Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (293. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar adaptor bozuldu bi şekilde yaptırdık şimdi laptopa giriş yerinde tamircinin girişi dağıtması nedeniyle aynı sorunu tekrar yaşıyorum adaptor 19volt 6.32 amper acaba bu ürünü alsamhttp://urun.gittigidiyor.com/toshiba-sarji-asus-sarji-19-volt-sarj-19vol-4-74_W0QQidZZ22535606 herhengi bi sorun olurmu?
  • benim bilgisayara uymadı piyasada bulduğum muadil ürünler sanırım girişten dolayı sorun yaşadım hepsinde. gittigidiyordan almak yerine dükkanlardan deneyerek almanızı tavsiye ederim.
  • tesekkür ederim
  • arkadaslar toshiba da pil in garanti süresi ne kadardır bilen varmı ? normal garanti süresi içinde sorun çıkınca değişimi yapıyorlarmı yoksa piller için ayrı bi garanti süresimi belirliyorlar?
  • a 200 1 vl kullanıcısıyım. 2007 aralık ayında almıştım cihazı. geçen kasım ayında bilgisayarda abuk bi sorun oluştu (bayadır bilgisayar aşırı ısınıyodu bu yüzden fan mazgalları çatlayıp düştü hatta) bilgisayar yüksek performans modundayken güçe taktığımda kapanıyodu. ancak güçteyken enerji tasarrufu modunda kullanabiliyodum. cihazı aralıkta( garantisinin bitmesin 10 gün filan kaldı) servise gönderdim sorunu bildirdim. fanını temizleyip bi de biosu update edip göndermişler makineyi.
    laptopu aldım elime açtım yine kapandı. aradım servisi dedim problem aynen devam ediyor garantisi bitmek üzere 20 gün sonra istanbula gelicem o zaman getirsem garanti kapsamında düzeltilebilir mi yine ?(urfadayım şu an) eleman olmaz dedi. iyi dedim istanbula gittiğimde cihazı tekrar servise verdim 30 lira ücreti bayıldım tespit için dediler anakart sorunlu değiştirilmesi gerekiyo 500 lira. içimden baya bi küfrettim durumu bildirdim gönderdim sorunu çözmeden geri gönderdiniz diye. bizi ilgilendirmez tavrına büründüler. iyi dedim cihazı geri alıyım kullanırım böyle idare ederim diye. arıza giderilmeden cihazı geri aldım eve geldim. açmaya çalıştım pc yi hiç açılmıyo bu sefer. önceden tasarruf modunda kullanıyodum rahat rahat şimdi hiç açamıyorum.
    ertesi gün uçakla urfaya dönmek zorundaydım. pc yi arkadaşa verdim durumu bildirmesi için servise araya haftasonu girdi pazartesi götürdü arkadaş laptopu adamların cevabı " olabilir böyle şeyler anakartınız sorunluydu zaten " demiş. kafayı yemek üzereyim Allah belasını versin bu tnb nin.

şimdi ucuz bi anakart ya da garantili onarım yapacak bi yer arıyorum yardımcı olursanız teşekkür ederim. kendim bilgisayar öğretmeniyim ve notebook alırken bana danışan çok insan oluyo. bi daha toshibanın kapısının önünden geçirmem kimseyi

• merhaba arkadaşlar a200-1vl kullanıcısıyım orjinal ürün kurtarma cd'si kayboldu tekrar temin etmek istiyorum ? nasıl temin edebilirim ve ne kadar ücret tutar bu cd ?
    veya aynı model kullanan bir arkadaş bana cd çekip gönderebilir mi ?
    teşekkür ederim..

arkadaşlar birşey daha sormak istiyorum
    bu ürün kurtarma cd'sinin aynı şekilde windows 7 yükleyenini bulabilir miyim ?
    kendim windows 7 kurmak istesem driver sorunu yaşar mıyım ?
    deneyen arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok iyi olur.
    teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tniaskrad -- 16 Mart 2010; 1:01:13 >
  • windows7 yüklersen driver sorunu yaşamazsınız.
    cdnin yerini bilsem gönderirdim :)

win 7 tavsiye ederim :)
  • win 7'nin getirdiği yenilikler haricinde performans artışı oldu mu, sanırım win 7 kullanıyorsunuz.

bu ürün kurtarma cd'leri neden bu kadar çabuk kayboluyor acaba
  • evet oldu, ilk olarak denemek için yedek harddiske kurmuştum performans olarak pek bişey hissetmemiştim ancak memnun kalıpta gerekli dosyaları almak için vista yı açınca aradaki farka inanamıştım.
  • benım a200 1vl model laptompumda ısınma problemı var ve ıcını acmak ıstıyorum garantısıde bıttı fakat tus takımını sokup acılıyormus takarken bombe yapıyormus bu konu hakkında bılgı almak ıstıyorum tesskur ederım...
  • ben klavyeyi enaz 10 kere sökmüşümdür soğutucuya dikkat etmedim ama beni rahatsız eden bi bombe filan yok
  • arkadaşlar, a200 1vl kullanıyorum ses driverini bulamadım. yardımcı olurmusunuz. teşekkürler
  • merhaba arkadaşlar,
    a200-1vl'ye uygun win7 sürücülerini nereden bulabilirim?
  • toshiba a 200 1 ah ekran kartı problemi.

harici monütör çıkışından led tv ye baglantı yaptıgımda led ekranında parazit yapıyor.ama kendi ekranında problem yok.kabloyuda degiştirdim.başka led tv dede denedim aynı parazitleri yapıyor.sorunumla ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkur ederim.
  • driver güncelmi?

vga üzerindenmi bağlıyorsunuz?
  • Arkadaşlar benim kapak ileri-geri yönde biraz fazla oynak bu problemi ve klavyeme geçen gün su döküldü kısmen end ve sağ yön tuşunda hafif bir ağırlık var, bunu düzeltebilir mi servis?
  • Arkadaşlar bende 2007 aralık ayında almıştım laptopu. Fazla kullanmadım gerçi çok temiz şekilde kullandım. Şimdiye kadar bir sorun olmadı. Gayet iyiydi. Hoparlörler adi olduğundan çabuk bozuluyor. Ses kötü geliyor. Onu dert etmedim herkeste bu problemin olduğunu biliyordum. Şimdi ise Laptop DVD-writer ı görmüyor. Açılırken tam 5 dakka bekliyor, dvd yi göremediği için. İlk açılışta dvd nin ışığı yanıyor ama normalda ilk açılışta dvd tak tuk diye ses çıkarırdı. O ses yok. İşin garibi ben dvd yi çok az kullanmışımdır. Sadece windows kurarken kullandım, bir yerde bir temassızlık oldu galiba.Ya DVD bozuk onu değiştirecem yada anakart ta bir problem var.

Sizlere sorum, Ben kendim DVD yi değiştirebilirmiyim, yada DVD yi nasıl çıkartabilirim laptoptan. Arka panelden vidaları söküp çıkartabilirmiyim yoksa klavyenin önünden mi çıkıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Cevap verirseniz sevinirim. Olmazsa servise götüreyim diyorum, yazın istanbula gitcem TNB ye mi götürsem yoksa Başka bildiğiniz tamirciler varmı?

• Toshiba A200-1AH Kullanıcısıyım...bende ki sorunlar mı hepinizin ki gibi
    -Sol hoporlör cızırtısı
    -dvd-writer, dvd yazmıyor
    -Çok ısınıyor, laptop altında soğutucusuyla yaşar oldu
    -vs...vs...vs...
    Arkadaşlar düpedüz kazıklandık. TOSHIBA markasına yakışmadı. Sanırım bir tane bile yetkilisi forumlarda dolaşmıyor. Adamların bahanelerine bakılırsa laptop gayet kalitli ama kullanıcılar kötü kullanıyor. E be kardeşim tüm Türkiye mi bilgisayar kullanamıyor. Aslında en güzeli tüm kullanıcılar olarak laptopları teknik servise topluca göndermek, ya da bir protesto yolu bulmak. Verilen paralara yazık oldu. Bi daha toshiba mı? Asla almam.
  • Benim bir sikayetim yok laptop dan, teknolojik aletler sonucta siz sanssizlik yasamisiniz genele vurmamak lazim.

Ekleme: windows 7 yukleyen varsa deneyim puanlarini yazabilir misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SpyWar -- 26 Mayıs 2010; 1:42:50 >
  • win 7 puanı 4.7. Sen diyorsun ki benim a200 1 ah ısınmıyor yanlış mı anlamışım?????
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.