Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
319.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • laptop a usb den klavye taktım ama donanımı görmedi niye acaba vistada mı sorun var bütün usb girişlerini denetim aynı klavye masaüstünde çalışıyor klavyede bozukluk yok
  • Aynı sorunu yaşayan 1-2 arkadaş daha olmuştu sanırım. Vistayla alakalı bir sorun olması kuvvetle muhtemel. Klavyenin vista driverı var mı diye araştırdın mı? Gerçi donanımı hiç görmüyorsa driver da yüklenemez :S Ne biçi bi sorun bu yaa
  • evet vista driver ı var ama görmediği için bişey yapamıyoz , napcaz şimdi böyle oyun oynarken laptopun klavyesine acıyorum xp kurmaktan başka çare kalmıyo zaten driver larını tamamladım boş dvd alayımda xp kurayayım en iyisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 17 Ekim 2007; 12:28:20 >
  • Bence de XPyi bir dene. Ben de sırf aradaki farkları görmek için kuracağım XPyi. Yoksa ki Vista kullanmayı düşünüyorum. Ya da çift işletim sistemi. Muhtemelen XPyi sorunsuz kurabilirsem çift işetim sistemi kurarım. Bir bilgisayar öğretmeni olarak çok hızlı bir şekilde Vista'ya uyum sağlamalıyım. Daha şimdiden öğrencilerden Vistayla ilgili sorular gelmeye başladı bile
  • evet bende vistayı kaldırmayı düşünmüyorum kalsın zararı yok baştan garip gelmişti alıştım vistaya
  • "XP'ye Geçiş Rehberi v0.1 by zmenus

XP Kurma: (Bazı kısımlarıwww.notebook.gen.tr den alıntı yaptım.Vaktim fazla olmadığı için hazırların üstüne konmuş oldum biraz.Zaman geçtikçe güzel bir tutorial hazırlarız yeni yükleyenlerin yardımı ile.)

Buradan Nlite'ı indiriyoruz.
    http://www.nliteos.com/download.html

Burdan sata driverı indiriyoruz:
    http://rapid share.com/files/60741474/Toshiba_xp_sata_hdd_drivers.rar (rapid share deki boşluğa dikkat )
    şifre sorarsa "www.notebook.gen.tr" dir. "

SATA driver tum notebooklara uygun mu? Illa Toshiba Notebook olmasi gerekmiyor degil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chinaski -- 17 Ekim 2007; 12:46:00 >

• Çoğu notebookun desteklediği söyleniyor. Ama deneyip görmediğim için net birşey söyleyemem. Fakat Toshibaya has bir driver olmadığını biliyorum.
  • Drmert sessiz takiptesin uzun süredir. Topiktesin yine hınzır seniii. Bir selam verir insan yaw. Yoksa bilgisayarına kavuşamayınca mahzun mu oldun?
  • hocam artik herkez hangi bilg gelcek ram uyarmi ne zaman kargo gelir gibi sorularin asti:) vista oyunlar xp hakkinda sorular soruyor:)
    bizde halen bekliyoruz....
  • ya yener sen bitanesin :)
    valla sonuna kadar okuyup bu yeni topic'e ilk mesajımı yazayım diyordum ki bu yazını gördüm.senden de hiçbişey kaçmıyo yani..
    merak etme eskisinden daha bi hızlı olacağım...
    quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Drmert sessiz takiptesin uzun süredir. Topiktesin yine hınzır seniii. Bir selam verir insan yaw. Yoksa bilgisayarına kavuşamayınca mahzun mu oldun?

• Haklısın valla. İyi iyi keşke hep böyle konuları tartışsak. İnşallah biz de kavuşuruz en kısa zamanda bilgisayarlarımıza. Yoksa bu Tosh. Müş. Hiz. adamı ya kanser eder ya katil eder
  • ewt bencede toshibamusteri hizmetlerinin tlf kacti bende arayip onlari kanser edim:)
    quote:

Haklısın valla. İyi iyi keşke hep böyle konuları tartışsak. İnşallah biz de kavuşuruz en kısa zamanda bilgisayarlarımıza. Yoksa bu Tosh. Müş. Hiz. adamı ya kanser eder ya katil eder
  • 0 216 340 60 80
  • tskler hocam yarim saate aricam
    quote:

0 216 340 60 80
  • Bence Müşteri hizmetlerine biz birkaç konuda yardım edelim onların bu konularda pek bilgisi yok
  • bende aradım TNB'yi bugün..
    haftaya gönderi olacakmış, umarım doğrudur....
  • ben demin 5 kere ust uste israrla aradim 216 340 60 80 i bir allahin kulu tlf bakmadi
    toshibaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan001 -- 17 Ekim 2007; 14:26:18 >
  • Nasıl yani telesekreter de mi çıkmadı? Yoksa 8e bastın da kimse açmadı mı? Telesekreter çıkmadıysa yanlış çevirmiş olabilirsin numarayı
  • hayir telesekreter filan cikmadi hocam senin verdigin numarayi 5 kere aradim hicbirsey cikmadi hatta simdi tekrar ariyayim
    216 340 60 80

quote:

Nasıl yani telesekreter de mi çıkmadı? Yoksa 8e bastın da kimse açmadı mı? Telesekreter çıkmadıysa yanlış çevirmiş olabilirsin numarayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan001 -- 17 Ekim 2007; 14:59:37 >
  • Çok çok özür dilerim

0 212 340 60 80

Ben yanlış vermişim numarayı :S Tekrar özür.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.