Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
319.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: monsteremrah

quote:

Orjinalden alıntı: yuzuakyener

Arkadaşlar yine 2. sayfaya doğru yönelmiş bizim topik Millet çok fena kaptırdı ŞOKKK topiğine yaa

Ben de iki topik açıcam yarın, Toshiba A200-1AH'yi diz üstünde kullananlar topiği ve A200-1AH'yi masa üstünde kullanlar topiği.

Baktım herkes topik açıyo A200-1AH zart oldu topiği, A200-1AH zurt oldu topiği. Yaw bi türlü birleşemedik tek topikte. İnsan hangi birini takip edeceğini, hangisine cevap vereceğini şaşırıyor.

Emrah kardeş sen de hala Toshiba A200-1AH Kullanıcıları Derneği imzasını kullanıyosun, millet çağ atladı sen uyuyorsun

kardeş tamam ben onu değiştireceğim unutuyorum hep...ama şu listeyi de en çok bu model için emek harcayanlardan başlasan diyorum

değiştirdim imzayı kardeş nassılım?

• arkadaşlar oyunlarda takılma sorunu yaşayan arkadaşlar acaba eklediğim screenshotdaki ayarla oynadılar mı?güç seçeneklerinde gelişmiş ayarlar sekmesinde ati graphics power settings sekmesinin altında ati power play settings sekmesinde pil devrede sekmesine tıkladığınızda maximum battery life ayarlanmış olarak karşımıza çıkıyor onu maximum performance olarak değiştirebiliyoruz.özellikle herhangi bir oyunda takılma yaşadığını belirten oyuncu arkadaşlar bunu bir denerlerse acaba takılma problemleri biter mi diye düşündüm gecenin bu saatinde aleti kurcalarken...aleti kurcalarken lafımın yanlış anlaşılmayacağını umuyorum

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 17 Ekim 2007; 1:45:17 >

• ya Allah'ım biri şu robson ne demek anlatsın bana delircem...
  • bir sorum olacak bilgisayarın power düğmesinin 2 sağındaki düğmeye (kullanma klavuzunda cd/dvd düğmesi diye geçiyor) bilgisayar kapalı iken basıldığında windows açılıp, şifre girdikten sonra media player mı açılıyor, yoksa media center uygulamasının vista açılmadan direk açılması mı gerekiyor?

Bu soruyu şu yüzden soruyorum diğer bazı labtoplarda bu türdeki kısayol düğmelerine basıldığında bilgisayar kapalı ise windowstan bağımsız olarak film izlenip müzik dinlenebilecek media center programları açılıyor. ancak benim bilgisayarda o tuşa basılınca vista yükleniyor, ardından log on yaptığımda media player uygulaması çalışıyor. Bunun bir problem olup olmadığını merak ettim de.
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: INFINITY

bir sorum olacak bilgisayarın power düğmesinin 2 sağındaki düğmeye (kullanma klavuzunda cd/dvd düğmesi diye geçiyor) bilgisayar kapalı iken basıldığında windows açılıp, şifre girdikten sonra media player mı açılıyor, yoksa media center uygulamasının vista açılmadan direk açılması mı gerekiyor?

Bu soruyu şu yüzden soruyorum diğer bazı labtoplarda bu türdeki kısayol düğmelerine basıldığında bilgisayar kapalı ise windowstan bağımsız olarak film izlenip müzik dinlenebilecek media center programları açılıyor. ancak benim bilgisayarda o tuşa basılınca vista yükleniyor, ardından log on yaptığımda media player uygulaması çalışıyor. Bunun bir problem olup olmadığını merak ettim de.
    teşekkürler

valla açıkken bastığımda windows media player çıkıyor ama kapalyken basmak hiç aklıma gelmedi doğrusu...

• quote:

Orjinalden alıntı: mcftr

ya Allah'ım biri şu robson ne demek anlatsın bana delircem...

robson, intelin turbo memory dediği yalnızca windows vista ile kullanılan ve bilgisayarın hard diskinin daha az çalışmasını sağlayarak (bir nevi hard diskte yer alan sanal hafızanın bu robson denilen erişim süresi daha düşük olan flash hafızaya aktarılması) bilgisayardaki programların yüklenme sürelerini 2 kat azalttığı ve windowsun açılış süresini %20 kısalttığı iddia edilen (ki değerler intelin sitesinden alınmış olup, internetteki bazı sitelerde yapılan testlerde aksine ifadeler var) bir teknoloji. bu teknoloji, vistanın readyboost ve readydrive teknolojilerini kullanmasını sağlıyor. Vistanın bu özelliklerini dışarıdan hızlı bir usb flash disk (özellikle U3 özelliği yada readyboost desteği bulunan ve okuma-yazma hızları yüksek usb bellekler) takarak da kullanabiliriz. Robsonu diğer adıyla intel turbo memory'i bilgisayarın içine takılmış 1 gblık bir flash disk gibi düşünebiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INFINITY -- 17 Ekim 2007; 2:07:50 >

• arkadaşlar sisoftware sandra ile yaptığım computer overview testini sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 17 Ekim 2007; 2:21:03 >

• quote:

arkadaşlar sisoftware sandra ile yaptığım computer overview testini sizlerle paylaşmaktan guru duyuyorum

merhaba monsteremrah
    sisoft sandra değil de vistada "My computer" içinde yer alan windows experience index detayının screen shotunu göndermen mümkünmü acaba normalde vista puanının ne kadar olduğunu öğrenmek için,
    birde şu media player tuşunu bilgisayar kapalı iken nasıl çalıştığına bir bakabilirsen sevinirim,
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INFINITY -- 17 Ekim 2007; 2:27:53 >
  • 00:38 de açtım bilgisayarı wireless internet,ekran parlaklığı full,1x usb mouse,dengeli mod...saat 02:23 ve %11 şu anda ve şarja takıcam şimdi %10 uyarısı geldi...

tamı tamına 1saat45dakika!!!
  • quote:

quote:

arkadaşlar sisoftware sandra ile yaptığım computer overview testini sizlerle paylaşmaktan guru duyuyorum

merhaba monsteremrah
    sisoft sandra değil de vistada "My computer" içinde yer alan windows experience index detayının screen shotunu göndermen mümkünmü acaba normalde vista puanının ne kadar olduğunu öğrenmek için,
    birde şu media player tuşunu bilgisayar kapalı iken nasıl çalıştığına bir bakabilirsen sevinirim,
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 17 Ekim 2007; 2:29:10 >

• quote:

quote:

quote:

merhaba monsteremrah
    teşekkürler

teşekkürler

• quote:

merhaba monsteremrah

teşekkürler

arkadaşım sorun için bilgisayarı kapattım ve denedim,dediğiniz gibi bilgisayarı açmak için yedek bir tuş görevinden başka bir işe yaramıyor sanırım.sadece en soldaki açma düğmesinden farkı vistayı yükler yüklemez media player programının direk masaüstünde açık olmasıyani pek bir esprisi yok...açma düğmesi bozulursa o düğmeyle açabiliriz arkadaşlar bilgisayarlarıstepne gibim bişey

artık yatıyorum,kendinize iyi bakın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asetilsalisilikasit -- 17 Ekim 2007; 2:38:08 >

• Selam arkadaşlar.

Yaklaşık bir aydır 1AH kullanıyorum. 1 hafta Vista kullandıktan sonra XP'ye döndüm. Birçok sorunla karşılaştım ama forumdaki arkadaşların yardımıyla çoğunu giderdim. Bilgisayarın XP performansı Vista'ya göre daha düşük benchmark değerlerini karşılaştırdım. Ama kullanabilirlik daha fazla olduğu için XP'ye döndüm.

Bu arada benide klübe ekleyebilirseniz sevinirim.
  • Evet benim HP Pavillionda da Quick Play tuşları vardı. Normalde arkadaşın dediği gibi işletim sistemini açmadan media kullanabilmeyi sağlıyordu ama ben sistemden değiştirip müptelası olduğum asla başka bir media programıyla uyum sağlayamadığım canım ciğerim Jet Audio programını eklemiştim Quick Play tuşuna. O zaman Toshibadaki gibi yapıyordu. Düğmeye bastığımda işletim sistemi açılıyordu ve Emrahın dediği şey benim başıma geldi. Power tuşu bozuldu Ben de Quick Playden kullandım bir süre.
  • @selsen arkadaşım klubümüze hoşgeldin. Eminim vese foruma girer girmez ekleyecektir seni de listeye.

Yaa arkadaşlar ben mesaj gönderirken sürekli sorunla karşılaşıyorum. Sayfa görüntülenemiyor gibisinden bir uyarı veriyor sürekli. Sonra bir kaç kere deniyorum, bir bakmışım göndermiş. Acaba benim bilgisayarıma has bir durum mu yoksa forumla mı alakalı?
  • bende de oluyo. uyuz etti. tıklıyosun biyere the page cannot be displayed diyo. geri yapip bi iki kere daha deneyince oluyo...
  • Yaaa bu Toshiba Müşteri Hizmetlerine öyle kazmalar koyuyorlar ki sinirlenmemek elde değil

Dialog aynen şöyle:

Ben: Sağlık bakanlığı kampanyasından bu hafta içinde dağıtılacak olan bilgisayarların dağıtımı başladı mı?
    MHT: İsminizi alabilir miyim?

Ben: Kuzenin adını verdim tabii ki, başvuruyu o yapmıştı çünkü.
    MHT: Murat Bey ne zaman başvurmuştunuz.

Ben: 1 Ekim
    MHT: Murat Bey bilgisayarların gönderimi 45 günlük bir süre içinde gerçekleştiriliyor. Listeler de bu 45 günlük süreçlerle bize geliyor. O yüzden şu an listede isminizi göremiyorum.

Ben: Olur mu öyle şey yaa. 27 Eylüle kadar başvuranlar bayramdan önce aldılar bilgisayarlarını. Pazartesi günü de sonraki bilgisayarların en geç bu hafta sonuna kadar verileceği söylendi bu numaradan.
    MHT: Eğer size öyle bir bilgi verildiyse doğrudur. O zaman bu hafta sonuna kadar gelecektir. Ama şu anki listede isminizi göremiyorum. (Bu ne demek yaaa)

Ben de bu kadar saçmalamanın üzerine teşekkürler diyip kapattım tabiii İnsanı zorla çileden çıkarıyorlar yaaa. Hala 45 gün masalı. Ne kazma adamlar var yaaa.

• quote:

Orjinalden alıntı: mcftr

bende de oluyo. uyuz etti. tıklıyosun biyere the page cannot be displayed diyo. geri yapip bi iki kere daha deneyince oluyo...

Demek ki forumla alakalı Yazdıklarını kopyalamazsan gidiyo onca yazı. Bende de aynı şekilde oluyor. İki kere daha denemeden kabul etmiyor.

Sinirliyim herkesi banlayasım var

• Bu A200-1AH topiği bayağı faydalı oldu.Sağolsunlar arkadaşlarda katılımcı.Umarım böyle devam ederiz.
    Bakalım bende hem vista hem xp olsun istiyorum.Biraz daha bilgi sahibi olayım girişeceğim bu işe.Her ikisinin de olmasının zararı var mıdır acaba?Yavaşlama falan olur mu?
  • Hayır herhangi bir zararı olmaz. İstediğin kadar partitiona istediğin kadar işletim sistemi kurabilirsin Hepsi birbirinden bağımsız çalışıyor çünkü.

Kesinlikle topik inanılmaz faydalı. Ben de XPye geçiş için herşeyi indirdim dün. Windows CDmi de oluşturdum. Bilgisayarımın gelmesini bekliyorum. Bir an önce gelse de rahatlasam yaaa. Bilgisayar öğretmeniyim bilgisayarım yok Derslerde inanılmaz zorluk oluyo. Flashla bilgi aktar projeksiyonu bir bilgisayara bağla, bilgisayara yakın bir yerden görüntü elde etmeye çalış :S Çok kasıyo yani beni.

Emrahcım istersen benim bilgisayar gelene kadar seninkini bana ver. Sen İngilizce Öğretmenisin ne de olsa. Benimki gelince sana yollarım. Artık ölü piksel, batarya ömrü falan şansına kalmış :p

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.