Şimdi Ara

Toshiba C660-2TH Hdd Recovery Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HDD Recovery ile bilgisayarıma format atmak istiyorum D de HDD recovery dosyaları var başlarken bilgisayarımı onar demem gerekiyormuş bende yapıyorum ama hiç bir şey gelmiyor pc normal açılıyor bu sorunu nasıl çözecem?

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain .Price

HDD Recovery ile bilgisayarıma format atmak istiyorum D de HDD recovery dosyaları var başlarken bilgisayarımı onar demem gerekiyormuş bende yapıyorum ama hiç bir şey gelmiyor pc normal açılıyor bu sorunu nasıl çözecem?

Merhabalar;

Öncelikle Recovery ile format işlemine başlamadan önce bilgisayarınızda yüklü "Toshiba Recovery Media Creator" programını kullanarak Recovery DVD'si oluşturunuz.Bunu oluşturmanızın sebebi harddiskten Recovery yaparken bir sorunla karşılaşırsanız elinizde oluşturmuş olduğunuz Recovery Dvd'si ile sistemi yeniden yükleyebilirsiniz.Harddiskten Recovery yapmak için bilgisayarınızın power tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna basılı tutunuz.Sonra ekrana çıkan menüden "Bilgisayarınızı Onarın"seçeneğini seçerek sistemi yeniden yükleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: borabalkan

quote:

Orijinalden alıntı: Captain .Price

HDD Recovery ile bilgisayarıma format atmak istiyorum D de HDD recovery dosyaları var başlarken bilgisayarımı onar demem gerekiyormuş bende yapıyorum ama hiç bir şey gelmiyor pc normal açılıyor bu sorunu nasıl çözecem?

Merhabalar;

Öncelikle Recovery ile format işlemine başlamadan önce bilgisayarınızda yüklü "Toshiba Recovery Media Creator" programını kullanarak Recovery DVD'si oluşturunuz.Bunu oluşturmanızın sebebi harddiskten Recovery yaparken bir sorunla karşılaşırsanız elinizde oluşturmuş olduğunuz Recovery Dvd'si ile sistemi yeniden yükleyebilirsiniz.Harddiskten Recovery yapmak için bilgisayarınızın power tuşuna bastıktan sonra F8 tuşuna basılı tutunuz.Sonra ekrana çıkan menüden "Bilgisayarınızı Onarın"seçeneğini seçerek sistemi yeniden yükleyebilirsiniz.

Daha önceden hdd recovery den sistemi geri yüklemiştim ama şimdi yapamıyorum bilgisayarı onar dediğimde direk windows açılıyor yerel disk d de zaten recovery dosyaları mevcut olmuyor internette araştırma yaptım fakat sorunu çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain .Price -- 2 Eylül 2013; 2:12:08 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.