Şimdi Ara

Toshiba a100-912 ile HP Pavilion DV9087 arasında kararsız kaldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bu aralar bir Notebook alma arefesinde olduğum için son birkaç haftadır forumda (özellikle başlıkta belirttiğim notebook larla ilgili) yazılanları takip etmekteyim. Yazılanların bana epey bi yararı oldu mu desem ya da kafamı iyice karıştırdı mı desem bilmiyorum :) Velhasıl, belirttiğim modellerden hangisini almamın daha iyi olacağı konusunda bana yardımcı olmanız dileğiyle şu an itibariyle üye olmuş ve bu konuyu açmış bulunmaktayım.
    Her iki aletin de özelliklerini yazmama gerek yok sanırım. Alacağım lap top ta ağırlıklı olarak 3d çizim programları ( Rhino, StudioMax, Alias, v.s.) kullanacağım. E bunun yanında oyun v.s. de sözkonusu tabi ;)
    Yakın bi zamana kadar DV9087 de karar kılmıştım ancak gerek (forumda da yazıldığı üzre) HP ürünlerinde çıkan çeşitli sorunlar, gerekse a100-912 nin Bimeks Teknoport taki kampanyalı fiyatı (Normalde ikisinin de fiyatı aynı, 1899$+kdv) beni böyle bir ikileme düşürdü. Bunun dışında her iki aletin farklı özellikleri de Ekran kartı, işlemci,ekran boyutu v.s.) sözkonusu tabi.
    Neyse, biraz uzun bi yazı oldu sanırım. Üşenmeden baştan sona okuduysanız, e bi de üstüne bana yardımcı olabilkecek bi cevap yazarsanız teşekkürü borç bilirim ;)

• Arkadasi bizimde bi cizim sinifimiz var bir cok marka dizustu kullanicisi bi arada en cok toshiba var ve kullanan herkes memnun senin dedigin modelden bir arkadasim kullaniyor cok memnun hpyide kullanan bi arkadasim var onun ilk once olu piksel sorunu cikti simdide dvd de sorun var.Garantiden degisti gene ayni sorun var acilmiyor okumuyor falan.Ben derimki toshiba al memnun kalirsin
  • Yorumun ve tavsiyen için teşekkürler Mellkor. Ee başka kimse yok mu tavsiyede bulunacak, fikir beyan edecek kimse?

Bir de bir sorum daha olcak; lap topllara ayriyeten bir monitör (misal; 19'' lik bi LCD monitör) bağlamak mümkün mü?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.