Şimdi Ara

Toshiba A300-2d4 Ekran Kartı Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu ekran kartı bölümüne açmak isterdim fakat orası fazla dolu değil diye açmadım çünkü zamanım kısıtlı.Bende Toshiba Laptop 'un bu modeli var geçen sene TTNet kampanyasından aldım.Şu an BFBC2 oynamak istiyorum ama grafik sorunu ve oyundan atılma sorunu yaşıyorum.Yeni ekran kartı takılır mı diye sorduğumda Toshiba Servis ' e takılamaz dedi bilgisayardan fazla anlamıyorum bu modele ekran kartı takılabilir mi ? Acil yardım .

• Acil yardım .
  • Merhaba
    Maalesef harici ekran kartı takamazsınız yada ekran kartını değiştiremezsiniz.
    Ekran karı anakart ile tümleşik olduğu için bu tip değişimlerde anakart ile birlikte değişime gidilmesi lazım ki çok uzun ve zahmetli bir işlemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R0ME -- 12 Temmuz 2010; 23:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: R0ME

Merhaba
    Maalesef harici ekran kartı takamazsınız yada ekran kartını değiştiremezsiniz.
    Ekran karı anakart ile tümleşik olduğu için bu tip değişimlerde anakart ile birlikte değişime gidilmesi lazım ki çok uzun ve zahmetli bir işlemdir.

Peki ben BFBC2 oynuyorum grafik hataları vs oluyor OverClock yapsam düzelir mi ?
  • Overclock donanımsal olarak yapıldığı zaman etkili olan bir işlemdir.
    Yazılımsal olarak overclock yaptığınız zaman sadece sistemden tam olarak alamadığınız performansı almaya çalışırsınız.Ki bunun sonucunda soğutma gibi faktörlere önem vermek gerekir,çünkü gereğinden fazla çalışan donanım normalden daha fazla ısınmaya yol açacaktır.
    Ayrıca laptopların soğutma performansının yeterli olmadığı bilinen bir gerçektir.

A300-2D4 günlük kullanıma(internet,film,müzik,ofis dosyaları) daha yatkın bir laptoptur.Oyun performansı düşüktür.Ekran kartı 64 bitlik veri yoluna sahip.Bu da ne kadar overcloack yaparsanız yapın istediğiniz verimi alamayacağınız anlamına gelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.