Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (286. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar A200-1VL (2GB) TOSHIBA modeli almayı düşünüyorum fitaı 1400 ytl daha önce lenova 3000/200 lacaktım ancak onunda fiyatı 1300 e çıkınca kararsız kaldım ve toshiba daha ağı bastı birde toshibanın Satellite A300-1EC (2 GB) TOSHIBA modeli var sizce hangisini almalıyım sonuç olarak ev kullanıcısıyım arasıra oyun oynuyorum.
  • ya arkadaşlar aradım ama bulamadım..
    bu 1ah 'yi vista ile kablosuz wpa korumalı modeme bağlanabilen varmı acaba???
  • ben xp olarak kullanıyorum sadece Fn tuş setinin driverları yok.Diğer driverlarda ise herhangi bir sorun yaşamadım.Bu linkten driverları indirebilirsin...
    http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp
  • arkadaşlar görüşü olan yok mu ???????????????
    quote:

Orjinalden alıntı: tsafak

arkadaşlar A200-1VL (2GB) TOSHIBA modeli almayı düşünüyorum fitaı 1400 ytl daha önce lenova 3000/200 lacaktım ancak onunda fiyatı 1300 e çıkınca kararsız kaldım ve toshiba daha ağı bastı birde toshibanın Satellite A300-1EC (2 GB) TOSHIBA modeli var sizce hangisini almalıyım sonuç olarak ev kullanıcısıyım arasıra oyun oynuyorum.
  • Arkadaşlar laptopumu monitöre bağlıyorum ve msnede kamera açmak istiyorum kamerayı aç.ınca laptopun kamera açılıyor kameradan kendimi bir an görüyorum sonra kararıyor normalede tüm görüntüyü monitöre aktarıyor laptopun kamerası beni gösterip neden bağladığım monitöre kamera görüntüsünü vermiyor bir anlık verip kararıyor bunu nasıl yapabilirim
  • arkadaşlar benim kasadaki ses düğmesi düzgün çalışmıyor. Ne tarafa çevirsem sesi artırıyor varmı sizde böyle bir problem.Teknik servise göndermeyi düşünüyorum.
  • cok fazla oyun oynamıyorum. en uzun soluklu oynadığım oyun cod 4 modern warfare idi. onunla 5-6 saat aralıksız oynamışlığım oldu. kapanma gibi bir sorun yaşamadım. ısınma oldu mu, oldu. ama o da bahsi gecen hoparlörün orada bir calak oluşturmadığına gore o kadar da ısınmamış demek ki.

aldığımda vista ile birlikte xp de kurdum. ikisi de hala mevcut. xpyi sadece vistada acalışmayan bir iki oyun (f1 99-02, cmr 2005..) için kullanıyorum. xp kullanırken de bir sorun yaşamadım. fn driverlarını kurduğumu hatırlıorum, ama çalışıyor muydu onu hatırlamıorum. diğer driverlarda hiç bir sorun yok.

recovery dvdsi guzel ve kullanışlı, diğer partitionlara dokunmadan sadece vistanın olduğu c yi kurtarma veya sıfırdan kurma yapabiliyorum. ama yine de asusun vista cdsi vermesini gordukten sonra kutudan vista çıksa daha iyi olurdu dusuncesindeyim.

14 şubatta bimeksin sevgililer gunu kampanyası ile almıştım 1990 ytl ye. o zamanlar fiyatları 2500 un ustunde idi dusunmeden almıştım, o zamandan bu zamana, zaman zaman takibini yapıorum henuz fiyatı benim aldığım fiyata yaklaşmamıştı bile ki doların artması ile şimdilerde fiyatını 3500lerde goruyorum.

• Arkadaşlar bende 1 yıldır kullanıyorum makinayı ama şu ısınma sorunu nedir çözemedim acaba sizdede var mı? bugün bi programyükledim ve sıcaklık 80 den aşağı inmedi nedir bu acaba benim makinaya has bi durum mu yoksa fan mı gitti benim?
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de 1 yıldır bu cihazdan kullanıyorum. Bugün bir arkadaşımla keşfettiğimiz birşeyi sizinle paylaşmak istedim. Bilemiyorum belki forumda daha önce yazan da olmuştur ama ben yeni farkettim umarım işinize yarar. Laptopun fanı uzun zamandır epey sıcak bir biçimde üflüyordu. Hatta kucağıma aldığımda bacağımı rahatsız ediyordu diyebilirim. Yalnız bugün laptop çalışırken fanın dışarı üfleyen kısmına sertçe üflediğimde epey toz çıktığını gördüm ve bu işlemi birkaç kez tekrarladıktan sonra şimdi fan sıcak üflemiyor diyebilirim. Alttaki hava alma yerini kapatırsanız normal olarak sıcak üflüyor ama benim cihazım hava deliği açıkken bile sıcak üflüyordu, demek ki içine epey toz birikmiş sıcak üflemenin sebebi buymuş. Umarım bu bilgi sizlerin de işine yarar. Saygılar.
  • Arkadaşlar a200 1 bp notebook dvd writter bozuk olduğu için garanti kapsamında servise gitti. Yerine pioneer dvd-rw dvr-k17lf dvd writter takılı olarak geldi. İkisi de aynı özelliklere sahip midir? TEşekkür ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aniceman

14 şubatta bimeksin sevgililer gunu kampanyası ile almıştım 1990 ytl ye. o zamanlar fiyatları 2500 un ustunde idi dusunmeden almıştım, o zamandan bu zamana, zaman zaman takibini yapıorum henuz fiyatı benim aldığım fiyata yaklaşmamıştı bile ki doların artması ile şimdilerde fiyatını 3500lerde goruyorum.

galiba benden daha ucuza alan yok.. bimeksten 1026 ytl 6 taksit :) 26 mayıs 2008.. ne de olsa % 50 indirimli aldım.. hadi bimeks kur bi kez daha şu teknoloji çadırını...
  • arkadaşlar benim toshibada altta çevirmeli ses açma düğmesi varya o hemen bozuldu 5-6 ayda bayadırda bozuk kullanıyorum.ses açıyor ama kısmıyor.sizdede böyle bi sorun oldumu.servise gönderesimde gelmedi idare ediyorum diye ne yapabilirim buna
  • Arkadaşlar belki basittir ama yapamadım yavvv. Benim bu touchpad kısayollarını değiştirmem lazım nasıl yaparım? diğer sorunumsa şu saçma sapan kamera kısayolunu nasıl kaldırırım. imleç çarpıyor, olur olmaz açılıp duruyor sinir bozucu oluyor oda.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar belki basittir ama yapamadım yavvv. Benim bu touchpad kısayollarını değiştirmem lazım nasıl yaparım? diğer sorunumsa şu saçma sapan kamera kısayolunu nasıl kaldırırım. imleç çarpıyor, olur olmaz açılıp duruyor sinir bozucu oluyor oda.

Arkadaşlar touchpad olayını hallettim ama malesef hala şu kamera kısayolunu yok edemedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXPOXL

arkadaşlar benim toshibada altta çevirmeli ses açma düğmesi varya o hemen bozuldu 5-6 ayda bayadırda bozuk kullanıyorum.ses açıyor ama kısmıyor.sizdede böyle bi sorun oldumu.servise gönderesimde gelmedi idare ediyorum diye ne yapabilirim buna

aynen benimkide öyle oldu servise göndersen zaman alır bekliyorum çaresizzzz
  • arkadaşlar a200 alalı 19 kasımda tam bir yıl olacak. bir yıldır hiç sorunsuz kullanıyordum. fakat bugün laptopun sol üst köşeden çatladığını farkettim. hopörlörden sol uca kadar çatlak. yaklaşık 1,5-2 cm. ne yapmam lazım. bilgilendirirseniz sevinirim....
  • quote:

Orjinalden alıntı: moraca

arkadaşlar a200 alalı 19 kasımda tam bir yıl olacak. bir yıldır hiç sorunsuz kullanıyordum. fakat bugün laptopun sol üst köşeden çatladığını farkettim. hopörlörden sol uca kadar çatlak. yaklaşık 1,5-2 cm. ne yapmam lazım. bilgilendirirseniz sevinirim....

Benimle beraber alan arkadaşın cihazı da aynen sizinki gibi çatladı. Yapacak birşey yok maalesef.
  • bu çatlak olayı benimde başıma geldi demekki bu üretim hatasından kaynaklanıyor bende 200-1ah kullanıyorum ayrıca loptop'un kasasında özellikle dvd olan tarafta bir eğiklik söz konusu dvd açıp kapanırken takılıyor...

servise götürücem...

bu arada bu çatlak olayını iyice kafama taktım serviste değişim isticem eğer kullanıcı hatası dersede forumu açar okuyun derim sadece bendemi var diye......
  • arkadaşlar bilgisayara bugün Cd si ile format attım. iki diskide formatladı E deki bilgileri kurtarabilirmiyim??
  • bende bugün ikinci el olarak aldım çok begendiğim bi makine inşallah memnun kalırım
  • 
Sayfa: önceki 284285286287288
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.