Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
319.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.chip.com.tr/konu/Vista-ya-ince-ayar-SuperFetch-ile-RAM-ler-daha-performansli_4388_3.html

http://www.teakolik.com/windows-vista-ile-gelen-superfetch-ve-readyboost-ozellikleri-2/

superfetch ile ilgili linkler

defender/araçlar/yazılım gezgini den bilgisayar açılırken otomatik olarak açılan gereksiz programları devredışı bırakarak açılış hızına katkı mümkün

• 21/01/2009 tarihli VİSTA için yeni bios güncellemesi yayınlaşmıştır.Toshiba nın sitesinden indirebilirsiniz.

Yaklaşık 1,5 yıldır A200 1AH kullanıyorum bunun yarısında makinemde XP kuruluydu taki geçen hafta üst üste 2 sefer çökene kadar.Şimdi Vista kullanıyorum,gayet rahat ve memnunum acaba daha önce dene xp kullandım diye kendi kendime sormuyor değilim.
    Çatlak konusu;Benim makinede öyle bi çatlak gözükmüyor sol hoparlör gayet düzgün.

Kolay gelsin.
  • Arkadaşlar topiği gezdim xp kurulumunu göremedim link verirseniz sevinirim
  • Ya arkadaşlar xp yi kurdum sp3 ama ati nin driver kurulmuyor bi yardımıcı olun neden...
  • İyi akşamlar,
    Bende A200-1AH kullanıcısıyım.1 yıl once Cebit Eurasia'dan aldım.Bu sadece bende oluşan bir sorunmu bilmiyorum ama acıkçası notebookumdan memnun değilim.
    1- Express Card slotunun ustundekı parca kırıldı (kırılan parca:ince ve siyah renkli)
    2- Pil ışığı şarj kablosu takılı değilken yanmıyor.Ancak şarj bitmeğe başladıgında yanıp sonen turuncu ışıkta sorun yok.şarj kablosunu taktıgımda mavi ışık yanıyor.
    3- Notebook çok ısınıyor.GTA SA da bıle normalden fazla ısınıyor ,GTA IV'te ise sıcaklıktan el sürülmüyor altına.Sanırım fanda yada soğutucuda bir sorun var.
    4- Oyun oynarken fazla sıcaklıktan olucak kapanıyor notebook.
    ve en sinir oldugum sorun:
    5-Bağzen notebook kitleniyor. Yeni açtığım zaman kitlendiği oluyor.Kitlenme sorunu mart - mayıs aralıgından itibaren var.

İlk başta VGN-FZ serısınden alıcaktım fuardakı teknosada son anda vazgeçtım.Servise götürmem gerekiyor ama 3 aydır vakıt bulamıyorum.Yanılmıyorsam 2.500 ytl gibi bir fiyata almıştım.Ancak Fiyatın değerının çok altında bir verim aldığımı düşünüyorum.

Keşke Sony Vaio alsaydım.Hem zarif hem ekranı cam gibi hemde inceydi.

• quote:

Orjinalden alıntı: v_mesin

Ya arkadaşlar xp yi kurdum sp3 ama ati nin driver kurulmuyor bi yardımıcı olun neden...

bir yıl kadar once service pack 2 ile n lite programı ile sata dosyalarını birleşstirince sonucta bende kuramamıstım ekran drşverş 2 hafta kadar ugrasıp hemde bu sömestırda bunun service packsiz olusturmam gerektigini ögrendim bastan denedim hiç olmadı ben de gecen yıl ki dvdmle toshibanın kendi sitesinden indirdigim driverları ikicisi ekran kartı olmak üzere kurdum bu sefer basarılı oldum üste bir arkadas link istemiş ben kurulumu baska bir forum sitesinde görmüstüm eger googlea yazarsa muhtemelen ilk 3 te cıkacaktır eger isterse özelden yollayabilirim ama hala gecen yıl olmadı simdi neden oldu cok emin degilim tek sebebi toshibanın driverları güncellemesi olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: zibidy

İyi akşamlar,
    Bende A200-1AH kullanıcısıyım.1 yıl once Cebit Eurasia'dan aldım.Bu sadece bende oluşan bir sorunmu bilmiyorum ama acıkçası notebookumdan memnun değilim.
    1- Express Card slotunun ustundekı parca kırıldı (kırılan parca:ince ve siyah renkli)
    2- Pil ışığı şarj kablosu takılı değilken yanmıyor.Ancak şarj bitmeğe başladıgında yanıp sonen turuncu ışıkta sorun yok.şarj kablosunu taktıgımda mavi ışık yanıyor.
    3- Notebook çok ısınıyor.GTA SA da bıle normalden fazla ısınıyor ,GTA IV'te ise sıcaklıktan el sürülmüyor altına.Sanırım fanda yada soğutucuda bir sorun var.
    4- Oyun oynarken fazla sıcaklıktan olucak kapanıyor notebook.
    ve en sinir oldugum sorun:
    5-Bağzen notebook kitleniyor. Yeni açtığım zaman kitlendiği oluyor.Kitlenme sorunu mart - mayıs aralıgından itibaren var.

İlk başta VGN-FZ serısınden alıcaktım fuardakı teknosada son anda vazgeçtım.Servise götürmem gerekiyor ama 3 aydır vakıt bulamıyorum.Yanılmıyorsam 2.500 ytl gibi bir fiyata almıştım.Ancak Fiyatın değerının çok altında bir verim aldığımı düşünüyorum.

Keşke Sony Vaio alsaydım.Hem zarif hem ekranı cam gibi hemde inceydi.

laptopta girttikce artan bir ısı problemi var ben de bir ara cok artmıştı sonra süpürgeyle bir cektim fandan gayet büyük toz parcaları gelmişti mangala sıkısmıslardısonra azaldı ısınma.. ayrıca oyun oynarken cogu laptoptan az ısındıgını düşünüyorum cogu laptop müzüik dinlerken bile klavye yerleri ısınırkebn ah de sadece fan üstü sıcak yine de bunun için en güzel çözüm sogutucu almak böylece yatak da cok rahat kullanım oluyor benimkide ah ama hiç kitlenmedi bir kez program yazarken alarm sesi verdi sadece.. ama gta4 e gelince:D ben vista 32 bit vista 64 bit en son xp de bu laptopta denedim en ii xp de performans almakla birlikte en düşük ayarlarda patch kuruluyken tıkanma yasadım bizim laptop yaslı arkadasım bu oyun için:D

kitlenme sorununa gelince marttan beri demişşsin aklıma sunlar geldi en iyimser olarak onca zamandır sisteminde sayısız sorun birikmiştir bir format at geçsin karamsar olarak ise ısınmalardan dolayı kaynaklanmıs kalıcı anakart sorunları basta olmak üzere olabilecek sorunlar ve yine darbeden kaynaklanmıs hardisk sorunları bile tıkanmaya sebep olaiblir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baarha -- 6 Şubat 2009; 1:11:53 >

• Isınma bence çok normal diğer.Bilgisayarımda Microsoft Flight simulator oynuyordum bütün grafik özelliklerini maksimum yapınca 10 dk sonra bilgisayar mavi ekran hatası verdi yaşadığım tek problem buydu. Normal özelliklere dönünce hiçbir zaman takılma sorunu yaşamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dougmasters

slm arkadaşlar bende 1,5 yıldan beri A200-1AH kullanıcısıyım , klasik şikayetler bende de var
    - sol hoparlörün ordaki çatlak
    - ses açma kapama çarkı
    - son zamanlarda ise (arada bir) alet soğukken veya sıcakken farketmiyor, ekran bi anda rengarenk ve çizgi çizgi oluyor , yeniden başlatıyorum düzeliyor..... bunun sebebi ne olabilir ?
    - ama herşeye rağmen görüntüsü yeter be abi

Bende a200-1vl kullanıcısıyım,ne gariptir benimkininde sol hoparlor ızgarası çatlak.ayrıca benimkinin ekranına küçük bir böcek girdi ve tam ekranın ortasında öldü,öylece duruyor.yakında ekran böcek yuvası olacak

• Arkadaşlar hiç mouse kullanmadığım için touch pad deki iki tuşdan sol tuş aşırı aşındı.Boyası kalktı çok iğrenç görünüyor.Onu servisde değiştirebilirmiyim?

Şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar bana bu makinanın vista sürücüleri lazım fakat bir türlü bulamadım interntte yardımcı olurmusunuz lütfen. Şuan Elimde hiçbir sürücü cdsi yok. Hepsi lazım

Not: Toshiba A200-1AH için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10_hagi -- 19 Şubat 2009; 22:41:27 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 10_hagi

Arkadaşlar bana bu makinanın vista sürücüleri lazım fakat bir türlü bulamadım interntte yardımcı olurmusunuz lütfen. Şuan Elimde hiçbir sürücü cdsi yok. Hepsi lazım

Arkadaşlar Yardımcı olabilecek yok mu
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bana bu makinanın vista sürücüleri lazım fakat bir türlü bulamadım interntte yardımcı olurmusunuz lütfen. Şuan Elimde hiçbir sürücü cdsi yok. Hepsi lazım

http://aps2.toshiba-tro.de/ burdan bulabilirsin driver bölümüne girerek yalnız orda epeyi bir seçim yeri var bilmedigin kısımları laptobunun altındaki bilgilerden ögrenip dogru driverları al kolay gelsin

• quote:

Orjinalden alıntı: baarha

quote:

quote:

http://aps2.toshiba-tro.de/ burdan bulabilirsin driver bölümüne girerek yalnız orda epeyi bir seçim yeri var bilmedigin kısımları laptobunun altındaki bilgilerden ögrenip dogru driverları al kolay gelsin

Çok sağol kardeş

• arkadaşlar forumda yeniyim..A200-1VL pcm var..klavyenin altındaki maus oynatıcı olan yer çalışmıyor..bir anda çalışmamaya başladı..format atmadan nasıl düzeltebilirm..

bide pc bir anda yavaşlamaya başladı..herhangi bir proğramda yüklemedim.sadece kaçak bi wiles hattını kullanıyorum acaba o hattan bana virüs bulaşabilirmi..lütfen cvplarınız bekliyorum....
  • quote:

Orjinalden alıntı: rahmi40

arkadaşlar forumda yeniyim..A200-1VL pcm var..klavyenin altındaki maus oynatıcı olan yer çalışmıyor..bir anda çalışmamaya başladı..format atmadan nasıl düzeltebilirm..

bide pc bir anda yavaşlamaya başladı..herhangi bir proğramda yüklemedim.sadece kaçak bi wiles hattını kullanıyorum acaba o hattan bana virüs bulaşabilirmi..lütfen cvplarınız bekliyorum....

eger dedigin gibi kaçak bir hat kullanıyorsan daha fazlasını hak ediyorsun
  • quote:

quote:

arkadaşlar forumda yeniyim..A200-1VL pcm var..klavyenin altındaki maus oynatıcı olan yer çalışmıyor..bir anda çalışmamaya başladı..format atmadan nasıl düzeltebilirm..

neden öyle düşünüyosun ki..bn sorunuma cvp bulmaya çalışıyorum ama sen yanlış düşünüyosun....

• quote:

quote:

quote:

neden öyle düşünüyosun ki..bn sorunuma cvp bulmaya çalışıyorum ama sen yanlış düşünüyosun....

hayır sen buraya gelmiş açıktan hırsızım diyorsun sonrada tuhaf düşünen ben oluyorum öyle mi.. başkası senin netini sömürse bildigin tüm küfürleri edersin ama sen sömürünce gider her yerde anlatırsın hava atarsın yazık cok yazık onur haysiyet diye bir şey var

• arkadaşlar bu laptoplara format atıldığı zaman driver ler gidiyormu,orjinal ürün kurtarma cd si varsa driver ler o cd de oluyormu,yani orjinal kurtarma cd siyle format atıldımı,herşey tamam oluyormu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: papurcu

arkadaşlar bu laptoplara format atıldığı zaman driver ler gidiyormu,orjinal ürün kurtarma cd si varsa driver ler o cd de oluyormu,yani orjinal kurtarma cd siyle format atıldımı,herşey tamam oluyormu.

kurtarma cd sini kullanırsak her sey ilk günkü gibi olur ..driverlar dahil
  • 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.