Şimdi Ara

TOSHIBA A200-1LA aldım yorumlar!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
5.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: minscnboo

quote:

Orjinalden alıntı: engineer97s

Kısacası; aldığnız ürün hayırlı olsun ama elinizdeki ürünü "select" ile kıyaslarken de yukarıda saydığım esaslarda yorum yapın derim.

Saygılar...

İkimizde de yanlış anlaşılma olmuş galiba, ben sizin select modelini aldığınızı sandım, siz de benim vatandakini aldığımı sanmışsınız, ben de burada bahsedilen laptop'ı almadım, sadece toshibanın malzeme ve servis kalitesini bilerek konuşuyorum: Select modeliyle arasında fiyatının neredeyse 2/3ü olması haricinde, %100 aynı (hd-dvd ve hdmi varsa ki var dediler)...

İkisini de küçümsüyorum evet çünkü bu laptoplar eski model ve laptop fiyatları çok garip, masaüstü sistemlerde yeni işlemciler çıktığında fiyatlar otomatik olarak düşer ama laptoplarda genelde güncellenmiyor. Demek istediğim şu, select modeli ilk çıktığında belki de piyasadaki en iyi laptop olabilir, o yüzden zamanında 2500$ı hakediyor olabilirdi ama şimdi de 2500$ ve o fiyatı haketmiyor. Normal model bence hakediyor o fiyatı ama daha yeni teknoloji almak istediğim için almıyorum..

Ha normal dedim select dedim ama fotoğraflarına bakılırsa select modelinin arkası siyah beyaz sadece, bence daha kötü görünüyor, fiyatının yüksek olmasının sebebini de açıkladım zaten..

+1
    Bu güzel yorumdu; şimdi daha anlaşılır oldu.

• Arkadaşlar ilgi ve cevaplar için teşekkürler cevapları yeni gördüm ve bence bu başlık TOSHIBA A200-1LA kullanıcıları için olsun derim. Fikirlerimizi paylaşırız. Ben hemen başlayayım mesela. Gücü dengeli olarak kullanıyorum ve pil ömrü msn'de kamera ile chatleşirken 1 saati ancak geçti. Daha 3. şarjım falan. Garip bir durum mu var? Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolme112

Arkadaşlar ilgi ve cevaplar için teşekkürler cevapları yeni gördüm ve bence bu başlık TOSHIBA A200-1LA kullanıcıları için olsun derim. Fikirlerimizi paylaşırız. Ben hemen başlayayım mesela. Gücü dengeli olarak kullanıyorum ve pil ömrü msn'de kamera ile chatleşirken 1 saati ancak geçti. Daha 3. şarjım falan. Garip bir durum mu var? Sizde durum nasıl?

bana da şarzı çok az gidiyor gibi geldi...
    select modelleri nasıl acaba?
  • arkadaşlar gerçekten ya pille ilgili yorumları yazar mısınız? Merak ediyorum. Belki sorun var benimkinde ona göre değiştiricem...
  • select modeli var bende .batarya güç tasarrufu yani maximum pil ömrüne ayarlı iken vede ekran parlaklığı sıfırda iken internette dolaşırken 2 saat 10 dakika gidiyor.ama arada kısa 5-10 dakkalık video açarsam veya çok sık download yaparsam 1saat 50 dakka gidiyor.toshiba nın zaten A200 lü bütün satellite serilerinde batarya ömrü dengelide 1saat 25 dakika .maximum pil ömrü ve 0 parlaklık modunda 2 saat anca gidiyor....
  • sağol mybo37 kardeş, içimi rahatlattın demek ki benimkinde sorun yok genel bir durum bu. Ama aynı zamanda üzüldüm tabi pil ömrü çok azmış ya. Daha yüksek hücreli pil almaya değermi peki yoksa prizde kullanıp hızın keyfini mi çıkarsak napsak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacada

quote:

Arkadaşlar dün (cumartesi) Vatan'dan A200-1LA sahibi oldum ancak kampanya pazar da devam edecekti. Erken bitirmişler. Gerekçe nedir bilen var mı? Bir de yorumlarınız neler? Kullanıp da memnun olmayanlar var mı bu modeli? Bir de Vista olayı...XP'ye geçmeye gerek var mı değerli yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkürler..

coolme112 kardeş ben de sen gibi kampanya bitti sanıyordum ama pazar günü vatan ı aradığımda devam ettiğini öğrendim ve bi arkadaşın dediği gibi 3000 kusur ytl lik olan versiyonu ile aynı özelikle olduğu için hemen almakt atereddüt etmedim sanırım da farkı yok...olduğum yerde vatan yok mecburen telefonla satın aldım.ürün yarın elime geçmiş olucak.sabırsızlıkla bekliyorum.bu benim ilk dizüstü pc im olucak buyüzden bir dizüstü olarak kıyaslama yapamam.şu an evde amd phenom 9500 (4çekirdek)-geforce 8600 gts 512mb-2 gb ram- bir makinem var.bakalım kullandıkca görücez...sen nasılsın memnunmusun???

• Toshiba A200-1LA notebookta aygıt yöneticisine girdiğimde
    işlemciler kısmını açtığım zaman 2 adet işlemci görünüyor.
    Ama 2 farklı işlemci görünüyor. Normalde bu 2 işlemcinin aynı olması gerekirken, toshibada şu şekilde görünüyor.

Intel Core2 Duo CPU 7300 @ 2.00GHz
    Intel Core2 Duo CPU 7700 @ 2.40GHz

Bu 2 işlemcinin aynı olması gerekmiyor mu?
    Sizin notebooklarda işlemciler nasıl görünüyor?
  • Evet aynısı bende de var. Ama niye öyle ben de bilmiyorum? Ne ola ki?
  • hemen şu işlemi yapıyorsunuz...aygıt yöneticisindeki 2.4 ghz gözükeni sağ tıkla.kaldır yapıyosunuz.yeniden başlatın pc yi.diğer işlemcide otomatik olarak 2,00 ghz olarak kurulacaktır.bi kez daha restart yapın sonra aygıt yöneticisni kontrol edin iki işlemcide 2,00 ghz olarak göreceksiniz.makinanızın performans puanlamasınıda akabinde yenileyin...
    quote:

Evet aynısı bende de var. Ama niye öyle ben de bilmiyorum? Ne ola ki?
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17932771/tm.htm

Burdan devam edelim lütfen...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.