Şimdi Ara

Toshiba Dizüstü, L50 / S50 Serisi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Asus K555LB-XO105H almıştım ama bilgisayarın kasasında sorun yaşadım. cd sürücünün yanındaki usb girişin kenarında ezilme/darbe karışımı iz vardı. ayrıca aynı usb'nin iç mekanizması 1-1,5mm kadar aşağı kaymıştı. bu yüzden bilgisayarı ve ssd ürünlerini iade ettim.

2 günlük kullanım sonucu izlenimlerim
    -touchpad hakikaten çok uyuz. hiç ısınamadım, ısınamamda.. klavyesi iyi.
    -alüminyum kasadaki tasarım iyi, bilgisayar ince ve hafif. ekranın arka kapağı x555 serisindeki gibi uyduruk leğen plastiği değil, gayet hoş.
    -2 saat kadar cs-go oynadım, bilgisayar kapandı. bir önceki günde oynamıştım ama kapanmamıştı. u serisi işlemci olmasına rağmen sanırım fazla ısındı, belkide cpu fan ızgaralarını ekranla kasanın birleştiği yere gizlemek iyi fikir değildi.
    -pil ömrü iyi. pilin çıkartılamıyor olması kesinlikle sorun değil. ömrü dolduğunda zaten garantiside bitmiş olacağı için kapağı açtın garanti bitti derdi olmadan bir tornavidayla değişimi kendinizde yapabilirsiniz.
    -normal kullanımda ısınma olmuyor, gecenin sessizliğinde fan seside çok az, kulak vermediğiniz sürece rahatsız etmez.

sonuç olarak iade ettim ve ekran kartının yaratabileceği muhtemel sorunları kabullenerek toshiba S50-B-13H model ürün aldım. iade ettiğim evo 850 240gb ssd'den de sipariş verdim eğer ekran kartı tahminimden çok sorun çıkartırsa almayı düşündüğüm tek ürün SSD + K555LB + mouse

• Arkadalar yeni L50 C 16H toshiba aldım her şeyi kurdum bu Toshiba Service Station bir sürü güncelleştirme buluyor tümünü kur diyorum sonra tık yok yükleme yapmıyor bence yarım saat durdu hiç bir şey yok sorun nerede ?
  • DeepBlue_ kullanıcısına yanıt
    bence win10 a yükseltme yapın (usb ye win10 setıp atarak temiz kurulum). ben s50 de öyle yaptım ve mis gibi kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemsch

bence win10 a yükseltme yapın (usb ye win10 setıp atarak temiz kurulum). ben s50 de öyle yaptım ve mis gibi kullanıyorum.

Tamam bugün yaptım pil tasarruf modundayken yükleme yapmıyor kaldırınca hemen yüklemeye başladı. Sağolasın yorum için yine de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.