Şimdi Ara

TOSHIBA C855 1-WX özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
10.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okuduğumuz okul bu bilgisayarı tüm öğrecilerine bu bilgisayarı ücretsiz vermekte. Söylenene göre satışa sunulmayacakmış , bizim okula özel üretilmiş .

Ürünün özelliklerini paylaşıyorum , sizce işimi görür mü? Mesela , COD'nin son oyunu çalışır mı? Bir de ekran kartı özelliğini yazmamışlar sanırım , ekran kartı olmaması gibi durum söz konusu değildir dimi?

Yardımlarınız için teşekkürler.

TOSHIBA C855 1-WX özellikleri

• İşlemci i3, 2+2gb ram vs. Donanımı oyun için yeterli. Fakat ekran kartı onboard (intel hd grafik 3000) ve paylaşımlı ise cod mwf3 vs. gibi oyunları çok zor oynatır. Ekran kartı harici ve amd ya da nvidia nın orta segmentte bir kartı ise söylediğiniz oyunu ve ona benzer oyunları oynayabilirsiniz.
  • sağolasın hocam umarım harici kart takmışlardır
  • :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bump oluyor ama aynı okulda okuyoruz hocam :D Fatih Üni?
    Bugün gördüm ben de bu kağıdı. Çok vasat duruyor ne yazık ki :/
  • Bende aynı üni'de okuyorum. Bugun aldım laptobu. Win 8 kurulu geldi. Donanım olarak oyun için değil ama çoğu oyunu orta seviyede oynayabilirsin.
  • Harici ekran kartı var mı, varsa hangi model?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E'

Harici ekran kartı var mı, varsa hangi model?

Harici ekran kartı yok. İntel hd 3000 var. Ekran kartı 1.8 GB ram'den kullanıyor. NFS most wanted yükledim Çözünürlük hariç diğer özellikleri en yüksek ayarda hiç takılma yok.
  • Ya kardeşim bende fatih unideyim aynı laptoptan bende aldım pes 2013 yükledim masaüstünde sorunsuz oynarken oyunu laptopta gösteri maçı yapamıyorum :D şampiyonlar ligi modunda gösteri maçı yapıyorum fakat bu seferde oyuncu taktiklerine girince çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum :D sadece peste yaşıyorum bu durumu. Oyunu açarkende bilgisayarınız bu oyunun için minimum gereksinimi karsılamıyor diye bi hata alıyorum. Pesteki settingse girdiğim de ise ekran kartını 32 mb olarak görüyor. Yani bu demek oluyor ki harici ekran kartı yok onboard dan kullanıyor ekran kartını. Lakin şöyle bir durum daha var photoshop cs 4 yüklü onda çok rahat çalışma yapabiliyorum bunu anlamış değilim. Bir kere bile kastığını görmedim photoshopta çalışırken. Çok çelişkili bir durum acaba bios'tan falan bir ayar çekebilirmiyiz bu duruma bi çözüm bulalım yoksa soğuycam bu gidişle bu bilgisayardan :D

• quote:

Orijinalden alıntı: BgKenan

Ya kardeşim bende fatih unideyim aynı laptoptan bende aldım pes 2013 yükledim masaüstünde sorunsuz oynarken oyunu laptopta gösteri maçı yapamıyorum :D şampiyonlar ligi modunda gösteri maçı yapıyorum fakat bu seferde oyuncu taktiklerine girince çalışmayı durdurdu diye hata alıyorum :D sadece peste yaşıyorum bu durumu. Oyunu açarkende bilgisayarınız bu oyunun için minimum gereksinimi karsılamıyor diye bi hata alıyorum. Pesteki settingse girdiğim de ise ekran kartını 32 mb olarak görüyor. Yani bu demek oluyor ki harici ekran kartı yok onboard dan kullanıyor ekran kartını. Lakin şöyle bir durum daha var photoshop cs 4 yüklü onda çok rahat çalışma yapabiliyorum bunu anlamış değilim. Bir kere bile kastığını görmedim photoshopta çalışırken. Çok çelişkili bir durum acaba bios'tan falan bir ayar çekebilirmiyiz bu duruma bi çözüm bulalım yoksa soğuycam bu gidişle bu bilgisayardan :D

Laptop'ta harici ekran kartı yok zaten ama onboard hd 3000 1.8gb var. 32mb memory görmesi biraz tuhaf.Belki crack'le alakalı bir sorun olabilir yeni crack deneyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.