Şimdi Ara

TOSHİBA A210-1AP ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YARDIM LÜTFEN!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayı düşündüğüm laptopda a200-23u ile bütün özellikler aynı ama sadece işlemcisi AMD TURİON X2 TL-62 2.1 GHz t7500 2.2 ghz den ne kadar eksisi vardır ? Bi sorunla karşılaşırmıyım performansı intele göre nasıl? bilgisi olan arkadaşlar bana yardım edebilir mi çok acil bugün vatandan almayı düşünüyorum.. Grafik çizimi yapacağım ve arada vakit geçirmek için oyun da oynayabilirim.. crysis i çalıştırır mı mesela?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mervesabri -- 16 Mart 2008; 11:29:06 >

• hocam hiç yardım edicek yok mu? :(
  • hocam amd hakkında hiç bilgisi olan yok mu ?
  • Ben size fiyat açısından yardım edeyim isterseniz, bu gün Toshiba Satellite A210-1AP AMD TL-62 2.1 GHz Notebook şimdial.com da kampanyada, işte link http://www.simdial.com/store/ProductDetails.aspx?productId=49622 ben araştırdım şuan Türkiye en ucuz burada takdir sizin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fırsat_Habercisi -- 4 Nisan 2008; 12:52:18 >
  • hocam orta çözünürlük ama düşük özellikle oynarsın
  • bende a210 1-ap modeli var.Süper ßi pc ve Şunu sölüorum

Tr den ucuz pc satan yerwww.pcdepo.com

bu pc yi piyasa fiyatının yarısına aldım..toshibanın kendi sitesinde 1900 ytl iken ben pc depodan 900 dolara aldım..
  • aşırı derecede ısındığından şikayetçiler sende de aşırı ısınma problemi var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.