Şimdi Ara

Toshiba A200-24B RAM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaslar... toshiba a200-24B notebook um var. ozellikleri: intel core2 duo 2.0 islemci, 1gb ram, 256mb ati ekran karti...

bilgisayarima yeni ram almak istiyorum fakat bu konuda cok bilgili degilim :( oncelikle masaustu bilgisayarlardaki gibi cift ram kullanmam mumkun mu?notebooklarda boyle bi imkan var mi? ornegin 1gb in yanina bi tane daha 1gb ram alsam 2 gb yapsam olur mu? ayrica toshiba nin urunlerini mi almak zorundayim yoksa kingston vs. baska markanin ram lerini alabilir miyim?

simdiden herkese tesekkurler...

• quote:

Orjinalden alıntı: abdulbay000001

merhaba arkadaslar... toshiba a200-24B notebook um var. ozellikleri: intel core2 duo 2.0 islemci, 1gb ram, 256mb ati ekran karti...

bilgisayarima yeni ram almak istiyorum fakat bu konuda cok bilgili degilim :( oncelikle masaustu bilgisayarlardaki gibi cift ram kullanmam mumkun mu?notebooklarda boyle bi imkan var mi? ornegin 1gb in yanina bi tane daha 1gb ram alsam 2 gb yapsam olur mu? ayrica toshiba nin urunlerini mi almak zorundayim yoksa kingston vs. baska markanin ram lerini alabilir miyim?

simdiden herkese tesekkurler...

evet çift slot var1 gb ram ilavesi yapabilirsin. Hatt 4 gb ram desteği varsa 2+2 GB takarsın. 667 MHZ frekansında çalışabilecek her marka ram uyar.Ocz veya Kingston Notebook ram leri işini görür.
  • 4 gb ram destegi olup olmadigini nerden ogrenebilirim?? siz hangisini tavsiye edersiniz kingston mi ocz mi? ayrica bu ram lerin fiyatlari piyasada asagi yukari ne kadar? ogreneyim de kazik yemeyelim :D tesekkurler...

• bu ramler işinizi görür. 2+1 3 gb toplam vista 32 bit işletim sistemi için yeterlidir.ocz veya kingston iyidir.ancak takma işini ehil birinin yapması lazım. takarken slota iyi oturması lazım.slot yuvaya oturma tırnaklarının zarar görmemesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mybo37 -- 17 Şubat 2009; 13:30:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    toshiba a300 bios güncelleme
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.