Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: mecase

selam,
    bizim bu 1ah daki 160lık diski söküp yerine 7200 rpm li 16 mb lı ,sata2 bir disk taksak acaba çalışır mı?
    yani bizim makina sata2 destekler mi??

ben zaten sata2 olarak ( a200-1bp) biliyorum.( everest sata2 gösteriyor.)

esas 500 gb lık sata2 lik bir disk taksak nasıl olur bu konuda fikri olan varmı ?...
  • arkadaşlar a200 serilerinin bazılarında robson memory var bazılarında yok. recovery dvd leri bütün a200 serileri için aynı üretiliyomuiş duydugum kadarıyla o yüzden recovery yaparken bizde olsada olmasada dvd otomatik o naneyi kuruyo. bu işi en iyi bilecek olan tabiki teknik servislerdir servis numarası olan varsa arayıp gerçegi ögrenip buraya yazaras bizide sevindirmiş olur.

bu arada arkadaşlar benim recovery dvd si bozulmuş a200-1vl recovery dvd si lazım dual layer dvd ye disk kopyala yapınca aynen orjinali gibi sorunsuz çalışıyomuş lütfen bir arkadaş ben yardım ederim diyebilecek birisi bana özelden mesajla ulaşabilirmi acaba??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceven

arkadaşlar a200 serilerinin bazılarında robson memory var bazılarında yok. recovery dvd leri bütün a200 serileri için aynı üretiliyomuiş duydugum kadarıyla o yüzden recovery yaparken bizde olsada olmasada dvd otomatik o naneyi kuruyo. bu işi en iyi bilecek olan tabiki teknik servislerdir servis numarası olan varsa arayıp gerçegi ögrenip buraya yazaras bizide sevindirmiş olur.

benim anlamadıgım şu dedigin gibi recovery cd tek olsun ama ben toshibanın kendi sitesine girdim ve orda driver yaparken a200 ler icin indirmiyorsun hatta a200 1ah bile yeterli degil laptobun arkasındaki bir (psae6e) girdiyi daha giriyorsun o model için olan driverler cıkıyor ve bir cok driver özel kurulumlar icin olmuyor mesela 64 bit için wireless driveri koyma zahmetinde bulunmamışlar ama robsonu koymuşlar ulu orta yani lanet olsun böle belirsizliklerine ilk aldıgım zamanda santa rosa mı degil mi yaw nie böle sacma belirsizlikler olur ki

• Selamlar arkadaşlar. Ben de çıktığından buyana A200-1VL kullanıcısıyım. Biliyorsunuz ki Toshiba eski Toshiba değil. Montajı Japon değil Çin, yani malesef montaj kısmı biraz sakat ellerde. Japon bulamadığım için standart olarak Çin almıştım ve dokunmaya korktuğum için halen temiz duruyor (kullanıyorum tabi) Çin'lilerin elinde ayar yok, inanın kapağını kapatırken çatır çutur sesler duyuluyor.
    İşte bendeki sorunlardana aklıma gelenler: Ses açıp kapatma tek yönlü çalışıyor (klasik potansiyometre yerine dijital algılama sistemi var sanırım, sistem azizliği olsa gerek)
    Hoparlör ses sınaması yaptırdığımda tekinden dolgun tekinden cılız ses geliyor, sinirimi bozuyor..
    Sadece bu modele özgü driver aramayı öğrenemedim, Recovery ile devam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngz08 -- 6 Ocak 2009; 4:07:00 >

• arkadaşlar ben satellite a200 1ah kullanıyorum.ve acilen format atmam gerkiyor fakat kurtarma cd si elimde yok nerden ve nasıl temın edebilirim onu.ilgilenirseniz cok sevinirim
  • a200-1ah kullanıcısıyım.format atmam gerkiyor fakat kurtarma cd sı yok elımde iila a200 1ah nin mı kurtarm cd sı gerkıyor herhangı bır a200 unkini kullanabilirmiyim?ayrıca nerden ve nasıl temın edebılırım bu cd yi??
  • a200-1ah kullanıyorum. adaptörüm arızalandı. garantiye verdim ama 3-4 haftadan önce olmayacak gibi. bu modele uygun hangi şarj aletini alabilirim. tabi yan sanayi bir adaptör alacağım. yardımcı olursanız sevinirim...
  • ya arkadaslar bendede toshiba a200-1ah modelinden var ama recovery disk i kaybettim elinde olan birisi acaba bana kopyalayıp gonderebilirmi?? eger bunu benım ıcın yapıcak bırı varsa bana "erkaneskicioglu@hotmail.com" adresinden msnden ulaşabılırmı...
  • arkadaşlar toshiba A200 1VL almayı düşünüyorum yurtdışından arkadaşım getirecek fiyatı 1300 TL acaba türkiye fiyatı nekadar şu aralar bilen var mı . yardımcı olan olursa sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erhan1453

arkadaşlar toshiba A200 1VL almayı düşünüyorum yurtdışından arkadaşım getirecek fiyatı 1300 TL acaba türkiye fiyatı nekadar şu aralar bilen var mı . yardımcı olan olursa sevinirim.

büyük yerlerlerde örnegin teknosa gibi cok daha pahalıdır dogal olarak daha ucuza bulman zor ama bana soracak olursan madem yurt dısından alıyorsun aynı fiyata toshibanın daha yeni modelleri var yani sonuc olarak bu seriler vistanın ilk modelleri ve verim bi yere kadar benim vl kullanan arkadaslarımda var sana gelen sistem eger acık programları kapatmazsan gayet yavas bir sekilde gelecek ve eger ki cok klavye kullanan biriysen bu serilerin klavyeleri tam bir rezalet (a200 için ) şimdi türkiyede alsan a300 derim her ne kadar eksik bulsam da, ama o da türkiyeye özel zaten o yüzden o ülkenin yeni modellerine bakmanı öneriyorum

toshiba bence orta düzey fiyatta ekran kartı olarak özellikle en ii marka fakat bu a200 serisi sadece göze hoş gelen kullanıssız bir tasarımı var buna bence kasa dayanıklılıgıda dahil ekranın arkası elinle iceri göcebiliyor ve bu ekran icin hiç hos degil .. bataryası kocaman kocaman:D ama bu ömrünü uzatıyormus sanırım

ama bunun yanında ii yanlarıda var bu serinin bence ısınma olarak ii az ısınıyor yani... sonra hafif , ses sistemi laptop icin cok cok ii fanı solda(bence cok önemli) hpler gibi 3 usb degil (yenilerini bilmiyorum) gorüntü kaliteside gayet ii

kolay gelsin

• Arkadaşlar bende 1 AH kullanıcısıyım mayıs aynında teknosadan aldım bugun notebookumu açtığımda (D) sabit diskimi bilgisayar görmüyordu yani ortalarda D den eser yoktu tüm bilgilerimde ondaa ne yapayım garantiye mi gönderiyim yoksa nee teşekkür ederim v_mesin@hotmail.com
  • arkadaşlar vistayı silip xp yükletebiliyormuyuz bizim pc lere?
  • 1VL kullanıcısıyım;

xp yukledim 1 seneye yaklaşı, buaralar mavi ekran hatası vermeye başladı laptop neden olabilir acaba,
    sizde varmı böyle bir durum??

tekrar vista yuklersem düzelirmi ne dersiniz<__?
  • caver bendede a200 1ub var ve çok yavaş, xp yüklemeyi düşünüyorum.. sende xp ye döndükten sonra performansta bi değişiklil oldumu?
    ve mavi ekran dışında bi problem oldumu?
  • Gençler mavi ekran hatası windovs kaynaklı bir sorundur bende de 1 vl var vistada da balşıma bikaç kere geldi
    vistanın ayarlarını düzgün yapılandırdığınız taktirde xp den 10 sn daha yavaş açılmasının dışında hiçbir problemi yok (sanaldiske fazla yer ayırın ben de yer çok olduğu için 30 gb ayırdım buda fazla ama olsun göz çıkarmıyo;) defender kullanarak başlangıçtaki gereksiz programları da kapattım hatta siz defenderi de kapatın kapatsanız bile sadece arayüz kapanır aslında gizli gizli çalışır ,ayrıca denetim masası/yönetimsel araçlae/sistem yapılandırmasından hizmetler ve başlatma sekmelerinden işinize yaramadığından emin olduklarınız devre dışı bırakın gayet hızlanır, birde ready boost özellikli bir bellek flaş kart yada usb bellekle hız artışına azda olsa katkıda bulunmak mümkün. ama bunların işe yaradığını farkedebilmeniz için superFetch e biraz zaman tanıyın yani bikaç kere yeniden başlaması lazım ) çoğu kimse xp nin makyajlı hali olduğu için vista düşmanı kesilsede arayüzü, kullanışlılığı (alışınca xp kullanmak mersedesten serçeye binmek gibi) ve güvenliğinin daha sağlam olması nedeniyle vista tercihimdir. Para verip almam o ayrı :) yanlış anlaşılmasın korsan değil bilgisayarla verdiler diye :))

• kardeşimin 1ah sine 1yıl vista ile kullandıktan sonra xp yükledik...dünya varmış dedik...xp ile makina 2 kat hızlandı...ne akla hizmet vista ile gönderirler bunları bilmem...tıkır tıkır çalışıyor işte...sadece touch padin vistada olduğu gibi diğer fonksiyonlarını kullanamıyoruz...pek eksikliğini hissetmiyoruz ama aranızda kullanabilen varmı?...
  • quote:

Orjinalden alıntı: hursad

Gençler mavi ekran hatası windovs kaynaklı bir sorundur bende de 1 vl var vistada da balşıma bikaç kere geldi
    vistanın ayarlarını düzgün yapılandırdığınız taktirde xp den 10 sn daha yavaş açılmasının dışında hiçbir problemi yok (sanaldiske fazla yer ayırın ben de yer çok olduğu için 30 gb ayırdım buda fazla ama olsun göz çıkarmıyo;) defender kullanarak başlangıçtaki gereksiz programları da kapattım hatta siz defenderi de kapatın kapatsanız bile sadece arayüz kapanır aslında gizli gizli çalışır ,ayrıca denetim masası/yönetimsel araçlae/sistem yapılandırmasından hizmetler ve başlatma sekmelerinden işinize yaramadığından emin olduklarınız devre dışı bırakın gayet hızlanır, birde ready boost özellikli bir bellek flaş kart yada usb bellekle hız artışına azda olsa katkıda bulunmak mümkün. ama bunların işe yaradığını farkedebilmeniz için superFetch e biraz zaman tanıyın yani bikaç kere yeniden başlaması lazım ) çoğu kimse xp nin makyajlı hali olduğu için vista düşmanı kesilsede arayüzü, kullanışlılığı (alışınca xp kullanmak mersedesten serçeye binmek gibi) ve güvenliğinin daha sağlam olması nedeniyle vista tercihimdir. Para verip almam o ayrı :) yanlış anlaşılmasın korsan değil bilgisayarla verdiler diye :))

ben vista yukleedim, acılmasının dışında pek fark etmedim bişey suanda gerci C baya boş...

hursad bey, vistanın hızlanması için
    defenderi nasıl kullanabiliriz acaba?
    superFetch nedir? nasıl zaman tanıyalım acarmısınız biraz??

• ben toshiba 1 vl kullanıcısıyım bazen laptoptan değişik sesler geliyor sorun donanımsal mıdır acaba??Böyle bir sorunla karşılaşan biri var mı acaba
  • xp ye çevirdim laptopumu fakat 2 sorunum var yardımcı olursanız sevinirim

1-kulaklık takdığım zaman kulaklıktan ses gelmiyor ?
    2-filmleri gerek bsplayer olsun gerek media player olsun tam ekranda ayarlayamiyorum üstlerde siyah noktalar kalmayacak şekilde ayarlayınca bu sefer kenarlarda siyah boşluk oluyor:(?
  • slm arkadaşlar bende 1,5 yıldan beri A200-1AH kullanıcısıyım , klasik şikayetler bende de var
    - sol hoparlörün ordaki çatlak
    - ses açma kapama çarkı
    - son zamanlarda ise (arada bir) alet soğukken veya sıcakken farketmiyor, ekran bi anda rengarenk ve çizgi çizgi oluyor , yeniden başlatıyorum düzeliyor..... bunun sebebi ne olabilir ?
    - ama herşeye rağmen görüntüsü yeter be abi
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.