Şimdi Ara

Toshiba dahili kamera kalitesi(!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1,5 ay önce aldığım A-210 133 model bilgisayarda bulunan dahili kamera kalitesinden hiç memnun değilim
    Bilgisayara Piranha marka 1.3 mp harici kamera taktığımda görüntü inanılmaz kaliteli oluyor ama (güya) 1.3mp olan dahili kamerayı kullandığımda herşey bulanık sanki 0.3 mp..
    Acaba diyorum bana mı denk geldi yoksa Bu toshibanın bir aldatmacası mı??
    Arkadaşının başka marka dizüstünde dahili kamera da 1.3 ve inanın benim kamerayı açamaya utanıyorum..
    Eğer görüş bildirirseniz sevinirim..

• sürücüsü güncel mi??
  • evet hem de en güncelinden zaten vista kurulu iken de aynı şekilde kalitesiz di..Acaba sadece bende mi var bu sorun??
  • Hayır sadece sana denk geldiğini sanmıyorum. Genel Toshiba kalitesizliği.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tolunay35

Hayır sadece sana denk geldiğini sanmıyorum. Genel Toshiba kalitesizliği.

Sadece gülüyorum bu yoruma
  • bende acer 5920 var..640*480 olmasına ragmen gayet normal...
    çok güzel demiyorum..yeterli...
  • Dahili kameraların hepsi kötü Asus unki güzel biraz
  • Sensör ve ojektif küçüküğünden olabilir. Ben de hem piranha hem de pegasus webcam var. Pegasusun lensi piranhanın yarısı bile etmiyor, görüntü de öyle.
  • bende a 210 15 k var cözünürlügü arttırdıgınız da goruntu netlesıyor
  • Entegre kameralı laptop almamanızı tavsiye ederim arkadaşlar... Bence bir laptop'ta olabilecek en fuzuli aksesuar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tripolis

1,5 ay önce aldığım A-210 133 model bilgisayarda bulunan dahili kamera kalitesinden hiç memnun değilim
    Bilgisayara Piranha marka 1.3 mp harici kamera taktığımda görüntü inanılmaz kaliteli oluyor ama (güya) 1.3mp olan dahili kamerayı kullandığımda herşey bulanık sanki 0.3 mp..
    Acaba diyorum bana mı denk geldi yoksa Bu toshibanın bir aldatmacası mı??
    Arkadaşının başka marka dizüstünde dahili kamera da 1.3 ve inanın benim kamerayı açamaya utanıyorum..
    Eğer görüş bildirirseniz sevinirim..

Kameralarla ilgili düşülen genel bir yanılgı bu. Megapiksel çok önemsiz bir detay. Sadece çıkılabilecek maksimum çözünürlüğü etkileyen bir özellik. Mühim olan akıncı arkadaşın da dediği gibi lens ve sensör kalitesi. Fotoğraf makinası alırken de herkes megapikseline bakarak alıyor. Halbuki asıl iş lens ve sensörde. Bende 3,2 MP canon var 6 MP samsungun çektiği resim yanında inanılmaz amatör kalıyor.

Webcamler için de aynı şey geçerli. A4-Tech'in yarım megapiksel bile etmeyen PK-35 isimli bir webcami vardır ki onun görüntüsüne hayran kalırım. Çok 1 MP webcamler gördüm onun gibisini görmedim.

• bende a210-218 var bendede camera bir açılıyo bir açılmıyoo anlamada camerayı update yap dedielr bulamadım nasıl yapıcam.. yardımcı olun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.