Bildirim
Toshiba A100-847 Pil
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Orjinalden alıntı: asphalte
Toshiba A100-847 Pil ne kadar gidiyor arkadaslar. Hp pavilionlarda olan pil problemi bunlarda da var mı. Yoksa 2-3 saat gidiyor mu?
[ben yeni aldım hiç pilde deneme fırsatım olmadı ama kullanan arkadaşlar yaklaşık 2 saat gittiğini söylüyo
ama alet güzel tavsiye ederim -
Dün Fuarda alıcaktım sonra vazgeçtim dedim neden dediler broşüründe 2 saate kadar gidiyor yazdığı için yani 2 saat bile değil 2 saate kadar, onlarda şaşırdı direk bir yerleri arayıp sordular sonra onun yanlış yazıldığını kullanıma göre 4 saate kadar gittiğini söylediler, tamam alıyorum dedim bu seferde ellerinde ürün yokmuş :) Pazartesi mağazalarına gideceğim. Bu fuar işinden birşey anlamadım sadece ürün teşhiri yapıyorlar. -
gerekli bilgilerin hepsi derneğimizde yazıyor
http://forum.donanimhaber.com/m_10421643/tm.htm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X