Şimdi Ara

Toshiba Equium A210-1AS görüntü gidiyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar 6 gün önce yurtdışından aldığım laptopumu uzun süre kulanımdan sonra ekrandaki görüntü birden kayboluyor ve klavye çalışmıyor bilgisayarımı sadece kapatma tuşuna uzun süre basarak kapatıp tekrar açabiliyorum. Sanki mouse yeri de birazda fazla ısınıyor. Bu model türkiyede yok fakat Satellite serisine çok benziyor ADM Turion 64 X2 işlemcili. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürler...

• Çok ısındığı için kendini kapatıyor olabilir mi acaba?
  • ısınsa kendini tamamen resetlemez mi, kendini kapatmıyorda kitleniyor. yepyeni makinada böyle bi sorunla karşılaşınca çok üzüldüm açıkçası.
  • eet aynı sorun bendede var inşaallah bi çözüm bulucaz.touchpad ın solu yani ram ların oldugu kısım ısınıyor bendede
  • ye ben ram leri laptopa arkadan bakıldığında tam ortada diye biliyorum kulanım klavuzunda öyle yazıyor, hatta tam ortada ızgara var ordan dikkatli bakılıncada görülüyor, belkide sadece benim modelde öyledir...
  • benm touschpad ın altında cardreader var kasayı çevirindece orada bişi yok..toschpadın solunda ram sağında hdd var kullanma klavuzundada öle dio bende..ama hdd hiç ısınmıyor ne garipse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba Satellite A300-15M
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.