Şimdi Ara

.:: Toshiba A200-1AH ve A200-1VL kullanıcıları kulübü ::. (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.984
Cevap
19
Favori
318.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A200-1VL kullanıyorum.

1.ısınma sorunun nasıl çözebilirim.
    2.oyunları daha iyi oynamak için ne yapmalıyım. çünkü fifa 2007 de bile kasıyor benim pc. sizdede aynımı?
    cevaplarsanız sevinirim...
  • oyun oynarken sıcaklıklar böyle. normal mi acaba ?

[simage]http://img218.imageshack.us/my.php?image=adszys4.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.öztürk -- 12 Aralık 2008; 16:14:30 >
  • Arkadaşlar merhaba bir sorunum var yardımlarınızı rica ediyorum.

Toshiba a200 1ah laptopum var. Dün laptopu normal olarak kapattıktan sonra bugun açtığımda toshiba yazısı çıktıktan sonra donup kalıyor. Recovery atmayı denediğimde ise windows ön bileşenlerini yükledikten sonra windows açılıyormuş gibi microsoft corporation dolum ekranında takılıp kalıyor sizce sorun nedir ne yapmam lazım çok acil yardımlarınızı bekliyorum
  • Bu model için REXPO RNA-56 UNIVERSAL NOTEBOOK ŞARJ ADAPTÖRÜ almayı düşünüyorum...Kullanan var mı?...Bi sorun çıkarır mı?...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=106858&Productid=bs4192
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Bu model için REXPO RNA-56 UNIVERSAL NOTEBOOK ŞARJ ADAPTÖRÜ almayı düşünüyorum...Kullanan var mı?...Bi sorun çıkarır mı?...

http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?Categoryid=106858&Productid=bs4192

buna verilecek cevabı bende takip ediyorum benim ki 5 10 luk kalas gibi kocaman... böyle bir şey alsak ne olur acep ??

• Toshiba a200-1ah kullanıcıyım henüz 1 yıl 2 ay kadar oldu. Yaz aylarında xp yüklettim. 2 hafta önce laptopa bir program yükledim ve sonuç olarak çökerttim. system32de bi soruna neden oldum. şimdi vista yüklemeye çalıştım harddiski görmüyor. xp denedim onda da görmedi. bu yüzden format atamıyorum garanti belgesi doldurulmadı yine de servise götürsem garanti içinde tamir ederler mi yoksa neden xp yüklediniz garanti dışı kaldı derler mi? ayrıca servise götürmeden ve içini açıp başka bir harddisk takmadan düzeltmenin bir yolu var mı? yardımcı olusanız çok sevinirim. Ayrıca forumun genelinde bir ısınma sorunu var aynısı bende de var ama fanımı üflediğimde toz çıkmadı. Soğutucu önerisi olan var mı marka olarak? Bir de call of duty 4 oynarken fps çatışma anlarında 4e kadar iniyor bu arada call of dutynin görüntü seçeneklerinde dual shadows mu ne o kapalı durumda çünkü fpsyi çok fazla düşürüyor biliyorum sadece graphic detailler normalde. ati yetersiz mi kalıyor? harddiski değiştirmek laptopun düzelmesi için tek çözümse önerebileceğiniz bir şey var mı?

• bende vatancomputerdan almıştım yaklaşık 14ay oluyo yane 1 yıldan fazla 1900ytlye aldım o zaman %28indirimden yararlandım.Neyse konuya gelelim üstte arkadaşların bazıları fifa2007de kasıyo call of duty kasıyo demişler ben şuan pes2009 full ayarlarda oynuyorum kasması imkansız ayrıca call of duty4de full ayarlarda oynuyorum oda hiç kasma dahi yok sizin makinelerinizde yada işletim sisteminizde bi sorun olabilir.
  • arkadaşlar acil yardım lazım recovery dvd siyle recovery yaparken ilem ortada takılı verdi dvd de hasar oluşmuş bana acil recovery dvd si lazım eskişehirden olan arkadaşlarım varsa hemen buluşup beraber recovery yapam isterim diğer şehirlerden olan arkadaşlar lütfen özelden mesaj atın bir şekilde yardımcı olun lütfen dönem sonu gelmeden halletmem lazım o yüzden servise gönderemem aleti format için
  • benim format atmama sorunum çözüldü hard diskte bir sorun varmış onu değiştiricekler. ayrıca hoparlörüme baktım bende çatlak yok ki aşırı ısınma problemim var. çatlağın ısınmadan olduğu görüşüne katılmıyorum.
  • bir toshiba a200-1ah kullanıcısı olarak belirtmeliyim ki kim ne derse desin, çok iyi bir notebook almışız arkadaşlar, herkes hayırlısıyla kullansın. en son ram i 3 gb yaptım daha da fiyakalı oldu. tasarım olsun performans olsun bin kere maşallah.
  • 1 yıldan uzun bir kullanıcıyım forumun başını okudum 4.7 windows puanı denmiş buna ek yapmak istiyorum eger vista 64 bit kuracak olursanız bu puan 4.8 e cıkar ...

bir de robson yok denmiş intel matrix storoge manager robson degil mi bosuna mı kuruluyor yoksa
  • quote:

Orjinalden alıntı: poprock

Toshiba a200-1ah kullanıcıyım henüz 1 yıl 2 ay kadar oldu. Yaz aylarında xp yüklettim. 2 hafta önce laptopa bir program yükledim ve sonuç olarak çökerttim. system32de bi soruna neden oldum. şimdi vista yüklemeye çalıştım harddiski görmüyor. xp denedim onda da görmedi. bu yüzden format atamıyorum garanti belgesi doldurulmadı yine de servise götürsem garanti içinde tamir ederler mi yoksa neden xp yüklediniz garanti dışı kaldı derler mi? ayrıca servise götürmeden ve içini açıp başka bir harddisk takmadan düzeltmenin bir yolu var mı? yardımcı olusanız çok sevinirim. Ayrıca forumun genelinde bir ısınma sorunu var aynısı bende de var ama fanımı üflediğimde toz çıkmadı. Soğutucu önerisi olan var mı marka olarak? Bir de call of duty 4 oynarken fps çatışma anlarında 4e kadar iniyor bu arada call of dutynin görüntü seçeneklerinde dual shadows mu ne o kapalı durumda çünkü fpsyi çok fazla düşürüyor biliyorum sadece graphic detailler normalde. ati yetersiz mi kalıyor? harddiski değiştirmek laptopun düzelmesi için tek çözümse önerebileceğiniz bir şey var mı?

eger garantiye götürürsen hiç bir sey demesen bile xp düzgün calıssa bile vistayı geri yüklerler bir sıkıntı olmaz

sogutucu zalman kullanıyorum fiyat performans ses oranı olarak cok ii ısınma sorunu bence cogu laptoptan ii bir ara bende de ısınma cogaldı süpürgeyi fana tuttum ızgaraya kocaman tozlar geldi ısınma cok azaldı sonra

• quote:

Orjinalden alıntı: sanal03

quote:

Orjinalden alıntı: sanal03

Arkadaşlar belki basittir ama yapamadım yavvv. Benim bu touchpad kısayollarını değiştirmem lazım nasıl yaparım? diğer sorunumsa şu saçma sapan kamera kısayolunu nasıl kaldırırım. imleç çarpıyor, olur olmaz açılıp duruyor sinir bozucu oluyor oda.

Arkadaşlar touchpad olayını hallettim ama malesef hala şu kamera kısayolunu yok edemedim.

kardes bence en temizi tuneup indir netten istedigin bütün başlangıc ögelerini görerek kaldırırısın ya da kısaca mscongif e gir istedigini kaldır

• ısınmayla ilgili tekrar yazmak istiyorum

laptobum günde en az 6 saat acıktır bu aylar boyu böle olunca ısınma sorunu gittikce arttı üflemenin yeterli olmadıgını düşündüm annemin süpürgesini aldım cıkış deliklerini elim kapadım süpürgeyi girişe dayadım tam 2 kez ızgaradan cıkamayacak kadar büyük toz parcası geldi 2 . si yaklasık 15 20 sn sonra gelebildi sonra ısınma sorunum kalmadı gibi
  • selam,
    bizim bu 1ah daki 160lık diski söküp yerine 7200 rpm li 16 mb lı ,sata2 bir disk taksak acaba çalışır mı?
    yani bizim makina sata2 destekler mi??
  • quote:

Orjinalden alıntı: aceven

arkadaşlar acil yardım lazım recovery dvd siyle recovery yaparken ilem ortada takılı verdi dvd de hasar oluşmuş bana acil recovery dvd si lazım eskişehirden olan arkadaşlarım varsa hemen buluşup beraber recovery yapam isterim diğer şehirlerden olan arkadaşlar lütfen özelden mesaj atın bir şekilde yardımcı olun lütfen dönem sonu gelmeden halletmem lazım o yüzden servise gönderemem aleti format için

ne yaptın sorunu halledebildin mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecase

selam,
    bizim bu 1ah daki 160lık diski söküp yerine 7200 rpm li 16 mb lı ,sata2 bir disk taksak acaba çalışır mı?
    yani bizim makina sata2 destekler mi??

ben taktım iyide oldu.
  • beyler üste yazdım tekrar soruyorum robson yok denmiş ilk sayfada toshibanın resmi sitesinde driver download bölümünde robson gözüküyor bunun sebebi nedir boş yere mi kuruyoruz yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: baarha

beyler üste yazdım tekrar soruyorum robson yok denmiş ilk sayfada toshibanın resmi sitesinde driver download bölümünde robson gözüküyor bunun sebebi nedir boş yere mi kuruyoruz yani

valla bi açıklığa kavuşmadı..madem yok driverı nasıl oluyoor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mecase

quote:

Orjinalden alıntı: baarha

beyler üste yazdım tekrar soruyorum robson yok denmiş ilk sayfada toshibanın resmi sitesinde driver download bölümünde robson gözüküyor bunun sebebi nedir boş yere mi kuruyoruz yani

valla bi açıklığa kavuşmadı..madem yok driverı nasıl oluyoor

ayrıca laptoba sahip olan uninstall bölümünde intel matrix storege manageri görebilir bu robson kurulu oldugu için vardır
  • 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.