Şimdi Ara

Toshiba Almadan Önce Başınıza Gelecekleri Öğrenin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 Mart'ta a200 1 vl bilgisayar aldım. Mart 2009'a kadar her şey güzeldi. Mart 2009'da bilgisayar bir kapandı tam kapandı. 7 Mart 2009'da TNB İstanbul merkezine gönderdim bilgisayarı. Anakart yandı parça bekleniyor dendi. Ve tabiki 30 iş günü içerisinde parça gelmedi. Bende ihtarname gönderdim değişim için için. Tabi TNB beni gene takmadı ve ihtarnameden 30 gün sonra "Değişim Onay Formu" diye bir belge verdi bununla aldığın yere git dedi. Buraya kadar geçti mi size 65 gün. Aldım belgeyi ve bilgisayarı aldığım yere götürüp verdim. Aldılar belgeyi 1 hafta içinde bana döneceklerini söylediler. allah razı olsun döndüler. Söyledikleri cevap şu şekilde idi: " Bizim merkezimizle görüştük gerekli prosedürler gerçekleşince para iadesi yapılacak, prosedürler ise 30 gün sürecek." Bugün ayın 21'i. tam 75 gün oldu. Üzerine 30 gün koyun, 105 gün. Tabi bu 30 gün onların bana en az bekleyeceğim süreyi söylemesi. Birde yaptığım masraf var ki. Evde telefon yok her gün kontörlü telefon'dan durumu öğrenmek için telefon ettim. 100 tl'da tel parası sayın. Adamlar arayıp durmayın sonuçlanınca biz sizi ararız dediler. Ben aramasam değişim belgesini gene alamayacaktım çıkalı 2 gün olmuş ben arayınca öğrendim.Lafı uzatmadan özetlersek, Toshiba bilgisayar performansı ile vereceğiniz paraya değer ama toshiba alıp 105 gün bilgisayarsız kalmayın. Tekrar ediyorum " TOSHİBA" YA bulaşmayın üzülürsünüz.

• quote:

Orjinalden alıntı: celalettin1286

2008 Mart'ta a200 1 vl bilgisayar aldım. Mart 2009'a kadar her şey güzeldi. Mart 2009'da bilgisayar bir kapandı tam kapandı. 7 Mart 2009'da TNB İstanbul merkezine gönderdim bilgisayarı. Anakart yandı parça bekleniyor dendi. Ve tabiki 30 iş günü içerisinde parça gelmedi. Bende ihtarname gönderdim değişim için için. Tabi TNB beni gene takmadı ve ihtarnameden 30 gün sonra "Değişim Onay Formu" diye bir belge verdi bununla aldığın yere git dedi. Buraya kadar geçti mi size 65 gün. Aldım belgeyi ve bilgisayarı aldığım yere götürüp verdim. Aldılar belgeyi 1 hafta içinde bana döneceklerini söylediler. allah razı olsun döndüler. Söyledikleri cevap şu şekilde idi: " Bizim merkezimizle görüştük gerekli prosedürler gerçekleşince para iadesi yapılacak, prosedürler ise 30 gün sürecek." Bugün ayın 21'i. tam 75 gün oldu. Üzerine 30 gün koyun, 105 gün. Tabi bu 30 gün onların bana en az bekleyeceğim süreyi söylemesi. Birde yaptığım masraf var ki. Evde telefon yok her gün kontörlü telefon'dan durumu öğrenmek için telefon ettim. 100 tl'da tel parası sayın. Adamlar arayıp durmayın sonuçlanınca biz sizi ararız dediler. Ben aramasam değişim belgesini gene alamayacaktım çıkalı 2 gün olmuş ben arayınca öğrendim.Lafı uzatmadan özetlersek, Toshiba bilgisayar performansı ile vereceğiniz paraya değer ama toshiba alıp 105 gün bilgisayarsız kalmayın. Tekrar ediyorum " TOSHİBA" YA bulaşmayın üzülürsünüz.

Arkadaşım naçizane tavsiyem, bu saatten sonra para iadesini falan kabul etme. Ben şahsen bu kadar bekleyip bu kadar masraf ettikten sonra fatura tutarını almam. Tüketici mah. dava aç, tüm masraflarını ve gecikme bedelini talep et...

• Geçmiş olsun. Bence de mahkemeye ya da bir avukata durumu izah et.
  • benzer olaylar benim de başıma geldi, garanti bittikten 7 gün sonra ekran bozuldu. Laptop alacaklara toshiba dışı marka tavsiye ediyorum.
  • Siz önce foruma yazmadan önce başınıza gelebilecekleri düşünün..

forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.