Şimdi Ara

Toshiba Qosmio q830 recovery format yardım Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
11.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler geçen gün yeni bir laptop aldım.Toshiba q830.bilgisayarım'a baktığımda c ve e vardı .e bölümünde hddrecovery yazıyor.sanırım toshibanın bir özelliği dedim.bilgisayarı cok hantal buldum i7 olmasına rağmen.cok oyun yüklenmiş format atmak istriyorum ve elimde recovery cd-dvd si yok.ben orijinalliği bozmadan nasıl format atabilirim lütfen yardım edin.bilgisayarım a yönet dediğimde disk yönetimi bölümünde winre adlı bölüm sanırım var ama (çünkü boyutu 1.46 gb winre ile aynı) winre yazısı yok bu yüzden bölümde değişiklik yapamıyorum.bu recovery işini nasıl yapabilirim.şimdiden teşekkürler

• açılışta f12 gibi bir tuşla recovery başlatılıyor olması lazım, aldığın günkü hale döner, sonraki belgelerini siler
  • denedim,hdd yi seçtim ama can not found system gibi bir hata verdi
  • toshibalarda f12 tuşu harddisk, dvd yada usb den başlat seçeneklerini açar. Recovery ile alakası yoktur.

Bilgisayarı açtığınızda f8 e basılı tutun, gelen menüden bilgisayarı onar seçenegiyle devam etmeniz gerekiyor.
  • f8 ide denedim olmadı.mümkünse toshibanın recovery cd/dvd sini nasıl temin edebilirim ya da download edebileceğim bir yer varmı özel mesaj atabilirsiniz
  • http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/download_drivers_bios.jsp

Bilgisayarın altında Model ismi, model numarasından bütün windows sürümlerine ait driverleri bulabilirsiniz.
  • • TOSHİBA Recovery Reminder

Bu resim recovery DVD'si oluşturmak ve yedek alma amaçlıdır.

Bu recovery işlemine, başlamak için; makina açılırken <Alt+F10> tuşuna basarak başlatabilirsiniz. İlk açılışta kısa bir süre menü belirir ve hangi tuş kombinasyonunu kullanacağınızı gösterir. Bu tuş kombinasyonunda olması büyük ihtimalde;

Bilgisayarı başlatırken <F2> veya <F4> veya <F8> veya <F12> veya <DEL> veya <Delete> gibi bir tuşa basıp "SETUP" (Bilgisayarınızın donanım işletim sistemi) veya "MultiBootMenü" (İşletim sisteminizin nereden başlayacağı menüsü) gibi seçeneğini seçin, gelen menü ve talimatları izleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat35nihat -- 5 Aralık 2010; 12:52:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acer Laptop Format Atma Yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar durum yine hüsranla sonuclandı. operating system not found hatasını veriyor deleteye basınca f2 f4 gibi tuslara cevap vermiyor direk windowsa geçiyor. acaba bu harddiskteki hdd recovery i dvd ye atsam olurmu ki.10 gb lik bölümün 9 küsür gb sini zzimages adlı bir klasör almış durumda.onun haricindeki dosyaları cd ye çekip bir de öyle denemeyi düşünüyorum.yardım ve önerilerinizi hala bekliyorum.herkese iyi günler
  • sibersavasci tamda senin durumuna benzer bir şeyle cebelleşiyorum.

Toshiba Satellite A200-1BP bilgisayar var ve recovery bölümü silinmiş. Bu arada bütün Toshibalarda Recovery başlatma tuşu F8 dir. Ekrana geldikten sonra Bilgisayarı Onar Seçeneği gelir.

Windows Vista yüklüyken Windows Xp'ye geçirdim, geçirmez olaydım. Meğersem bu Toshiba denen mantıksız firma, bu bilgisayarı sadece Vista kullanımına yönelik üretmiş ve Xp sürücülerini çok sonradan, o da yarım yamalak yayınlamış. Şimdi sitesinden indirdiğim driverlerin yarısı çalışmıyor. Ki sitesinde Windows XP driverleri olduğu yazmasına karşın...

Temiz bir windows yükle, driverlerini de tek tek internetten indir.
  • xp yerine win7 yükleseniz daha iyi değilmi? hem sürücü sorunu olmaz, vistanınkileri kullanır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.