normalmi?
    sonuç olarak bilgisayardan genel itibariyle çok memnunum..belki ben ilk kez notebook kullandığım için belki bu yazdğım şeyler normaldir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacaunal -- 24 Mart 2007; 14:57:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: murataaaa

Arkadaşlar cpu z programında benim ramin hızı 266 mhz olarak görünüyor. Bu değer doğru mu yoksa ben yanlış yere mi bakıyorum? Eğer doğruysa kandırılıyoruz demektir değil mi?

arkadaşlar bigisayarı inceledikçe soruyorum
    öncelikle çekirdeklerden birinin 5500 1.6 gözükmesi olayını çözemedim benim gibi 1-2 arkadaş daha aynı sorunu dile getirdi..
    ikincisi Cpu-z programında Ram 266 Mhz görünüyo.. bu sorunda yine dile getirilmiş hatta 2. sayfada bi arkadaş bilgisayarın resimlerini koymuş ordan inceledim onun bilgisayarındada Cpu-zda 266 Mhz görünüyo.. Acaba bilgisayar yapılan iş yoğunuluguna göre mi arttırıyo..laptop işlemcilerinde böyle bi olay var ama belleklerde bilmiyorum..
    Diğer bir sorum A-100-599 larda wireless Wpa sorunu war sanırım daha deneme fırsatım olmadı ama sürücüleri güncellemek istediğimde nereden güncelleyeceğimi tam bilmiyorum A-100-599 seçeneği koymamışlar sanırsam..
    yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar..

• quote:

toshıbanın bu urun ıcın gecerlı olan olu pıxel polıtıkası nedır? bende 1 tane olu pıxel varda

ölü piksel için söyledikleri
    önceden avrupa ve amerika standardı warmış
    ama artık 3 ölü piksele kadar değiştirmiyorlar..4ncü ölü pikseli yakaladığında 1 ay içerisinde değiştiriyorlar..
    bana Mavibilgisayarda söylenen buydu..
    Aynı şekilde Vatan bilgisayarda aynısını söyledi..
    Ama 1 ay sonrası bilgisayarı incelemek üzere gönderiyolarmış..
    Eksiklerim warsa düzeltsin arkadaşlar..
  • haklısın baknedıcem arkadasım. bıraz once toshıba musterı hızmetlerını aradım ıso standartlarına gore 3 e kadar olu pıxellerın normal sayıldıgını ve degısım yapabılmek ıcın en az 4 olu pıxelın bulunması gerektıgını soyledıler. bu arada benımde cekırdeklerın 1 tanesı 1.66 gozukuyor. bunu cozen arkadasımız lutfen burada acıklarsa nasıl duzelttıgını hepımız yararlanırız.
  • evet şu 2. çekirdeğin 1.66 görülmesi bende de var herkeste var sanırım nasıl çözecegız?

ayrıca merak edıyorum evdeyken pili çıkarıp fişte kullanmak mı yoksa pil takılıyken şarjda kullanmak mı daha sağlıklıdır? pil ömrü açısından
  • Çekirdeklerden birinin 1.6 olarak görünmesi bütün 599 larda var.Sorunun çözümü aşağıdaki linkte mevcut.Toshiba nın resmi sitesidir.

http://support.toshiba-tro.de/kb0/TSB6C01O70000R01.htm
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.