Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (291. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: deaght

ekran bi anda rengarenk ve çizgi çizgi oluyor , yeniden başlatıyorum düzeliyor
    arkadaslar bu sorunun üzerinde bilgi paylaşalım
    çözüm üretebilen veya servise gönderen var mı?
    bildiğim kadarıyla 2 yıldı garantisi.. garanti bitmeden bu sorundan kurtulmak istiorum..

arkadaşlar bu sorun ah ve vlnin ortak rezik ekran kartı sorunudur şanlıysanız format atınca geçer ama önce ekran kardı driverınızı güncellemenizi tavsiye edioyrun eger sonuc alamazsanız mutlaka garantiye verin cok yaygın bir problem
  • quote:

Orjinalden alıntı: deaght

ekran bi anda rengarenk ve çizgi çizgi oluyor , yeniden başlatıyorum düzeliyor
    arkadaslar bu sorunun üzerinde bilgi paylaşalım
    çözüm üretebilen veya servise gönderen var mı?
    bildiğim kadarıyla 2 yıldı garantisi.. garanti bitmeden bu sorundan kurtulmak istiorum..

dostum yeniden başlatmana gerek yok bende s-video kablosu var sağ tıkla ekranları değiştir dedikten sonra 15 sn hiç bir şeye basmadan ekran geri dönecektir ve o çizgiler gider benim laptopla sık sık s-video bağladığım için tvye aynı sorun benimde başıma gelmişti şimdilik çözümü de bu.takıldığın bişey olursa eve gidince daha ayrıntılı yardımcı olurum.
  • Merhaba arkadaşlar , arkadaşımın Toshiba A200-1AH laptop ına format attık Vista Ultimate kurduk Toshiba Driver Download sitesinden gerekli driverları indirip kurduk yalnız FN tuşuna bastıgımızda yukarıda çıkan kısyaollar çıkmıyor ve birtürlü de bulamadım neyi eksik yaptık anladım yardımcı olursanız sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: cemilsahbaz

Merhaba arkadaşlar , arkadaşımın Toshiba A200-1AH laptop ına format attık Vista Ultimate kurduk Toshiba Driver Download sitesinden gerekli driverları indirip kurduk yalnız FN tuşuna bastıgımızda yukarıda çıkan kısyaollar çıkmıyor ve birtürlü de bulamadım neyi eksik yaptık anladım yardımcı olursanız sevinirim....

ana sayfada açtığın topicte cevapladım.
  • herkese merhaba...benimde a200-1ahem var bi sorunum var yardımcı olursanız çok sevinicem. bu laptopu alalı 1.5 yıl oldu tempo uyarılarını yüklemiyodum pek anlamadığım için 33 tane güncelleme olmuş.şimdi yüklemek istediğimde UYARI AYRINTILARI nı tıkladığımda hata veriyo ve microsofta hataların çözümü için bişiyler falan gönderiyo......bunu nasıl çözebilirim???
  • A200 1ah kullanıcısıyım receovery disk lazım nasıl bulabilirim?
  • Toshiba Satellite A200-1AH laptop'umu satıyorum. İlgilenenler için link:

http://forum.donanimhaber.com/m_30688229/mpage_1/key_//tm.htm#30688229
  • arkadaşlar harici disk alacam ancak usb hızından memnun değilim. o yüzden esata dönüştürücü kullanabileceğim de bir adaptör ile harici disk almak istiyorum. ancak cihazın özelliklerinde belirtilen express card, pcmcia ve card bus herbiri ayrı bir standart mıdır. express card girişi sadece esata express card adaptörü olan ürünleri mi destekler. k, şu ana kadar araştırdığım bilgiler sanki bu yolda çıktı. ancak bir de pin konusu çıkınca işin içinden çıkamadım. kaç pinli bu giriş?
  • fn + f9 a bas toç pedi kapamışın yada dual moda geçmişin ilk dediim olmazsa fare ayarlarını bi kurcala;)
  • selam
    ikinci el a200 1 ah satın aldım,cok memnunum fakat format atmak istiyorum sonrasinda driverları lazım olacak bu konuda yardım ıstıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: os_izmir

selam
    ikinci el a200 1 ah satın aldım,cok memnunum fakat format atmak istiyorum sonrasinda driverları lazım olacak bu konuda yardım ıstıyorum.

http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

siteden notebook un modelini ve hangi işletim sistemi için driver arıyorsan gerekli alanları doldurarak driverları temin edebilirsin.
  • beyler vista SP1 yüklemede sorun yaşayan varmı? Malum bizim modeller çıktığında SP1 siz geldi.. Tüm güncellemeleri alıyorum..Otomatik olarak Vista SP1 hizmet pakaeti yükleme uyarısı geliyor.Yüklemeye başlıyor. bitiyor.Restart yapıyor.Ekranda hizmet paketi yapılandırılıyor.Lütfen makinayı kapatmayın uyarısı görünüyor.%10-20-30 ...60-70 yüklenirken %98 e gelince orda kalıyor.belki 2 saat.. hiç bir ilerleme olmuyor. Makina daha sonra restart yapıyor.ve windows başlamıyor.Başlangıç onarma menüsü çıkıyor..Belki 3 kez denedim olmuyor. Acaba yüklenebilirliği sağlayabilmek için bir hotfix falanmı önceden yüklemek lazım...
  • Arkadaşlar,
    A200-1VL cihazıma satın almış olduğum bluetooth mouse'umu tanıtamıyorum. Bu laptop'ta Bluetooth özelliği nasıl açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vehbi

Arkadaşlar,
    A200-1VL cihazıma satın almış olduğum bluetooth mouse'umu tanıtamıyorum. Bu laptop'ta Bluetooth özelliği nasıl açılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

önce kablosuz anahtarını aç.makinanın sol alt kısmında. Sonra Toshiba asist programını aç. Bağlantı sekmesinde bluetooth simgesine tıkla.ilk defa bluetooth kullanıyorsan önce aygıtın sürücü yazılımı kurulur zaten.Sonra mause ın gücü aç..Makinandaki bluetooh simgesine sağ tıkla.search device yaptır.Mouse tanınır ..işlem tamam.yalnız söyliyimki bluetooth mause lar çok pil yer.( hem laptopun genelde bataryası ile mobil kullanımın fazla ise hemde kendi mouse pili çabuk tükenir.) şarj edilebilir kalem pil kullanmanı öneririm.Başa çıkamazsın normal pillerle.

• @toshibaci_1970
    Teşekkürler açıklama için...
  • Arkadaşlar laptop'uma 2+1 ses sistemi bağlamak istiyorum ama bir türlü ses alamıyorum daha önce masaüstü bilgisayarımda düzgün calışıyordu. Bildiginiz gibi a200-1ah da da tek ses girişi var yardim edersiniz sevinirim....
  • Beyler laptopa windows 7 kuran oldu mu ?
  • Merhaba arkadaşlar;

Yaklaşık 1.5 yıldır a200 1 ah kullanıcısıyım. Bilgisayardan gayet memnundum fakat arada bir nedensiz kasma yaşıyordum. Önce dedim ki hdd dolu (d'de 1 gb boş alan kaldı) bana öyle geliyordur dedim ama sonra vista da ram puanı 3.1 işlemci puanı 3.9 a düşmüş olduğunu gördüm. şu an üstünde 1 gb kingston, 1 gb samsung ram var. ama ilk başlarda puan 5 e yakın bir şeydi tam hatırlamıyorum. benzer problemi yaşayan var mı? ben sorunun anakart ya da işlemci den olduğunu düşünüyorum ama, benzer sorunu yaşayan arkadaş varsa ondan tavsiye bekliyorum.

Saygılarımla...
  • arkadaşlar a200-1 ah kullanıyorum.ati catalyst control center programını nasıl update edebilirim?şu anda sürüm 2008.0109.2141.38743
  • ARKADAŞLAR BİR HAFTA ÖNCE FORMATLAMIŞTIM BİLGİSYARI. ŞİMDİ USB (FLAŞ DİSKLERİ VE HAFIZA KARTINI OKUMUYOR. AYGIT YAZILIMI YÜKLEMESİ İÇİN HEMEN WİNDOVS UPDATE E BAĞLANIYOR. YAZICIYI BULDU AMA KARTLARI VE F DİSKİ OKUMUYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.